Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
A szárnyas ügynök
#72581

dráma

A film hősei légüres térben mozgó fiatalok, akik máshol és másképp szeretnének élni. Ez a máshol talán Wunderland, ahol a hírek szerint mindenkinek három élete van.

75 év Kék
#72582

NA 75 év Kék  (2007)

dokumentum

1929-ben a Hargita alján 6 fiatal elhatározta, hogy meghonosítja a jégkorongot. Az elmúlt 80 évben a csíkiek kedvenc sportágává fejlődött a hoki. Kilenc romániai bajnoki címet, öt... több»

Rendező: Becze Zoltán

Magyar emlékek Krakkóban
#72583

dokumentum

Krakkó mindmáig Közép-Európa egyik meghatározó városa, bár politikai szerepét látszólag elvesztette. A hajdani koronázó székváros, a gótika, a reneszánsz, a barokk... több»

Rendező: Miklauzic Bence

IV. Coop-Rally
#72584

dokumentum

Autós vetélkedő a minőségi magyar termékekért. 76 induló gépkocsi, 600 km kötelezően bejárandó alföldi és hegyvidéki út, 9 játékos feladványokkal nehezített állomás. Ezek... több»

Rendező: Gantner Barnabás

Női uszoda
#72585

NA Női uszoda  (1987)

rövidfilm

A századfordulós történet főhősei gimnazisták, akik észreveszik, hogy a városi fürdô férfi medencéjéből egy csövön keresztül át lehet jutni a női uszodába.

Ben 10: Átváltozások
#72586

animáció

Ben portlandi vakációja hamar véget ér, hiszen az Animorc megaszörnyével való küzdelem során tönkremegy az Omnitrix: így Ben teljesen kiszámíthatatlanul változik át és ölt idegen... több»

Piros pöttyös
#72587

animáció

William és Bernard labdázik a parkban, de sírás lesz a vége? Mese a korhatárkarikától, avagy a kereskedelmi televíziók és az ORTT játszadozása a nézővel. Fanyar humorú kritika a... több»

Rendező: Vadócz Péter

London zöldben
#72588

dokumentum

Érdekes utazásra hívjuk a kedves nézőt Londonban, akár járt a 7,4 millió lakosú világvárosban, akár nem. Az Egyesült Királyság fővárosa ugyanis nem csak a Temzéről, a Big... több»

Rendező: Zakar Ádám

Mindörökké Vespa − Egy olasz mítosz története
#72589

dokumentum

A Vespa a második világháború utáni újrakezdés olasz nemzeti szimbóluma. Az optimizmus, a növekvő jólét megtestesítője, és sok-sok szerelmi történet tanúja. Hat évtizeddel... több»

Grandiózus vonatok
#72590

dokumentum

Az embernek már a vonatok említésétől is gyorsabban ver a szíve, és felforr a vére az izgalomtól. Egy csodákkal, romantikával, történelemmel és nosztalgiával teli világba... több»

Szent sírok
#72591

dokumentum

Nagy Konstantin császár templomokat építtetett Krisztus földi életének kitüntetett helyszínein. Így épült fel az első Szent Sír templom Jézus megfeszítésének és eltemetésének... több»

Rendező: Kovács Béla

Pécs és környéke
#72592

dokumentum

Pécs városa 2010-ben török és német partnertelepülésekkel Európa kulturális hagyatékának kiemelt képviselője egy éven át. A 2000 éves város látott már keltát, római... több»

Rendező: Wonke Rezső

Amíg Élek - Antal Károly gyimesi zenész
#72593

életrajzi

Portréfilm az Erdélyben Gyimesbükkön élő Antal Károly csángó parasztemberről, aki kiemelkedő zene- és énektudásával, varázsos személyiségével sokakkal szerettette meg... több»

Rendező: Rozsnyai Aladár

Szereplők: Antal Károly

Társas-játék
#72594

rövidfilm

A műhely tagjainak életkora húsz alattitól hetven fölöttiig terjed. Szalay Bálint az alsó határba tartozik, de ez egyáltalán nem látszik a filmjén...

Ünnep a Jászság fővárosában
#72595

dokumentum

1849 április 3-án Kossuth és a honvédsereg vezérkara Jászberényben adta ki a parancsot a dicsőséges tavaszi hadjárat megindítására. Ezért a város vezetése néhány évvel ezelőtt... több»

Rendező: Antal Zoltán

AMEN: Fénykor
#72596

dokumentum

Pajor Tamás és az AMEN zenekar lemezbemutató koncertfilmje. Sztárvendég: Röhrig Géza és Takáts Tamás. több»

Igazak
#72597

NA Igazak  (1993)

dokumentum

Izrael állam nagykövete, David Krausz átnyújtja néhány Igaznak a mentéseket elismerő kitüntetést. A film néhány történetet mutat be a vészkorszak hőstettei közül. Megismerjük... több»

Rendező: Sipos András

Vidámpark
#72598

NA Vidámpark  (2003)

dráma | rövidfilm

1999-ben pár S8-as tekercs mulandó rétegébe költöztettük az akkorra már igen elhagyatott székesfehérvári Vidámpark utolsó évét. Piros szívünk kicsi bádogfala. Nem engedtük csak... több»

Rendező: Garami Richárd

Múlt és jelen egy időben
#72599

sportfilm

Gulyás László beszélgetése Melis Zoltánnal. több»

Zorán - Az elmúlt 30 év...
#72600

zenés

A népszerű művész életpályájának jelentős állomása volt ez az 1993-ban, a Budapest Sportcsarnokban megrendezésre kerülő koncert. Az elmúlt évtizedek legsikeresebb és az énekes... több»