Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Izmos királylányok
#72601

animáció

Az öreg király 12 lánya minden éjszaka eltûnik. Senki nem tudja hol járnak, merre járnak. A király eldönti, hogy végére jár a rejtélynek.

Rendező: Farkas Júlia

Női uszoda
#72602

NA Női uszoda  (1987)

rövidfilm

A századfordulós történet főhősei gimnazisták, akik észreveszik, hogy a városi fürdô férfi medencéjéből egy csövön keresztül át lehet jutni a női uszodába.

#72603

NA Game On  (2007)

dokumentum

Egy német játék show, amely heti rendszerességgel informálja a nézőket a játékokra vonatkozóan, komoly hangvételben is, de leginkább a komédia elemeit felhasználva. több»

Portrék Angliából
#72604

dokumentum

A dokumentumfilm sorozat különböző sorsú magyarokat mutat be, akik Angliában találtak otthonra. Származásuk és foglalkozásuk különböző. Van, aki arisztokrata, van, aki művész, és... több»

Rendező: Beliczai Bea

Mahler: Ezrek szimfóniája
#72605

zenés

Az ünnepi koncerten Sólyom László köztársasági elnök köszönti az ezeréves egyházmegyét.A rendezvény zeneszakmai partnere a Pannon Filharmonikusok kibővített zenekara. Vezényel:... több»

Szerelem és árulás
#72606

dráma

20 évnyi önkentés száműzetés után egy férfi visszatér szülővárosába. Testvére annak idejen őhelyette halt meg, s a férfi most a fivére képében jelenik meg. Volt szerelme... több»

Petrovics Emil: III. vonósnégyes
#72607

zenés

A több mint négy évtizedes múltra visszatekintő kvartett koncertjén ősbemutatóként hangzik el a vonósnégyes tradíció egyik legjelentősebb mai képviselőjének 3. kvartettje.... több»

Rendező: Petrovics Eszter

Teadélutánok Greguss Pállal
#72608

életrajzi

Ki ne vágyna arra, hogy valamit a világon elsőként valósítson meg, hogy találmányait a NASA alkalmazza, hogy a Szent Koronáról készíthessen hologramot, hogy Nobel-díjasokkal... több»

Rendező: Kollányi Ágoston

Vágtázó Életerő koncert
#72609

zenés

Ez a koncert utazás az élő Világegyetembe, a szenvedély végtelen, megalkuvás nélküli mélyrétegeibe a Vágtázó Életerő zenekar révén. Az áprilisi VHK-idéző estnek a Pecsa ódon... több»

Rendező: Kázsmér Kálmán

Rejtett nyomok: A vietnami háború
#72610

dokumentum

Terepen történő vizsgálódással és számos túlélő és történész beszámolójának köszönhetően az epizód új nézőpontból mutatja be a hírhedt vietnami háborút. több»

#72611

Makoto Kashiba magas beosztású banki ügyintézőként dolgozott, amíg egy apró hiba miatt át nem helyezték egy vidéki fiókhoz. A férfi sorscsapásként éli meg a "száműzetést",... több»

Időt töltök
#72612

dokumentum

Trabant, Balaton, Európa Kiadó zenék filmen.

Rendező: Gazsi Zoltán

Vigyázat absztrakt!
#72613

animáció

Kísérleti jellegű animációs film, amelyben a kézzel festett formák a számítógépes animáció során megelevenednek és színes alakzatokká állnak össze.

Rendező: Patrovits Tamás

Étel 3.0 (Filmek a nagyvilágból: Étel 3.0)
#72614

dokumentum

Jelenlegi fogyasztásunk szintjén a Föld már nem sokáig tud minden embert étellel ellátni. Milyen megoldásokkal lehetne kezelni a kihívást? Techno-, bio-, vagy Frankenfood lehet a... több»

#72615

NA Dark Corners  (2020)

(1)

krimi

Vince Thompson nagyra tartott rendőr volt Nagy-Britanniában, de az életében lévő sötét dolgok miatt Portugáliába költözik. A múltjától azonban ott sem tud megszabadulni, és... több»

Bette Midler show
#72616

Bette Midler az egyik legnépszerûbb amerikai táncos-énekes komika. 1980-ban a Pasadena Civic Auditoriumban lépett fel Kaliforniában, óriási sikert aratott a fergeteges showmûsorával. A... több»

#72617

dokumentum | életrajzi | sportfilm | zenés

A film Robert Raven Kraft történetét meséli el, aki a déli partok legendája volt. több»

#72618

dokumentum

Dokumentumfilm Jean-Jacques Lebel 2009-es kiállításáról.

GrossStadtzigeuner
#72619

kísérleti film

Putrik a város peremén. Egy asszony a fiát fürdeti. Cigány lókupecek a piacon.

A Mária Valéria híd újjáépítése
#72620

dokumentum

Az esztergomi Mária Valéria híd a többi Dunán átívelő híd sorsára jutott a II. világháború során. A felrobbantott hidak többségét röviddel a világégés után... több»

Rendező: Csillag Ádám