Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%
Filmadatlap
 
23
Szereplők
6
Vélemények
17
Képek
4
Videók

Vélemények: Sikoly (2022)

 
stevepisti   2022. 01. 15.

legújabb vélemény

0

Teljesen rendben van, a régi szereplők jól tudnak együttműködni az újakkal, Sidney-ék hozzák a nosztalgikus hangulatot. Jól adagolják a humort, mellette tud jó horror maradni, jól szórakoztam rajta, jöhet a folytatás.

 
Gábor390920   2022. 01. 14.

a nap véleménye

3
Mindent a rajongóknak?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Olvastam interjút a rendezőpárossal, valamint láttam az eredeti triót egy talk-show-ban, ahol mindannyian éltették a filmet, hogy méltó folytatása lett az előzőeknek. Mivel nagy rajongó vagyok, így reméltem, hogy nem csak üres szavak voltak, hanem té... teljes kritika»


 
Mantracz   2022. 01. 15.

1

Annak idején imádtam az első Sikolyt, úgyhogy nagyon vártam, viszont féltem is a csalódástól, ami szerintem természetes. De szerencsére nagyon jól sikerült, nagy szükség volt már végre egy olyan folytatásra, ami nem esik szét és tényleg van benne elképzelés.

 
DarkMoss   2022. 01. 14.

1

Hát így kell hozzányúlni egy ilyen franchise-hoz, abszolút telitalálat volt, sokkal jobb, mint vártam. Ne féljetek, azt fogjátok kapni, amit kapni szeretnétek. Most tényleg megleptek, de kellemesen.

 
Xy   2022. 01. 13.

1

Kétségtelen, hogy annyi idei filmcsalódás után az új Sikolynak van létjogosultsága. Nagyon nagy tisztelettel nyúl a korábbi filmekhez, jó látni egy-két visszatérő karaktert, és hihetetlen, hogy még most is ennyire ütős tud lenni. Nem fáradt meg ez a széria.

 
7ETEDIK   2022. 01. 15.

0

Ez a felvonás maximum azok számára nyújt majd újdonságot, akik nem látták a korábbi részeket. A gyilkos kiléte hamar kitalálható, néhány véresebb hentelés, régi arcok meg a szokásos finálé a végére, ahol elhangzik, hogy az álomgyárban mennyire nincs ... több»