Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79

Cloverfield Lane 10. (2016)

10 Cloverfield Lane
Filmadatlap
 
22
Szereplők
69
Vélemények
62
Képek
5
Videók

Vélemények: Cloverfield Lane 10. (2016)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

Nagyon jó,és izgalmas,feszültséggel teli film,erős képsorokkal.Végig tartja a szintet,ami igen magas.A vége pedig egyszerűen hátborzongató,bár már a film közben is voltak rá utalások,hogy ez fog történni.John Goodman ellenálhatatlanul hozza a gonosz karaktert.Ajánlott a posztapokaliptikus filmek kedvelői számára.

 
Annuska   2018. 11. 10.

a nap véleménye

Hullámvölgy

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::A Cloverfield Lane 10 egy hangulatában elég erős thriller, bár a műfaji besorolása nem túl egyszerű. Nagyon érdekesen indul abból a szempontból, hogy az elején körülbelül 10 percig meg se szólal senki, csak a zene megy a háttérben. Hamar felgyorsulnak az események és a főszereplő hölggyel együtt a néző se tudja, hogy a baleset után mi is történt pontosan. Ezt a bizonytalanságot sokáig meg tudja tartani a film és folyamatosan két véglet közt ingázunk. Az egészet csak megjátssza a pali és egyszerűen elrabolta a csajt és fogva tartja és minden csak mese, amit előad. Vagy ott van a másik oldal, hogy igazat mond a földönkívülis sztorival, de képzeljük csak magunkat a csaj helyzetébe, hogy felébredünk és azt mondja valaki, hogy UFO-k támadták meg a bolygót, minden elpusztult, kint sugárzás van. Első körben jót nevetne az ember az egészen és csak után kezdene el gondolkodni. Itt hibázott szerintem a fogva tartó, hogy nem tudta magát hitelesen előadni. A csaj folyamatosan bizonytalan volt az ügyben. Ha az elejétől fogva nem rabnak érzi magát a lány, ha nem zárja rá az ajtót, akkor lehet hogy bele is törődött volna a sorsába, jó persze az filmszempontjából elég unalmas lett volna. Furcsa volt ez a hatalmas bunker, ami persze szokás Amerikában na de nem ekkora, meg nem 100 évre elegendő élelmiszerrel. Meg ha egy bunkerbe kell élnem jó pár... több»


 
indingo   2017. 04. 26.

Az én figyelmemet végig lekötötte a film, izgalmas volt. Nekem jobban tetszett, mint az első rész. A történet és a néző bizonytalanságban hagyása remek ötlet volt. A vége pedig pazar.

 
dulkap   2016. 04. 18.

Erős kettősség van a filmben, ami a színvonalat tekinti. A film bő 2/3-ban egy nagyon thrillert láthatunk, amiben az ember semmiben sem lehet biztos és csak megy a találgatás fejben. Mindezt kiváló színészi alakításokkal (főleg John Goodman zseni) és remek rendezéssel. Aztán a vége számomra nagyon mesterkélt és erőltetett, ami lehúzza a filmet. Szóval olyan négy csillagot simán adnék a film nagy részére, viszont a vége csak kettőt ér nálam, így átlagban megérdemel egy erősebb hármast. Én nem érzem mitől emlegetik az év meglepetésfilmjének. Erős közepes, de nem több.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Az első perctől az utolsóig feszültséggel átitatott, fordulatokkal teli thriller. Zseniális alkotás!

 
Deku   2017. 07. 26.

Ez számomra elég beteg lett, elvont és bénaság. Nagyon nem tetszett. A történet itt elég durva módon lehúzza az egész filmet. Nekem úgy tűnt mintha össze vissza lenne minden.

 
HercegPeter   2017. 02. 01.

SPOILER! Ez olyan mintha két filmet gyúrtak volna egybe, egy thrillert meg sci-fit. A film javát az első része adja, ami után talán úgy is érezhetnénk, hogy felesleges az ufós folytatás. Persze ez teszi lehetővé, hogy folytatás készüljön. Az azonban egyértelműen nem fog hasonlítani erre a filmre, hiszen ennek a nagy része olyan környezetben és szituációban zajlik, amit a másodikban nem lehet megismételni. Tetszett a színészi játék és hogy végig nehéz volt eldönteni, hogy mi miként cselekednénk a főszereplő helyében. Izgalmas és ötletes film a végén egy jó csavarral, ami talán nem is annyira csavar.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Zseniális film, már kétszer láttam. Nagyon szerettem azért, amiért kiszámíthatatlan volt és az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, mi fog történni a végén. Nekem a film utolsó 15 perce nem hiányzott volna, ha kihagyják, de így is remek alkotás.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

Nagyon jó volt. Izgalmas, jól vezetett történet, és voltak fordulatok amikre egyáltalán nem számítottam, sőt megleptek. Mindhárom színész nagyon jól hozta a karakterét. A vége után kíváncsivá tett, és igazából előkészítette a folytatás alapját, tehát nem lepődnék meg ha még egy részt csinálnának.

 
andor50   2016. 04. 16.

Borzasztó izgalmas film, nagyon jó karakterekkel. John Goodman nagyon király benne! Egész ijesztő olykor, én nem viselem jól az olyan filmeket, de itt annyira jó volt a sztori meg a feszültségkezelés, hogy mindenképp megérte megnézni!

 
Szilonka   2017. 05. 31.

A filmben lévő folyamatos bizonytalanságot nagyon sokáig és jól tudták hozni a készítők. Érdekes sztori.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 25.

Egyszer mindenképp érdemes megnézni, először nagyon vártam, azt hittem a Cloverfield folytatása lesz, de így sem okozott csalódást., bár kicsit többet vártam tőle.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

A filmben a párbeszédeken van a hangsúly. Alig van benne szereplő, de azok jól kidolgozott karakterek. A története eléggé összetett volt, sok kérdőjellel az elején.

 
VvV   2018. 10. 28.

Az atmoszférája zseniális. Nem tudod ki a rossz és a ki a jó. Végig izgalmas és sok kérdést felvet. Tetszett.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Nem rossz, bár az elején kicsit lassan és káoszosan indult be a történet. Én személy szerint sokkal jobban örültem volna, ha az utolsó pár percre nem hozzák be ezt az űrlényes témát. Jobb lett volna, ha a végén kiderül, hogy csak a bunker tulajdonosa volt bolond és pár embert lecipelt.

 
MKristijan   2018. 09. 30.

Nagyon megfogott ez a film, és az egész atmoszférája is. Végig a teljes közeg vitt magával és az hogy mi lehet odakint. Szeretem az ilyen fordulatos filmeket. Jó lenne még ebben a témában újabb darabokat látni.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Az előzetesben sem adtak sok mindent a filmből és szerencsére nem lőtték le a poént. Végig fenn tudta tartani az ember érdeklődését és a vége i izgalmasra sikeredett.

 
hsanya182   2016. 05. 08.

Elég bizarr és feszült thrillert kaptunk, vannak benne remek alakítások. Láthattunk már hasonló filmet, de mégis egyedi a körítés, összességében mégis egy közepes filmre sikerült, szerintem túl sok az üresjárat. Egyszer érdemes megnézni. :)

 
harnas1207   2018. 12. 04.

Az előzetesek alapján az év filmje is lehetett volna, de kissé csalódás lett. A film végig fenntartotta a feszültséget, a rejtélyt és az izgalmakat. Sajnos nekem azzal volt a problémám, hogy nem tudtam hol elhelyezni a történetet. Nem tudhattam ,hogy most milyen idősíkban vagyunk, mennyire kapcsolódunk az előző filmhez. Így az elejétől hittem a fickónak. Ami még nagyon gáz volt, az a végső jelenet. Elég lett volna egy gyors montázs arról mi az igazság. De nem, kaptunk még pár perc igazán igénytelen számítógépes megoldást. Összességében viszont ez jó film, még több ilyet!

 
Gigi   2017. 01. 13.

Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Voltak részek, amikor tényleg izgultam, és tényleg csavarosnak hatott a történet. Aztán voltak részek, amikor egy kicsit alábbhagyott az érdeklődésem. Az elején úgy éreztem, hogy simán kiszámítható a történet, de végülis több lehetséges végkifejlet lebegett végig a levegőben. Tényleg vegyes érzéseket keltett. Kb. fél óra elteltével ki akartam kapcsolni, de végül mégis végignéztem, és összességében nem bántam meg. Bár a vége nekem úgy tűnt, mintha nem is ennek a történetnek a befejezése lenne, annyira idegen volt az egész. De ezzel együtt is négyes.

 
Lonka   2017. 07. 23.

Nagyon megosztó a film ,ahogy olvasom a hozzászólásokat. Nekem bejött, nem erre számítottam, de pozitívan csalódtam. A bunkerben szóló dalokat nagyon eltalálták.

 
Borga   2016. 11. 25.

Állati jó film lett a Cloverfield Lane 10. Az első pillanattól az utolsóig feszült film és ez a feszültség egyre inkább csak fokozódik, ahogy telik az idő. A néző egy idő után már nem tudja mit gondoljon, kinek higgyen.

 
Filmelemző   2018. 05. 11.

Egy sajátos pszicho-sci-fi és kamaradráma egyszerre ez a film. Jó a rendezés, tetszetős a film scriptje, vannak benne fordulatok, kiszámíthatatlanság, sőt színészi játék is. A látványvilág persze szegényes, hiszen mégis csak szinte végig egy pincében játszódik az egész, mégsem unalmas egy percre sem. Nekem nagyon tetszett, értékelésem erős 8 pont a 10-ből.

 
Timcsi   2019. 01. 20.

Több potenciál volt benne, mint az első részben. Tetszett, hogy az a bizonytalanság, amit a főszereplő fejében játszódik le teljesen át tudja érezni a néző is.

 
Greeta   2017. 12. 10.

Ebből vajon lesz fojtatás? Egy fő film felvezetéslének megteszi, de önmagában szerintem kicsit gyenge. Amikor kiszabadul a lány indulna be a dolog és pont akkor van vége.

 
petraszab   2019. 04. 23.

Amikor először láttam, sokat agyaltam, hogy miről is szól. Amit be akarna mutatni, vagy egészen másról. Jól fenntartja a feszkót.

 
Milanman   2016. 06. 07.

Itt már többen leírták előttem, hogy ez a film egyszerre miért zseniális és egy kapitális baromság és erőltetett lezárás is egyszerre. Ha nincs az utolsó 10-15 perc, simán kijárna a kiváló minősítés, de nekem ez a periódus totálisan agyonvágta az összképet.

 
Zsceeeka   2017. 12. 30.

Nagyon vártam, és nem is okozott csalódást, igazán izgalmas, a bezárt tér eléggé frusztráló is, a színészek jók és a csavar is tetszett a végén. Ajánlom!

 
elekm90   2020. 02. 11.

Érdekes és izgalmas film, sokan mondják, hogy a film vége tönkreteszi az élmény, szerintem nem (illetve, aki képben van az tudja, miért csinálták). John Goodman játéka nagyon tetszett. 8/10

 
NorbiP   2017. 03. 11.

Igaz, más mint az elődje, a Cloverfield, mégis önmagában nézve nagyon jó, feszült, izgalmas. Bárkinek tudom ajánlani, aki szereti a jó thriller filmeket.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.