Vasember 2

Iron Man 2

2023.01.05 KZsani82

Nem rossz, de az első rész végig izgalmas volt. Ebben inkább onnantól kezdett izgalmassá válni, mikor Nick Fury felkeresi. Attól kezdve beindulnak a cselekmények. Látványban sem volt hiány. Összességében jó film lett ez is.

2021.09.06 Laca//Ho/rr/oR//

Mindenki kedvenc Vasembere még mindig a legjobbak közt van

Az első rész után folytatódott a Marvel egyik legnívósabb karakterének sikeres szériája, és ez Jon Favreau rendező - producernek is nagyban köszönhető. Az első nagyszerű rész után most Tony Starknak (Robert Downey Jr.) Ivan Vankoval kellett szembenéz... Több

2019.09.01 Hieronymus Bosch

Méltó folytatása az első résznek.Mindíg rosszul indul,de fantasztikusan végződik.Jók a jelmezek,és Robert Downey Jr.fantasztikusan alkít!

2016.05.16 Yosihiro

A Vasember feldolgozás igazán itt alapozta meg a sikerét. Ebben a filmben teljesediki ki a lényeg és mint tudjuk ad alapot a 3. résznek! nagyon jó a történet vezetés és a látvány sem mindennapi. Összeségéebn ajánlom mindenkinek nagyon jó film Üdv Yosi

2016.08.28 Thibo84

Kicsivel többet is kihozhattak volna a történetből, de a bőrönd páncél az ütős húzás volt. Rourke jól hozza a fő gonosz karakterét, és ott vannak az elmaradhatatlan poénok is.

2017.07.18 Deku

Még mindig nagyon nagy kedvenc ez a film. Az biztos, hogy bármikor újra nézős. Minden szereplőnek meg van az egyedi karaktere és ez tök jó. Remek hangulat és pörgős film.

2018.08.20 dailyfilmsan

Nagyon birom a marveles filmeket. Ez az egyik kedvencem mind közül. Igaz mindegyikre jellemző a szellemes narratíva a jó hang és zene na meg persze a látvány de ebben van egyfajta varázsosság ami magával ragadja a nézőjét. MEG KELL HOGY NÉZD kategóra.

2018.07.20 HE7EDIK

Jobban tetszett az első résznél, Mickey Rourke behozatala nagy ötlet volt, annál a monacoi versenyautós jelenetnél pedig annó csak ámultam a moziban, főleg mikor lassítva repkedtek a jobbnál jobb vasak.

2018.08.12 Fekete Gandalf

Alapjában véve egy jó filmmel van dolgunk, de az első rész színvonalát nem sikerült elérni.

2019.04.20 Ms. Akárki

Az első résznél nem jobb, de azért ez is megjárja. A főgonosz itt már ütősebb. A bosszúvágyó ellenfél valahogy mindig akciódúsabb filmet eredményez. A látvány valahogy ebben nem volt olyan szépen megmunkált, mint az első részben. Lehet, tudták, hogy ... Több

2019.03.28 harnas1207

Hiába ez a Marvel univerzum legjobb karaktere, így sem tud élvezhető filmet lehozni. Nagyon giccses és sablonos a történet. A rajongók ezért biztos megköveznek, de egy szuperhősmánia mentes külsős szemlélőnek ez a film az éppen elmegy kategória.

2018.07.27 Norbi

Kedvenc filmem egyike, az biztos. Jó b lett szerintem mint az első rész ami igen ritka dolog, főleg ha az első rész nagyon jól sikerült, néha a Vasemberről a Jack Sparrow jut eszembe...hasonlóak.

2018.04.26 MMcFly2015

Nagyobbat akart markolni, mint az első rész, és ez a végére azért érződik is. Mickey Rourke Ivan Vankóként erős jelenléttel bír, de a film sajnos nem kezd vele túl sokat. A Forma–1-es jelenet látványos és ütős volt – de kevés. A több mint kétórás ját... Több

2017.12.29 diumiu

Szerettem ezt a részt is, de számomra egy picivel gyengébb volt, mint az első. De a színvonal továbbra is a megszokott, látványban, humorban továbbra sincs hiány.