Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Jaguárok tengerpartja
#21441

dokumentum

Van egy partszakasz Costa Ricában, ahol meglepő dolognak lehetünk szemtanúi: jaguárok vadásznak tengeri teknősökre. Olyan viselkedés ez, melyet eddig nem feltételeztünk nagymacskákról. több»

Az Árpád-vonal
#21442

dokumentum

Az Árpád-vonal a második világháború idején a Keleti-Kárpátokban több száz kilométer hosszan kiépített magyar védelmi vonal. Kárpátalja 1939-es visszafoglalása és az 1940-es... több»

A sötétség titkai – Hús és vér
#21443

horror

Kimberly, az agorafóbiában szenvedő tinédzser, anyja megoldatlan gyilkossága óta nem hagyta el a házat. A Hálaadás előestéjén azonban kezdi úgy érezni, nincs otthon biztonságban... több»

#21444

NA Fauna  (2021)

horror | krimi

Egy egymástól elidegenedett testvérpár meglátogatja egy elszegényedett és kihalt mexikói faluban élő szüleit.

#21445

dokumentum | horror

Steve De Roover egyre jobban elmerül a horrorfilmek világában, hogy bemutathassa azok eredetét.

#21446

NA Alba  (2020)

dráma

Két régi barát ismét találkozik egy partin, s miközben beszélgetnek, felszínre tör a múlt.

Rendező: Daniel Sayer

Szereplők: Marija Škaričić, Jon Foster

#21447

dráma

A 27 éves Lu Jing sikeres részlegvezető egy cégnél, de a végtelenségig rideg, és a munkatársai is utálják. A ridegsége mögött egy 20 évvel korábbi szexuális zaklatás áll, s a... több»

Our Hearts Beat Like War
#21448

dráma | rövidfilm

A 9 éves Sinai elalszik az anyja munkahelyén, s az elméje kalandos utazásra hívja. több»

Rendező: Elinor Nechemya

Szereplők: Laliv Sivan

Dawgtown
#21449

NA Dawgtown  (2018)

akció | animáció | dráma

The Last Days of Night
#21450

thriller | történelmi

A film az amerikai elektromos forradalom két nagy alakját mutatja be, George Westinghouse-t és Thomas Edisont, akik idővel komoly rivalizálásba kezdtek... több»

#21451

thriller

A film története szerint a Sátán fogadást köt Istennel, miszerint a modern időkben Jézus nem lenne képes szent életet élni. Isten belemegy a fogadásba... több»

Rendező: Ken Policard

#21452

horror | misztikus | thriller

Három egyetemista épp egy horrorfilmet forgat, amikor egy borzalmas csapdában találják magukat. Egyetlen reményük a túlélésre két nyomozó, akik megtalálják a hátrahagyott kamerájukat.

#21453

NA 8 años  (2021)

dráma

José úgy gondolja, hogy David az igazi férfi az életében, ám az nyolc év után elhagyja őt. Josét megrohanják a múlt emlékei, amelyek fényében átértékeli magában az együtt... több»

#21454

horror | thriller

Egy seriffre és néhány társára hárul a feladat, hogy minél több életet mentsenek meg egy coloradói városkában. Élő holtak hullanak az égből, de senki sem képes megfejteni a... több»

#21455

életrajzi

Fanyarul vicces felnőtté válási történet egy tizenéves karikaturistáról, aki megtévesztő lélekkeresés közben elutasítja kertvárosi életének mindennapi kényelmét.

Rendező: Cam Archer

Szereplők: Amy Sedaris, Whitney Cummings

#21456

NA Fene  (2018)

horror | rövidfilm

Egyedül állsz a hóban, távol mindentől és mindenkitől. A távolban egy fekete alak tűnik fel, és egyre csak közeledik. Lemerevedsz. A sorsodra maradtál... több»

Rendező: Mile Tibor

Szereplők: Mile Tibor

Valami hiányzik
#21457

játékfilm

A Valami hiányzik című diafotó-kiállítás megnyitóján vagyunk. Péter (Bányai Miklós), a kiállítás alkotója, fotográfus ideges, úgy érzi, itt valami nagyon nincs rendben. Pedig a... több»

A cápák igazi arca
#21458

dokumentum

Úgy gondolod, mindent tudsz a cápákról? Vizsgáld felül álláspontodat! A film a cápák rejtett oldalát tárja elénk a napsütötte parti régióktól a koromsötét, több ezer méteres... több»

Szabadságkoncert
#21459

dokumentum

30 éve szabadon! 2019. június 16-án ingyenes koncertet tartottak a rendszerváltoztatás 30. évfordulója alkalmából. A fővárosban, a Hősök terén megtartott eseményen, melynek... több»

Tyson és a cápák
#21460

dokumentum

Merüljünk le az óceán mélyére, ismerjük meg közelebbről a világ egyik legveszélyesebb ragadozóját, és fedezzük fel titkos életét! több»