Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21501

52 Hatchback  (2017)

vígjáték

Wyatt nehéz körülmények között él, és arról álmodik, hogy újságíró lesz. Azonban csak egy kattintásvadász cégnél talál magának állást. Egy nap felfigyel egy rejtélyes... több»

#21502

dráma

A film olyan témához nyúl, amely eddig szinte teljesen feldolgozatlan Magyarországon.Vajon hogyan él ma egy besúgó? És vajon mit kezd valaki azzal, hogy a legjobb barátja jelentéseket... több»

Kemény téma, remek feldolgozással nagyszerű szereposztásban. A Drága besúgott barátaim nem véletlenül egy kultfilm a maga idejéből.
#21503

családi | romantikus | vígjáték

Marc-nak a romantikus regényírónak vakrandit szervez aki kissé túlvezérelt testvére. A férfi nem túl lelkes a dolog miatt, ráadásul a végén rossz lányt vesz fel a lakóparknál...

#21504

dráma | életrajzi | sportfilm

A legendás utcai kosaras, Jackie Ryan története. több»

#21505

52 22 ángeles  (2016)

dráma | történelmi

1803-ban Francisco Balmis a gazdasági és politikai nehézségek ellenére is próbál himlőoltást vinni Spanyol-Amerikába. több»

A tökéletesség ára
#21506

thriller

Leslie egy elfoglalt rendezvényszervező, aki nemrég vesztette el férjét és üzlettársát. Szerencsére tinédzser lánya, Ava nagy segítségére van otthon. Szemmel tartja a bátyját,... több»

#21507

családi | vígjáték

Netflix

A film egy fiú történetét meséli el, aki a Télapó műhelyébe érkezik, és teljesen megváltoztatja a manók divatjamúlt munkafolyamatait, amikor bemutatja nekik a modern technológia és... több»

Ennél unalmasabb karácsonyi filmet még szerintem nem láttam. Akkor már inkább a Reszkessetek betörők százhatvannyolcadszor.
#21508

vígjáték

A "nagyszájúként" is becézett Natalia Valdebenito estje, aki pergő humorba csomagolva hívja fel a figyelmet Dél-Amerika társadalmi problémáira. több»

#21509

családi | fantasy | vígjáték

A birodalom a király mihaszna találmányainak köszönhetően a csőd szélén áll, amit csak leánya, Verunka kiházasítása menthet meg. Azonban a leánykának esze ágában sincs férjhez... több»

Védhetetlen titok
#21510

thriller

Egy ambiciózus, feltörekvő ügyvédnek ki kell derítenie, hogy vajon a tőle régen elhidegült nővére felelős-e apjuk haláláért, vagy valaki más a tettes. több»

#21511

horror | thriller

Néhány vallási fanatikus megtámad egy ártatlan családot az otthonában, a bébiszitter azonban visszavág. több»

#21512

52 Exit Plan  (2016)

rövidfilm | sci-fi

Az élet a Földön a vége felé közeledik, fel kell készülnünk. Miután egy aszteroida összeütközik a Holddal, az emberiségnek nem marad más választása, mint a menekülés. Adam és... több»

#21513

dráma

Az elhagyatottság érzésével küszködő barátok, Iris, Marius és István közösen bérelnek egy lakást a román fővárosban. A film cselekménye Irisre fókuszál, aki a nemrég... több»

Ez a film nem ígér se többet, se kevesebbet, mint amit teljesíteni tud. Egyszerű karakterek, rém egyszerű sztoriban, amely már a játékidő felénél teljesen kiszámítható. Mindezek ellenére egyszeri nézésre pont alkalmas.
#21514

krimi

Egy öbölben felbukkan egy KFOR-tiszt vízihullája. Holzer felügyelőt rendelik ki nyomozni, aki a helyi vitorlásoktatót gyanúsítja.

#21515

akció | dráma | krimi

Ugyan számít-e egy olyan városban, ami hemzseg a bűnözőktől, még kettővel több van? több»

#21516

dokumentum

Netflix

Számos aktivista harcol világszerte a társadalmi egyenlőtlenségek ellen. Az ő munkájukat tárja fel ez a dokumentumfilm.

#21517

52 Lazare  (2016)

rövidfilm | vígjáték

Lazare a legjobb barátjával, Jacques-kal lakik együtt. Jacques egy randialkalmazás segítségével találkozót szervez Lazare-nak egy nővel. több»

#21518

52 Atomic Eden  (2015)

akció | kaland | thriller

Csernobil egyik bányakomplexumában egy nyolc főből álló csapatnak össze kell fognia, hogy legyőzhesse egy őrült tudós hadseregét.

#21519

horror

Ardát megszállja egy gonosz démon, s a nővére mindent megpróbál, hogy a testvérét megmentse a gonosztól. Egy varázsigéket tartalmazó könyv segítségével végül célt is ér, de... több»

#21520

kaland | romantikus

A sivatag fogságában című romantikus kalandfilmben Lucy álomvakációra indul szerelmével. Az egyik pillanatban minden csodás, majd hamarosan egy idegen férfi oldalán sínylődik a... több»