Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21541

52 Erasmus  (2016)

horror | krimi | thriller

Egy csapat egyetemista Barcelonába utazik, de a szórakozás csakhamar rettegéssé változik.

#21542

52 Cherry Pie  (2013)

dráma

Zoé menekülni próbál önmaga elől. Az északi sivár tájakon utazva egy nap elér egy komphoz, ahol egy rejtélyes nő váratlanul eltűnik. Az idegen téli kabátjában Zoé elér a... több»

#21543

akció | vígjáték

Az OSS 117 titkosügynök kalandjainak harmadik része Jean Bruce azonos című regénye alapján.   több»

#21544

dráma | vígjáték

Egy család négy nőtagja keresi a szerelmet.

#21545

családi | dráma | sportfilm | vígjáték

Wendy, a lórajongó kislány már egy éve a nagymamája, Herta lovastanyáján él a szüleivel és bátyjával együtt. Wendy versenyt akar nyerni az istállók megmentéséért - de ez az... több»

#21546

dráma

Egy SWAT-egységnek meg kell akadályoznia, hogy egy terrorista kivégezze túszait, és lerombolja Los Angeles városát. Az osztagnak mindössze 24 óra áll rendelkezésére. A siker... több»

#21547

animáció

Danny családjával egy régészeti ásatásra indul. Amikor másnap reggel felébred, rájön, hogy a szülei múmiává váltak. A fiú kénytelen versenyt futni az idővel, hogy... több»

Jackpot szerelem
#21548

romantikus | vígjáték

Caroline ápolónő egy idősek otthonában. Miután elveszítette a férjét, egyedül neveli két gyermekét. Egy nap talál egy nyertes lottószelvényt, és feltett szándéka, hogy... több»

#21549

52 La tour  (2022)

dráma | fantasy | horror

Egy toronyház lakói egy reggel arra ébrednek, hogy épületüket átláthatatlan köd burkolja be, amely elzárja az ajtókat és ablakokat - egy különös sötét anyag, amely mindent felfal,... több»

#21550

dráma

Max

A Covid-lezárás alatt három finn férfi találkozik egy üres bárban, a beszélgetés során pedig felfedezik néhány különleges üveg tartalmát. több»

#21551

52 Bollywood Beats  (2012)

(1)

vígjáték

Raj, a fiatal indiai fiú élete kissé összekuszálódott: barátnője dobta, nincs munkája és szülei is megfenyegetik, hogyha nem hozza egyenesbe végre életté, kiteszik a szűrét... több»

Untam a filmet, végig se néztem, de fogalmam sincs miért. Általában kitartok a filmek végéig, hogy legyen véleményem róla, de ezúttal ez nem sikerült, és nem is emlékszem a sztorira sem.
#21552

dráma | misztikus | romantikus | sci-fi

Egy egyetemista azt veszi észre, hogy dél környékén minden és mindenki megáll körülötte, ráadásul ez a jelenség minden nap megismétlődik. Az eseményre van magyarázat, és valahol... több»

#21553

52 Gensani ütések  (2021)

(2)

dráma

Max

A díjnyertes rendező, Brillante Mendoza Gensani ütések című filmjét egy lábprotézissel élő japán férfi igaz története ihlette, aki a Fülöp-szigetekre utazott, hogy profi... több»

Egy meglehetősen magával ragadó film, amely egy szimpatikus ember portréján keresztül reálisan mutatja be az amatőr ökölvívás világát.
#21554

52 Unlimited  (2015)

kaland

Egy fiatal zseni a mexikói drogkartell elől menekülve egy árvaházban bújik el, ahol felfedez egy titkos eszközt, aminek segítségével korlátlan energiához lehet jutni.

#21555

animáció | családi

Netflix

Amikor a Télapó munkájáról, a sínvárosi gyerekek boldogságáról és a karácsony megmentéséről van szó, semmi sem állhat a Mighty Express útjába, ami egy új családtaggal... több»

Teljesen ártalmatlan mese, a gyerek egyedül is nézheti, nem lesznek tőle álmatlan éjszakái és furcsa keresztkérdései.
#21556

dráma | romantikus

A történész, Nina Petersen öt év múlva tér vissza Oxfordba. A múlt nem ereszti, és hirtelen két férfi közül kell választania. A taxiban a régi professzora, Rothwell lepi meg, aki... több»

A Sátán fattya
#21557

52 A Sátán fattya  (2017)

(1) (1)

dráma | háborús

A Nagy Zoltán Mihály azonos című művéből készült film az 1944. novemberi kárpátaljai történésekkel kezdődik, és a tizenhat esztendős Tóth Eszter sorsán keresztül mutatja be az... több»

Kárpátalja magyarjait a Himnuszban említett bal sors igazán megtépte és még most sem kíméli őket. A sorozatos impériumváltás, magyar után cseh, majd rövid ideig ismét magyar, aztán szovjet, most pedig ukrán nem hozott nyugalmat a sokat szenvedett nemzetiség sorsában. Nagy... több»
#21558

52 Black Blood  (2011)

dráma

Egy elszegényedett házaspár arra kényszerül, hogy vért adjanak pénzért, így talán sikerül egy kis pénzt spórolniuk a lányuk oktatására. A problémát az okozza, hogy tragikus... több»

Rendező: Miaoyan Zhang

Szereplők: Mengjuan Liu, Danhui Mao, Yingying

#21559

vígjáték

Tomás egy meglehetősen szelíd ember, aki az idegösszeomlás szélén áll. Elhatározza, hogy üzleti út apropóján Vallartába megy, hogy leleplezze felesége szeretőjét.

#21560

akció | kaland

A CI elit osztaga egy óvatlan turista segítségére indul, aki nyaralása során komoly bajba került. Florian, az ügynökség egyik legjobb embere, azonban utálja a csapatmunkát.... több»