Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Charles
#21561

52 Charles  (2017)

animáció | rövidfilm

Charles egy különleges kisfiú, akinek egyszerre kell megküzdenie az iskolai szekálásokkal és a látszólag beteg édesanyjának ápolásával. A normális élet után vágyakozva pedig egy... több»

#21562

42 A mélyben  (2023)

(5) (4)

horror | thriller

Amikor Ben és felesége, Jules megörökölnek egy elhagyatott tengerparti birtokot, először megdöbbennek a hozzá tartozó lenyűgöző privát öböl és strand láttán. Ez a boldogság... több»

Miért készült ez a film? Hogy az összes horrorklisét el tudják sütni egyszerre egy olyan sztorihoz, aminek még lezárása sincs? Fel nem tudom fogni, hogy tudott ennyire kevés erőfeszítést beletenni ebbe a filmbe a stáb. Minden történeti elem a legunalmasabb vagy legbugyutább... több»
#21563

52 Selva  (2016)

(1)

dráma | rövidfilm

A rövidfilm egy kislány sorsát mutatja be, akinek szembe kell néznie az elválás nemzedékenként ismétlődő folyamatával.

#21564

52 Rapunzel  (2018)

horror | rövidfilm

Az egyetemista Rapunzelt a barátai szórakozni hívják, ám ő ezt elutasítja, hogy a barátjával lehessen. Az este során a lány szobája lángra kap, s a tűzben a fiú meghal. A lány... több»

#21565

52 Eljő a kaszás  (2019)

(2)

horror

Netflix

Mielőtt megházasodna, Charlie legénybúcsút szervez a barátaival egy elszigetelt helyen, a hétvége azonban csakhamar rémálommá változik.

Bob Pipe amatőr, és ezt nem is rejti véka alá. Mindösszesen ez a második filmje, és ordít róla a "ZS" kategória és az amatőrizmus. Összehozott egy filmet, aminek se íze, se bűze. Klisés, unalmas és lapos. Az amerikai filmgyártás vegetál, vagyis mondjuk inkább azt, hogy... több»
#21566

52 The Randomer  (2016)

(1)

dráma | vígjáték

A 39 éves Meg úgy érzi, hogy tökéletes az élete, ám ráébred, hogy valami még hiányzik – egy gyerek. több»

#21567

dráma | romantikus

Sabrina, a rendőrnő egy különleges megbízást kap: egy apácák által vezetett árvaházban kell nyomoznia, mivel több támadás érte az árvaház vezetőjét, ezért beöltözik... több»

Nagyon szeretem a német romantikus írónő filmjeit, ezt is borzasztóan szerettem. Gyönyörű helyszínen játszódik és jók a színészek is.
#21568

dráma

Corey és Gunz évek óta jó barátok, azonban még ők sem sejtik, milyen árat kell fizetniük azért, hogy végre kitörhessenek régi életükből, és hogy megvalósíthassák az álmaikat.

#21569

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

Remek családi/tinifilm. Tele van nosztalgiával, persze a jófajtával, jókat lehet rajta nevetni, szerintem ez most telitalálat lett, amit Adam Sandlertől nem annyira vártam mostanában.
#21570

dokumentum

Stuart Bannerman elbeszélget Tracey Birdsallal legutóbbi szerepéről és karrierjéről. több»

#21571

52 First Love  (2021)

misztikus

Az egyetemista Kanna megöli az apját, s amikor a börtönben a pszichológus Yuki faggatja őt, olyan emlékei törnek a felszínre, amelyeket talán jobb lett volna örökre eltemetni.

Rendező: Yukihiko Tsutsumi

Szereplők: Keiko Kitagawa

#21572

romantikus

A profi koszorúslány, Cate James izgatottan várja, hogy legjobb barátja esküvőjén segíthessen, ahol annak bátyja, Matt is megjelenik. Cate és Matt között ott a szikra, de vajon lehet-e... több»

#21573

52 Kanyon  (2020)

misztikus | rövidfilm

Egy turistabusz kirándulókat visz a hegyekbe. Egy rövid szünet után a turisták gyanút fognak, hogy valaki eltűnt. A busz nem akarja megkockáztatni, hogy bárkit is otthagyjanak, főleg... több»

#21574

dráma

Luc Germon Gilles Fontaine ügyvédként dolgozik, ám rövidesen élete egyik legnehezebb megbízását kapja, amikor Franciaország egyik legbefolyásosabb emberével találja magát szemben,... több»

#21575

52 Pótkulcs  (2022)

(3)

romantikus | vígjáték

Max

Egy tizenéves lányt ismerhetünk meg, aki romantikus kapcsolatot kezd barátnője bátyjával. több»

Sophie 15 éves, és Franciaország egy viszonylag kisebb városában (Nancy) él a lumpen anyjával és néhány lánytestvérével egy lakótelepi házban. A család csóró, lepukkant, a villanyt is bármelyik pillanatban lekapcsolhatják. Rettenet környéken laknak, a környező... több»
#21576

thriller

Egy magánnyomozó kénytelen szembenézni múltjának szellemeivel, amikor unokahúga felkéri, hogy vizsgálja ki apja halálát. több»

A gyilkolás íze
#21577

dokumentum | krimi

A gonosz néha szép csomagolásban érkezik. Angelina Rodriguez friss házas, boldogan él szőke hercegével, de a tragédia nem sokáig kerüli el az életét. több»

#21578

52 Soul Ties  (2015)

dráma

A film Tee Ashira azonos című regénye alapján készült. A történet szerint egy fiatal a nő szerelembe és az emberekbe vetett hite megrendül. Ami egy szívfcsaró történetnek indul,... több»

#21579

vígjáték

Netflix

A mexikói humorista újra lecsap, hogy viccet csináljon magából, és lehetőleg megtanítson minket arra, hogyan lehetünk jobb szülők és házastársak. több»

Rendező: Alex Díaz

Szereplők: Alan Saldaña

#21580

52 Gavage  (2016)

(1)

horror | rövidfilm

Egy szekta fogságban tart egy tinédzser lányt.