Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Laila in Haifa
#21621

dráma | vígjáték

Az öt nő összefonódó történetét bemutató film cselekménye egy sorsdöntő éjszakán játszódik a Haifa nevű kikötőváros egy klubjában, mely a találkozás és béke szimbolikus... több»

#21622

dráma

Egy politikus úgy dönt, hogy újra indul az elnöki posztért, de a kampány káros hatással van a családi életére. több»

#21623

dráma

Egy anya és lánya elvonultan élnek a hegyekben. Az anya megpróbálja megvédeni a külvilágtól a lányát, aki korábban zongorista volt, és elvesztette férjét és a fiát. több»

Rendező: Cheng-Chui Kuo

Szereplők: Kwai Lun-mei, Lu Yi-ching

#21624

dráma | romantikus

Norman gyerekként túlél egy tűzvészt, ám felnőttként nem tud szabadulni a fény nyers erejétől.  több»

#21625

52 Crabs!  (2021)

horror | vígjáték

Gyilkos rákszörnyek hada támadja meg egy álmos tengerparti városka lakóit, akiknek sorsa egy különcökből álló társaságtól függ.

#21626

52 Cherry Returns  (2016)

(1)

dráma | misztikus | thriller

Egy 12 éve eltűnt lányt élve megtalálnak, ám most az elrablója parancsára hajt végre bűncselekményeket. A rendőrségnek meg kell állítania őt. több»

#21627

vígjáték

Egy fiatal srác és egy fiatal férfi találkozásának története, akikben csupán annyi a közös pont, hogy mindketten a teljes lelki összeomlás szélére sodródtak. Egy tanfolyamra... több»

#21628

dráma

Max

Egy szélfútta halászfaluban egy anya a szeretett fia védelme és a jó és a rossz iránti érzéke között vergődik. Egy hazugság, amelyet a fiúnak mond, szétszakítja a családot és az... több»

Próbáltam megérteni, hogy milyen üzenetet is akart átadni ezt a film. Sajnos nekem valamiért nem jött át a sztori. A történet unalmas és vontatott volt. Igazából csak azért néztem végig, mert vártam valami csavart, valami fordulatot, ami nem jött el. Mégis meglepett egy kicsit a... több»
#21629

dráma

Tyler Richards hatéves börtönbüntetése után összetalálkozik volt főiskolai barátaival, akikről kiderül, hogy azóta mind megváltoztak. több»

#21630

vígjáték

Kristin Hensley és Jen Smedley humoristák a közismert #IMOMSOHARD websorozatból, akik most elhozzák kétszemélyes stand-up műsorukat a képernyőkre. több»

#21631

52 Los Globos  (2016)

dráma

Cesar két évet töltött egy rehabtilitációs intézetben, de most hazatért és egy kis lufigyárban dolgozik Buenos Aires-ben. Cesar mostohaapja arra kényszeríti a férfit, hogy... több»

Rendező: Mariano González

Szereplők: Mariano González

#21632

52 The Drifter  (2014)

dráma | thriller

Egy férfi megpróbál elmenekülni sötét múltja elől, amely úgy tűnik, utoléri őt.

#21633

dráma | krimi

Marlen Haushofer, osztrák írónő regénye nyomán készült ez a misztikus film. Sztella meg akart halni. Ugyanazzal a megkérdőjelezhetetlen önfeladással zuhant ki az életből, mint amivel... több»

#21634

52 Serendipity  (2019)

dokumentum

Prune Nourry azonos című regénye nyomán. A francia alkotó műveiben a női testiségre fókuszál.

Rendező: Prune Nourry

Szereplők: Agnès Varda, Prune Nourry

#21635

52 A műszak  (2020)

dráma

Két fiú öngyilkos terrortámadást szervez iskolájukban, egyiküknek sikerül. Két mentős elvisz egy fiatal sebesültet, de nem tudják, hogy ő a másik. több»

#21636

romantikus

Laura Hansen a divatújságíró Toszkánába utazik, hogy anyagot gyűjtsön a következő cíkkéhez. A látogatása során kiderül, hogy, hogy néhai édesanyjának, aki 25 évig Pratoban... több»

#21637

dráma

Filmio | Telekom TVGO

Nyolc nő és egy férfi... A negyvenes évei végén járó művész élete legmélyebb magán- és egzisztenciális válságán megy keresztül, nagy gonddal és sok energiával épített... több»

Értékelem, hogy a rendező próbál valami újat vinni a magyar filmiparba, de szerintem az átlag néző számára nehezen befogadható ez a stílus. Hogy őszinte legyek, nekem sem tetszett igazán, de még emésztem egy kicsit, és próbálom megérteni a művészi értékét.
#21638

52 Le verità  (2017)

thriller

A film a fiatal üzletember, Gabriele Manetti történetéről szól, aki egy indiai üzleti útról hazatérve és megvilágosodva úgy érzi, hogy élete más irányba fog fordulni - társadalmi... több»

#21639

romantikus

Lena, Karen Blixen és az apja nyomát követve érkezik Koppenhágába. Már a hajón összefut Madsszal, aki szintén sokat tud az írónőről és a Távol Afrikától című filmről. A nő... több»

#21640

52 It Hungers  (2019)

horror

Tény, hogy a rettegő ember szervezetét elárasztja a kortisol nevezetű hormon, akad azonban egy démoni lény is, amelynek ez a fő tápláléka. több»