Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#21721

romantikus

Az elfoglalt építész vendégül szeretné látni a családját karácsonykor, ám amikor rájön, hogy nem lesz rájuk elég ideje, sürgősen segítség után néz, és azt meg is találja egy... több»

Cuki, igazi szerelmes-romantikus karácsonyi komédia, amire szerintem mindenkinek szüksége van az ünnepek közeledtekor.
#21722

akció | animáció | családi | kaland | sci-fi

A Fekete Özvegy és a Megtorló együtt veszik fel a harcot a Leviatán nevű titokzatos szervezet ellen.

#21723

51 A modell  (2016)

(4) (3)

dráma

A The Model főhőse egy feltörekvő divatmodell, Emma, aki küszködik azzal, hogy beilleszkedjen a párizsi divatvilágba. A nő az ismert fotós, Shane White megszállottja lesz, és... több»

Vizuális téren ez egy remek alkotás. Nagyon szépre sikeredett - az emberek, az öltözékük, az egyes jelenetek alkotóelemei, kiegészítői mind-mind a helyükön emelik a csillogást. A modellvilág tartozéka ez a fénylés és ezt a rendező remekül elcsípte. Egyáltalán nem sablonos a... több»
#21724

31 Leprechaun Returns  (2019)

(3) (5)

fantasy | horror | vígjáték

A Gyilkos kobold ismét felébred álmából, hogy egy társaság életére törjön.

1993-ban egy bizonyos Mark Jones nevezetű úriember, megírta élete első, egész estés filmjének a forgatókönyvét, majd úgy gondolta (miután talált is befektetőket a forgatókönyvének a megfilmesítésére), hogy miért is ne üljön saját maga a rendezői székbe, és debütáljon... több»
#21725

51 Indigenous  (2014)

(2)

horror

Amerikai turisták Panama békésnek hitt tájára utaznak, azonban ami ott várja őket, túlmutat legrosszabb rémálmaikon is.

Erdei és barlangi horror egy kis dzsungel parádéval, meg démoni csupakabrákkal. Nem rossz, de azt azért tudni kell, hogy nem egy sokmillió dolláros szuperprodukció.
#21726

akció | krimi

Zilong 'Dragon' Chen (Donnie Yen) fedett rendőrként beépült Kína legkegyetlenebb szindikátusába. A bűnszervezet vezére, Xiong (Collin Chou) azonban igyekszik kiszűrni minden árulót,... több»

Szerintem egy átlagos beépült zsarus akció TV movie, nem hoz kiemelkedő feszültséget, az akicó között túl sok a tingli-tangli rész, Donnie harvművészete is átlagos szintet mutat, inkább realitástalan, hogy annyi embert elver mégsem veri senki hátba. A bemutatója miatt sokkal... több»
#21727

51 Pokoli gépezet  (2022)

(4)

misztikus | thriller

A magányosan és visszavonultan élő írót, Bruce Cogburnt felkeresi egy megszállott rajongója, hogy szembesítse őt a múltjával. több»

Nos hát ez egy sz*rság úgy, ahogy van.
#21728

51 Pod  (2015)

(2)

horror | misztikus | sci-fi | thriller

Egy családi túra horrorisztikus eseményekbe fullad a tóparti, elszigetelt kis házban.

Nagyon érdekfeszítő filmnek indul, de sajnos elég rövid időn belül kiszámíthatóvá válik és teljesen érdektelenségbe fullad. A karakterek noha eléggé sablonosak, szerintem egész jól működnek a környezetükben, nem annyira idegesítőek a reakcióik. Ennek ellenére szerintem a... több»
#21729

51 I'm Not Ashamed  (2016)

(2)

dráma | életrajzi

Az I'm Not Ashamed című dráma az 1999. április 20-án az amerikai Columbine Középiskolában történt lövöldözés tragikus történetét dolgozza fel. Megpróbál válaszokat keresni az... több»

Szeretem a keresztényi ideológiával áthatott filmeket. Érdekelnek az érvek valami ellen és valami mellett. De ez a film az érzelmeken áll...ÉS bukik. Méghozzá a főhős, Rachel érzelmein. És ezzel vagy tudunk, azonosulni, vagy nem. Én azt mondanám, fele-fele arányban tudtam is, meg... több»
#21730

vígjáték

A filmben olyan legendás német komikusok térnek vissza legendás szerepükhöz, mint Michael Herbig, Rick Kavanian és Christian Tramitz. Ezek a szedett-vedett karakterek pedig szürreális... több»

#21731

51 The Boat  (2018)

thriller

Egy magányos vitorlázó a hajója kabinjában ragad, miközben a hajót robotpilóta irányítja.  több»

Rendező: Winston Azzopardi

Szereplők: Joe Azzopardi

#21732

51 Skybound  (2017)

akció | thriller

Egy magánrepülőgép öt utasával a fedélzetén szinte probléma nélkül halad célja felé, miközbenodalent valami rejtélyes dolog történik. A titokzatos események következtében a... több»

#21733

akció | dráma

Egy nyomozó, korlátait legyőzve mindent megtesz azért, hogy bosszút álljon felesége gyilkosán. A börtönben Mason felfedez egy addig ismeretlen bűnszövetkezetet, melynek köze lehet... több»

A Soska testvérek elég gyengécske produkciót hoztak össze. A vérrel nem spóroltak, akció jelent is volt bőven, de az összhatás mégse jött be.
#21734

51 Scorched Earth  (2017)

(2)

akció | sci-fi

A film története szerint Atticus Gage, a fejvadász egy bűnözőt üldöz egy posztapokaliptikus világban. több»

Látványban nem volt hiány szerintem ennél a filmnél, nagyon jól néz ki egyszerűen. Remekül van kitalálva az egész koncepció, jól felépített a díszlet, csak épp a történet hihetetlenül unalmas. Engem egyszerűen nem kötött le, és sajnos az sem segített rajta, hogy a... több»
#21735

41 Börtönlázadás  (2015)

(4)

akció

A Riot című film főhőse Jack Stone, aki bankrablásért került börtönbe a félelmetes orosz bűnözővel, Balammal együtt. Balam nem csupán egy hírhedt maffiavezér, de hatalmának... több»

A figyelem központjában nem Lundgren van, de ez nincs a film kárára. Egész jó az alaptörténet és a küzdős jelenetek koreográfiája. Az biztos, hogy unalmasnak nem nevezhető börtönös sztori.
#21736

dráma | fantasy | vígjáték

Efsun családja és baráti köre nem éppen a boldog házasságoktól zajos. Ez nem igazán segíti a fiatal lányt, aki álmai férfijával készül az oltár elé állni. Nem elég, hogy... több»

#21737

51 The Guvnors  (2014)

thriller

Közel húsz éve már, hogy Mitch Raymond otthagyta Dél-Kelet-London egyik legrettegettebb bandáját. Most azonban a múltja újra kísérteni kezdi őt.

#21738

51 The Russian Bride  (2019)

(2)

horror | thriller

Egy orosz nő Amerikába utazik, hogy egy gazdag férfi felesége legyen. Csak ott derül ki, hogy a fickónak gonosz terve van velük, ami miatt hamarosan a nőnek és kislányának is az... több»

Elég megosztó film lett, én azok táborát erősítem, akiknek tetszett. Szerintem eltalálták az atmoszférát, a végén a mészárlás pedig valóban őrületesen jól sikerült. Külön kiemelném Oksana Orlan alakítását. Annyira hiteles volt, hogy végig az járt az eszemben, hogy... több»
#21739

romantikus | vígjáték

Egy hamisítatlan angol vígjáték, amelynek a középpontjában a házas élet buktatói állnak. több»

#21740

51 Hazafutás  (2013)

(2)

dráma | sportfilm

Cory Brand sztár a baseballpályán, ám azon kívül nem találja helyét, félresiklik az élete. Miután kábítószerügybe keveredik, és a csapatánál felfüggesztik, az ügynöke, hogy... több»

Hát, nem igazán győzött meg. Kezdetben egy teljesen átlagos, sport témájú családi filmnek tűnt, de amikor képbe jött az erőltetett keresztény "propaganda", elment tőle a kedvem. Semmi bajom a vallásokkal, de ez túl szájbarágós volt, ami nálam kontraproduktív hatást ért el.