Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#23261

horror | misztikus | thriller

Egy három tagú családot a Jangsanbum néven ismert lény próbálja meg becserkészni. A teremtmény képes az emberi beszédre, kedvenc eledelei pedig a gyerekek. A szülők mindent megtesznek... több»

#23262

50 Don't Go  (2018)

misztikus

Bent teljesen lesújtja lánya váratlan halála, azonban egyre inkább meg van róla győződve, hogy egy visszatérő álomnak köszönhetően újra találkozhat vele. De vajon tényleg csupán... több»

#23263

családi | fantasy | kaland

Nim szeretne előkerült édesapjával több időt tölteni. Nim egy nap váratlan hírrel szembesül: megtudja, hogy a szigetét befektetők akarják megvásárolni, hogy üdülőparadicsomot... több»

#23264

romantikus | vígjáték

A film története szerint néhány skót szigetlakó megpróbál whisky-t zsákmányolni egy megfeneklett hajóról... több»

#23265

50 Friss hús  (2012)

horror | vígjáték

A Friss hús című amerikai vígjátékban a félelmetes Tan testvérek megszöknek a börtönből. Tökéletes tervükbe azonban hiba csúszik, ezért gyorsan találniuk kell egy búvóhelyet,... több»

#23266

50 Magellan  (2017)

(1)

misztikus | sci-fi | thriller

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

A NASA három rejtélyes adást észlel, amelyek a kozmoszból érkeznek. Roger Nelson űrhajóst pedig egy több évig tartó küldetésre vezénylik, hogy a Magellan fedélzetén utazva... több»

Eltekintve az alacsony költségvetéstől és az itt-ott 70-es, 80-as évek látványtechnikai megoldásaitól, a film rendben van. Szerintem van olyan jó, mint az Interstellar története. Ha demónak fogjuk fel, annak vállalható. Nem unalmas, jól össze van rakva. Kissé idegesítő, hogy... több»
#23267

50 Level Up  (2016)

(3) (2)

akció | thriller

Matt és Anna egy fiatal pár, akik Londonban élnek. Annának szilárd elképzelései vannak a jövőjével és a karrierjével kapcsolatban, Matt azonban tanácstalan, éppen értelmet próbál... több»

Nekem kifejezetten tetszett ez a film. Olvastam róla elég sok negatív kritikát. Szerintem teljesen rendben volt, habár a forgatókönyvön még lehetett volna egy kicsit dolgozni és a színészek sem fognak ezért a unkáért Oscart kapni.
#23268

50 A Versace-ház  (2013)

(4)

dráma | életrajzi

A Versace-ház című életrajzi ihletésű filmben Donatella Versace nehéz helyzetben találja magát, miután testvére halálát követően rá hárul a feladat, hogy életben tartsa Gianni... több»

Többet vártam a filmtől, hogy jobban bemutatja a családot, sikereket, bukást. A szereplők sem élték bele magukat kellően a szerepbe.
#23269

családi | vígjáték

Javier élete kétszeresen is pokollá válik: nem elég, hogy Marisa bejelenti, hogy terhes, de a legrettegettebb embereket hívja segítségül maga mellé. több»

Torrente rajongóknak lehet, hogy csalódás ez a film, engem (pedig nem láttam az első részt) szórakoztatott.
#23270

romantikus | vígjáték

Christian O’Connell megtalálta élete szerelmét, aki történetesen a rabbi lánya. Hogy felhívja magára a figyelmet, kénytelen úgy tenni, mintha ő is zsidó lenne, de fogalma sincs, hogy... több»

Rengeteg kritikát kapott, de szerintem nem rossz film. Nem életem legjobb vígjátéka, de átlagosan szórakoztató, és bár nem hiszem, hogy akár egy hét múlva is emlékezni fogok rá, szerintem megérdemel egy esélyt.
#23271

vígjáték

Raúl, Eduardo és Santiago mindeddig boldog életét élt, ám Santiago mindent összezavar, amikor bevallja barátainak, hogy homoszexuális. több»

#23272

50 Asphyxia  (2017)

dráma | krimi | misztikus | thriller

A pszichiátriai osztály egyik nővére véletlenül megtudja: a kórházban fekvő gazdag beteg családja azt tervezi, hogy az örökségért meggyilkolja a nőt. A nővér nem tudja,... több»

#23273

50 Bethany  (2017)

horror

A film története szerint Claire és férje visszaköltöznek a nő anyjához, akit hamarosan kísérteni kezdenek a múltbéli emlékek. Claire csakhamar egedül találja magát a... több»

#23274

50 Comedown  (2012)

horror

Pár fiatal kalózrádiót csinál egy elhagyatott épületegyüttesben. Hamarosan azonban ráébrednek, hogy mégsincsenek egyedül...

#23275

50 Hotel Noir  (2012)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Egy harcedzett magánnyomozó lapul egy los angeles-i hotelszobában néhány bérgyilkosra várva, akik a nyomában vannak. Ezen a végzetes éjszakán keveredik a lányok, fegyverek és pénz... több»

#23276

50 Outback  (2019)

thriller

Egy fiatal pár egy romantikus kirándulás során váratlanul a vadonban találja magát, ahol rövidesen a túlélés lesz a cél. több»

#23277

50 Isabelle  (2018)

horror | thriller

Egy fiatal pár úgy érzi készen áll a gyerekvállalásra, ám terveiket keresztülhúzza, hogy felbukkan az életükben a gonosz, ami semmi mást nem akar, mint felemészteni mindkettejüket. több»

#23278

dráma | romantikus

Amikor a munkamániás reality tévés producer, Sophie elkezd dolgozni egy ünnepi műsoron Willről, egy vadul szexi srácról, aki az év minden napján ünnepli a karácsonyt, azon kapja... több»

#23279

dráma | krimi | thriller

A Bonin, az országút gyilkosa című horror egy félelmetes sorozatgyilkosnak állít emléket. William Bonin az 1980-as évektől fogva cserkészte be áldozatait Kalifornia országútjain.... több»

A főszereplő elviszi a hátán a filmet. Ő volt az egyetlen, aki odaszegezett a székemhez és miatta néztem végig a filmet. A többi felejthető.
#23280

50 200 Hours  (2017)

horror

Egy csapat végzős diák alvásmegvonási kísérletet végzett a 80-as években - ám valami nem sült el jól a tesztalannyal. Miután berekesztik a kísérletet, a diákok úgy döntenek,... több»