Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#23241

50 A rozsdás patak  (2018)

(1)

dráma | horror | thriller

A teljesítménykényszeres egyetemista eltéved első állásinterjújára menet, és hirtelen Kentucky mély erdeiben találja magát, ahol védekeznie kell a kegyetlen természet, és egy... több»

Szórakoztató volt és valószínűleg többször is megnézném. A sztorival nincs gond, kellően drámai is volt, nem unatkoztam rajta. Viszont. Elképesztő logikátlan, és itt szintén nem a forgatókönyvre gondolok, hanem egyszerűen 50 fölötti IQ-val rendelkező ember nem hoz olyan... több»
#23242

fantasy | horror | vígjáték

Az All Cheerleaders Die című horrorban egy lázadó lány csatlakozik a szurkolócsapathoz, hogy a focicsapat kapitányát elkapják. Azonban természetfeletti jelenségek bukkannak fel és... több»

#23243

50 A két mesterlövész  (2012)

(2) (1)

vígjáték

A külvárosi konferenciahoteltől az elegáns szexfüggés-klinikáig, az ócska párizsi éjszakai klubtól Las Vegas csillogó húsosfazekáig, e szkeccsfilm történeteinek főszereplői... több»

A címéből következtetve azt gondoltam egy jó kis akciófilm lesz. Semmi köze a címhez!Pikáns jelenetekben ismerkedhetünk meg a férfi test és lélek rejtelmeivel.Igazából egy jó kis szkeccsfilm,jól szórakoztam!
#23244

vígjáték

Nicket dobja a barátnője, ám szerencsére legjobb barátjának, Shane-nek megvan a legjobb ellenszere - 3 teljes nap egy remek fesztiválon.  több»

#23245

dráma | misztikus | sci-fi

A vasút hálózat tulajdonosa Dagny Taggart felkeresi Henry Rearden-t a a forradalmi motor feltalálót. Az amerikai kormány továbbra is ellenőrzés alatt tartja a nemzetgazdaságban.

a szereplőcsere furcsa döntés volt, de még így is izgalmas, de kissé kicsúsztak a logikai szálak az alkotók kezei közül. A főhős ellenáll a bíróságon, mégis elengedik, mintha csak az mehetne börtönbe, aki beleegyezik... a másik oldalon meg olyan képekkel zsarolják meg,... több»
#23246

50 Lake Eerie  (2016)

(2)

horror | sci-fi | szatíra | thriller

A fiatal özvegy bekuckózik egy tóparti házba, ami még a férjéről maradt rá, hogy rendet rakjon a fejében. Ott pedig szembesül néhány sötét múltbéli titokkal.  több»

Eredeti ötlet, szerintem, és jó a kivitelezése is, akárki akármit is mond. Nem is beszélve a helyszín megválasztásáról...csillagos ötös.
#23247

50 WolfCop  (2014)

(1)

horror | vígjáték

Miután a városban rejtélyes, erőszakos események történnek, egy alkoholista rendőr egy nagyobb terv részeként farkasemberré változott. A férfi barátjával és társával ered a... több»

Nemrég írtam a második részről, tetszett a film, és úgy döntöttem, hogy megnézem az első részét is. Megtettem. Le is írom pár szóval. Kijelenthetem, hogy akár már most kultikussá válhat Lowell Dean kanadai független filmes (író/rendező) kissé infantilisnak tűnő... több»
#23248

50 Brightoni szikla  (2010)

(1) (1)

dráma | krimi | thriller

Az ifjú Pinkie Brown mindenre elszánt, hogy nagy karriert fusson be az alvilágban. Ezért megöli az egyik rivális banda tagját. A gyilkosság után elszánja magát, és feleségül veszi a... több»

A film helyszíne Brighton, Anglia egyik legnagyobb és leghíresebb tengerparti üdülőhelye. Itt gyilkolgat Pinkie Brown, aki vezető szerepet akar kivívni magának a helyi alvilágban. Fiatal kora ellenére teljes mértékben negatív főhős, igazolhatatlan gazfickó, a vele történő... több»
#23249

50 Stella elrablása  (2019)

(1)

thriller

Az utca közepéről rabolták el váltságdíj reményében. Megbilincselték és ököllel próbáltál megtörni. Maradék erejét kihasználva mégis megpróbálja megakadályozni az álarcos... több»

Nagyon sablonos,semmi fordulat nincs benne, és unalmas is. Harmat gyenge
#23250

50 The Moth Diaries  (2011)

(3) (3)

dráma | fantasy | horror | misztikus

Az apja öngyilkossága óta lelkileg labilis fiatal lány, Rebecca (Sarah Bolger) a konzervatív nézeteket valló elit bentlakásos lányiskola, a Brangwyn végzős növendéke. Régóta szoros... több»

Nekem kifejezetten tetszett, s pontosan azért mert nem volt az a klaszzikus elemekből felépített thriller.
#23251

dráma | vígjáték

Miután gyerekeiket vandalizmuson kapják az iskolában, az egyedülálló anyukák létrehoznak egy támogató csoportot, hogy átsegítsék egymást az élet nehézségein.

Amolyan kellemes semmiség , minden különösebb mondanivaló nélkül. Bírtam. Furcsa karakterek voltak benne, az ellenszenves nőcik a cinkes történeteikkel, de egész elviselhető lett.
#23252

akció | háborús

Netflix

A második világháborúban az ellenséges vonalak mögött eltűnt amerikai katonák szörnyű felfedezést tesznek: Hitler egy szuperbombát fejleszt. Minden esély ellenére elindulnak, hogy... több»

Imádom a brit humort és már örültem, hogy végre a film alapján megértettem az amerikait is. De tévedtem. Ebben mindent véresen komolyan gondoltak...
#23253

50 The Borderlands  (2013)

(3)

horror

Egy vatikáni kutatócsapat egy templomot vizsgál, hogy magyarázatot találjon a rejtélyes történésekre, de amit találnak, az sokkal rosszabb, mint amire számítottak. több»

Szerintem ezt a filmet egyszerűen nem lehet komolyan venni. Oké, jó hangulata van, viszonylag jól meg is van írva, de annyira pocsék a kaszting, hogy inkább egy groteszk filmre emlékeztet az egész. Nagyon, nagyon kár érte.
#23254

40 Dominó  (2019)

(5) (6)

krimi | thriller

Dánia fővárosában egy rejtelmes férfi megöl egy zsarut. Kollégája és barátnője missziójának tekinti a gyilkos kilétének felfedését. Önkéntelenül is a Központi Hírszerző... több»

Mint thrillertől sokkal többet vártam volna a filmtől, mint Brian de Palma filmtől még többet, de az az igazság, hogy Palma már nagyon rég nem tett le az asztalra egy igazán jó filmet sem. Igazából kicsit sajnáltam Waldaut a szerepben, mivel szemmel láthatóan nagyon meg kellett... több»
#23255

50 F*&% the Prom  (2017)

(3)

dráma | vígjáték

Maddy (Danielle Campbell) és Cole (Joel Courtney) elválaszthatatlan barátok voltak a középiskola előtt, ám azóta sok minden megváltozott, aminek fő oka, hogy Maddy az iskola egyik... több»

Szerintem amennyire jól alakította a színészek, annyira rossz karaktereket kaptak kézhez, egyszerűen nem volta bennük semmi fantázia. Nagyon híg az egész, amit egyszer ugyan meg lehet nézni, de nem igazán kívánja az ember többször.
#23256

akció | dráma | krimi

Egy régi cégvezető visszatér a Green Streetre, hogy bosszút álljon, miután hívást kap arról, hogy az öccsét megölték.

A rendezés nem sikerült olyan jól sajnos, a témából többet is ki lehetett volna hozni. Ettől függetlenül akit a téma érdekel annak ajánlom, akit nem annak nem fog tetszeni.
#23257

50 Slumlord  (2015)

(2)

dráma | horror | krimi | thriller

Az újdonsült pár, Claire és Ryan új házba költöznek az ország túloldalán. Ekkor még nem is sejtik, hogy a szociopata kéjvágyó háziúr mennyire meg fogja keseríteni az életüket. több»

Bírom a horrorokat, de szerintem ez nagyon ratyi lett, nem tudom, mit akartak ezzel a készítő, de eléggé félrement. A hangulata persze még így is szuper szerintem, csak épp teljesen felejthető az egész.
#23258

50 The Scribbler  (2014)

(2)

misztikus | sci-fi | thriller

Egy fiatal lány kénytelen szembenézni többszörös személyiségével, és egy új kísérleti móddal, amit “A sziámi égés” néven ismernek. több»

ez egy nagyon kinos film es nem a jo ertelemben
#23259

50 Adverse  (2020)

krimi | thriller

Egy taxis kénytelen szembesülni a ténnyel, hogy testévre komoly adósságokat halmozott fel, és az élete nagy veszélyben forog. több»

#23260

vígjáték

Két fiatal, egyetemet végzett spanyol férfi belefárad a munkanélküliségbe, és úgy döntenek, Németországba költöznek. Azonban rá kell döbbenniük, sehol nincs kolbászból a kerítés.