Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#23221

50 Look Away  (2018)

(4)

horror | thriller

A középiskolás Maria élete a feje tetejére áll, amikor helyet cserél rosszakaratú tükörképével.  több»

Nekem bejött ez a film.Elég jó történet és színészek.Kellemes kis film a havas délutánokra!Nézzétek meg bátran,mindenkinek csak ajánlani tudom!
#23222

50 Nyitott ablak  (2014)

(3)

horror | krimi | thriller

A Nyitott ablak című krimiben egy gyönyörű híresség legnagyobb rajongója, Nick Chambers kedvence minden lépését árgus szemekkel követi. Egy alkalommal szemtanúja lesz, amint a lányt... több»

Számomra az egész érdekessége és ereje a különböző kamerák nézőpontjaiban van, melyek végig váltakoznak, néha webcam, néha más csatornák érzékelőjén keresztül halad végig a történéseken. Melyek egyébként kissé érdektelenek és unalmasak.
#23223

horror | thriller

Már majdnem egy év telt el azóta, hogy az alaszkai Barrow városka lakóit megtizedelték a vámpírok. A férjét gyászoló Stella a világot járja, és a vámpírok létezéséről... több»

Alapvetően unott az egész: érdektelen számunkra a történet (most komolyan, ebben mi érdekes volt?), érdektelenek és élettelenek a karakterek (miért kellett volna megszeretnünk őket?), sőt, már eleve a képi világ is annyira semmitmondó, hogy csuhaj.
#23224

50 Ratter  (2015)

(2)

dráma | horror | thriller

Emma egy egyedül élő New York-i diák, aki mit sem sejt arról, hogy zaklatója feltöri a laptopját és a mobiltelefonját. Az idegen megszállottsága egyre jobban elhatalmasodik, amikor... több»

Ahhoz képest, hogy mennyire lehúzták a filmet, engem kellemesen meglepett. Még a rémesen egyszerű történet sem volt annyira rosszul kidolgozva, mint azt vártam volna.
#23225

50 Twixt  (2011)

(3)

fantasy | horror | misztikus | vígjáték

Hall, a lecsúszott horrorkönyvíró egy kisvárosba érkezik, hogy ihletet merítsen a csendes és titokzatos környezetből új regénye megírásához. Belefut egy rejtélyes gyilkosságba,... több»

Egy Coppola filmtől sokkal többet vártam volna. Persze még így is nagyon erős az atmoszférája a filmnek, de a cselekmény szerintem az abszolút nulla. Ráadásul annak ellenére, hogy mekkora nevek játszanak a filmben, az alakítások is eléggé laposra sikeredtek. :(
#23226

akció | horror | politikai | vígjáték

Juan életének eddigi 40 évét Kubában töltötte, jórészt áldott semmittevéssel. Barátja, Lázaro hasonló felfogásban élt, bár intelligenciából valamennyivel kevesebb jutott neki,... több»

Nagyon nem tetszett ez a film. Volt benne pár poén, amin jót vidultam, de többnyire olyan színvonalúnak éreztem, mint a magyar túlértékelt vígjátékokat. Erőltetett humor, kliséparádé és semmiről nem szóló történet. De az IMDb-s értékelés szerint velem van valami gáz :D
#23227

horror | thriller | zenés

Három barátnő épp egy metál fesztiválra tart. Útközben megismerkednek három sráccal, akik egy kis privát buliba invitálják őket, az éjszaka azonban rövidesen valóságos... több»

Végre egy fordított alapállású film, amit nem tarolt le teljesen az érzékenyítőpropaganda és a gondolatrendőrség! Nem mondom, hogy vígjátékként hasítana, de jó szórakozást nyújt.
#23228

vígjáték

Két férfi kap 2 milliárd dollárt, hogy készítsen egy filmet, de az álmuk összeomlik. Ahhoz, hogy visszaszerezzék a pénzt, egy rosszul menő boltot próbálnak új életet lehelni. több»

#23229

zenés

Disney+

Beyoncé vizuális albuma újraértelmezi Az oroszlánkirály tanulságait a mai fiatal királyok és királynők számára, akik saját koronájukat keresik. A film egy éven át készült a... több»

Rendező: Beyoncé Knowles

Szereplők: Beyoncé Knowles

#23230

50 Vámpírok Bronx ellen  (2020)

(4) (1)

horror | vígjáték

Netflix

Három bronxi kölyök küzd a környékért, ahol felnőttek, és amit annyi szeretnek. Ám az igazi ellenség szokatlan formában érkezik. több»

remek kis vígjáték jó sok vámpíros utalással és egy adag kamaszos szertelenséggel, így mind a két műfaj rajongóinak melegen ajánlom, mert mind a kettőhöz tudott valami pluszt adni.
#23231

50 The Dead  (2010)

(3)

horror

Egy amerikai és egy afrikai katona összefog, amikor a fekete kontinensen feltámadnak a holtak, hogy az élők húsát egyék. Brian Murphy ki akar jutni Afrikából, Daniel Dembele pedig,... több»

A jó, a nagyon jó, a zseniális és a rossz vagy rosszabb filmeket naphosszat lehetne sorolni. Viszont ehhez ténylegesen hozzátartozik, hogy ezen filmek legtöbbje csak minimális eltéréseket mutat a megnyugtató középszertől. Nem úgy, mint jelen filmünk. Ami annyira rossz, hogy már... több»
#23232

50 Boo! A Madea Halloween  (2016)

(3) (2)

dráma | horror | vígjáték

Madea (Tyler Perry) nem kis balhéba keveredik Halloween estéjén, gyilkosok, lidércek, szellemek, zombik és más rémségek törnek az életére, ráadásul még egy csapat kölyökről is... több»

Nem gondoltam volna, hogy lehet ennyire NEM szeretni egy Halloweenes filmet, de ennek a darabnak sikerült elérnie. Nem si tudom, kinek tetszhet egyáltalán az alkotón kívül.
#23233

50 Papás-babás  (2012)

(2)

vígjáték

Tommy képtelen teherbe ejteni feleségét, ezért haverjaival eldöntik, hogy visszalopják az egyetemi évei alatt a spermabanknak adományozott örökítőanyagát. több»

Audrey azért megérne egy misét...nagyon dögös bige. Különben az egész egy totális ökörség, de azért voltak benne vicces részek, már maga az ötlet is elég röhejes, hogy ellopod a saját spermádat...hehe...
#23234

50 Mindenáron gyilkos  (2016)

(2) (1)

akció | krimi | thriller

A film története szerint egy profi bérgyilkost alaposan csőbe húznak, és egy őrült hentes, a Doktor kezére kerül, aki nővé operálja őt. A nemet váltott fejvadász bosszút... több»

Elképesztően rossz maszkmestere lehetett a filmnek, és egyébként is mindenben szörnyen gyönge volt. Nem tudom jó érzéssel ajánlani senkinek sem.
#23235

dráma | vígjáték

A Father of Invention című film főhőse a feltaláló Robert Axle, akinek egyik találmánya több ezer vásárlót sebesít meg. A férfi nyolc évet kap. Kiszabadulva a rácsok mögül Robert... több»

#23236

50 Sint  (2010)

horror

Szent Miklóst egy gyilkos püspökként ábrázoló film, aki elrabolja és megöli a gyerekeket telihold idején december 5-én. több»

#23237

40 Beavatás  (2016)

(6) (1)

dráma

A sebezhető 19 éves fiú egy félelmetes támadást követően csatlakozik bátyja bandájához, hogy bizonyítsa férfiasságát. A testvériség a fiú alkalmasságát és hűségét egyre... több»

Durva film, nem is igazán tetszett. Túlságosan valósághű.
The Houses October Built
#23238

horror | thriller

Öt barát útnak indul, hogy megnézzenek egy kísértetjárta házat, de egy csoport rejtélyes és zavart egyén követi őket. több»

#23239

50 A rozsdás patak  (2018)

(1)

dráma | horror | thriller

A teljesítménykényszeres egyetemista eltéved első állásinterjújára menet, és hirtelen Kentucky mély erdeiben találja magát, ahol védekeznie kell a kegyetlen természet, és egy... több»

Szórakoztató volt és valószínűleg többször is megnézném. A sztorival nincs gond, kellően drámai is volt, nem unatkoztam rajta. Viszont. Elképesztő logikátlan, és itt szintén nem a forgatókönyvre gondolok, hanem egyszerűen 50 fölötti IQ-val rendelkező ember nem hoz olyan... több»
#23240

fantasy | horror | vígjáték

Az All Cheerleaders Die című horrorban egy lázadó lány csatlakozik a szurkolócsapathoz, hogy a focicsapat kapitányát elkapják. Azonban természetfeletti jelenségek bukkannak fel és... több»