Filmek

Legjobb filmek 2009-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#23581

dokumentum | rövidfilm

Netflix

A Spanair járatának katasztrófája a Barajas repülőtéren volt Spanyolország egyik legnagyobb légi katasztrófája. A dokumentumfilm ennek okát igyekszik feltárni. több»

#23582

vígjáték

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

"Itt mindenki új popsit, új melleket akar. Ön mit utál magában annyira? Vagy esetleg a férje?" A 66 éves nő, Dorottya vagy inkább Mimi ajándékot kap a férjétől, egy plasztikai... több»

#23583

dokumentum

20 évvel ezelőtt a géntechnika bonyolult volt és drága. Speciális labor kellett hozzá. Ám mára forradalmasodott a géntechnológia, amely által másképp' látjuk magunkat és minden... több»

Az építkező ember - A Kampis-jelenség
#23584

életrajzi

A filmből nemcsak a kaposvári városrekonstrukció és a Kós Károly Egyesülés létrehozóját, hanem a Rudolf Steiner nevéhez köthető antropozófia jeles képviselőjét is... több»

A bosszúállók
#23585

dráma | játékfilm

Egy csapat tizenéves gyereknek elege lesz néhány iskolatársuk erőszakoskodásából és a felnőttek passzivitásából. Elhatározzák, hogy alapítanak egy szuperhősökből álló... több»

Life is Sweet
#23586

dráma | musical

Sonia abuzív kapcsolatban reked Maxszal, de megpróbál kitörni ebből az állapotból.

Farkaslyuk
#23587

NA Farkaslyuk  (2010)

dokumentum

Az Ózd melletti Farkaslyuk község elszegényedett lakói a téli hideg elleni küzdelmükben más megoldást nem találván, a felszínhez közeli szenet kezdték el bányászni,... több»

#23588

NA Hoax  (2017)

dráma | rövidfilm

Egy környezetvédelmi aktivista egy tervezett bánya ellen tiltakozik, de ez nem várt következményekkel jár.

Maya
#23589

NA Maya  (2010)

rövidfilm

A háromdimenziós technikával készült táncfilm témája a káprázat, az érzéki csalódás, azaz a tapasztalt világ illuzórikus volta, amely a tudatnak köszönhető. A születés... több»

#23590

NA Champion  (2017)

dráma | rövidfilm

A film arra tanítja meg a nézőt, hogy ha képes bízni, akkor tud repülni.

Rendező: David Safarian

Így készült: Kincsem
#23591

dokumentum

A Kincsem forgatásának számos exkluzív kulisszatitka, érdekessége. több»

Bronzkori rejtélyek
#23592

dokumentum

Szemétgödörbe talált sóskúti nő, balatonakali főnök. A társadalmi ranglétra két ellentétes végén elhelyezkedő bronzkori ember? Kik lehettek ők? Milyen életet élhettek? Miben... több»

Ízőrzők: Méhkerék
#23593

családi | dokumentum

A nyolcvan százalékban román nemzetiségűek által lakott Méhkerék a román határ mentén fekvő kis település, mely világot járt néptánc együtteséről híres. Hagyományos... több»

Rendező: Móczár István

Tűzhányók az űrben
#23594

dokumentum

TV-ben (BBC Earth, csütörtök 01:33)

A vulkánok régóta formálják a Földet. Ám ami kevésbé ismert tény, az az, hogy más bolygókon és holdakon is vannak vulkánok, melyek még rendkívülibbek, mint a saját bolygónkon... több»

A tuaregek földjén
#23595

dokumentum

A film egy legtöbbünk számára ismeretlen földre, Dél-Algériába, azon belül is az Ahaggar-hegységbe vezeti el nézőit. Az algír szahara őslakói a kékruhás tuaregek, akik... több»

A törpe víziló küldetés
#23596

dokumentum

A törpe víziló a természet egyik utolsó nagy titka. Magányos, titokzatos és rendkívül nehéz megtalálni, a tudósok szinte semmit sem tudnak erről a veszélyeztetett állatról a... több»

Rendező: Hayley Smith

Szereplők: Wei-Yeen Yap

Riksa láz
#23597

NA Riksa láz  (2012)

dokumentum

Az európai belvárosokat az utóbbi években ellepték a riksa-taxik. A távol-keleti közlekedési eszköz, elektromos rásegítéssel felszerelt modern változatát a helybéliek és a... több»

A vörösiszap-katasztrófa
#23598

dokumentum

Magyarország történetének egyik legnagyobb környezeti katasztrófája a szemünk előtt történt, mégis rengeteg kérdés övezi még mindig. Az OzoneNetwork TV a kolontári... több»

#23599

NA Max & Me  (2018)

animáció

A zsémbes öregember, Gunter megpróbál kijönni egy rémesen rossz kölyökkel, DJ-vel, akit a lengyel pap, Maximillian Kolbe életének példázataival igyekszik megnevelni.

#23600

krimi | vígjáték

A film története szerint egy átlagos srácot elcsábít egy gyönyörű misztikus nő. Hősünknek ezt követően arra kell ráébrednie, hogy egy rémálomszerű forgatókönyv részévé... több»

Rendező: David Pope

Szereplők: Justin Chatwin