Filmek

Legjobb filmek 2009-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
In Limbo
#23601

NA In Limbo  (2018)

thriller

Egy férfi menyasszonya öngyilkos lesz, aminek következtében örökre a purgatóriumba kerül, ám szerelme nem nyugszik bele a helyzetbe, és felkerekedik, hogy megmentse kedvesét. több»

#23602

dráma | thriller

Izagalom, gyilkosság és rejtély három felvonásban. A cselekmény valahogyan mindig a hatos szám és a T betű köré szövődik. A film története szerint két férfi összeismerkedik, és... több»

Let's Kill Ward's Wife
#23603

vígjáték

Ward felesége egy könnyűvérű szuka. Mindenki tudja róla, beleértve férjét is. Ward és barátai megpróbálnak megoldást találni a helyzetre, azonban egy véletlen baleset egészen új... több»

#23604

romantikus | thriller

Egy férjezett nőt korábbi kalandja kísérti, amikor megszállott fiatal szeretője beszivárog élete minden szegletébe. Amíg politikus férje és tizenéves lány távol vannak, a New... több»

Mr. Right
#23605

NA Mr. Right  (2015)

akció | romantikus | vígjáték

  Egy nő fájdalmas szakítása után találkozik egy férfival, akiről első pillanatban úgy tűnik, ő lesz az igazi. Miközben azonban kapcsolatuk egyre elmélyül, a nő rájön, hogy... több»

#23606

dokumentum

A művészet templomai: Firenze és az Uffizi képtár című dokumentumfilmben a reneszánsz művészet legnagyobb mestereinek lenyűgöző és egyedi alkotásait figyelhetjük meg. A 'tárlat'... több»

#23607

NA Helix  (2015)

akció | misztikus | sci-fi

Egy közelmúltban előléptetett zsaru pazar, új élete veszélybe kerül, amikor a központi számítógépes rendszer, mely a várost irányítja, olyan gyilkosság elkövetésével... több»

The Legacy of Avril Kyte
#23608

akció | dráma | thriller

Egy nagyon személyes hangvételű apokaliptikus történet. több»

Rendező: David Sauers

Szereplők: Doug Jones

#23609

animáció

Az animációs mesében a Négyszögletű Kerek Erdő egyik lakója, Szörnyeteg Lajos rettenetesen álmos; alig bírja nyitva tartani a szemét. Barátai és az erdő lakói különféle... több»

Rendező: Horváth Mária

Szereplők: Csákányi Eszter

#23610

NA Pepel  (2013)

dráma | thriller

Szovjetunió, 1938. Egy vonatfülkében találkozik a tolvaj Szenyka Pepel és a Vörös Hadsereg századosa, Igor Petrov, akit letartóztatás fenyeget. A vöröskatona előtt váratlan... több»

Russ & Roger Go Beyond
#23611

vígjáték

A Russ & Roger Go Beyond című vígjáték valós eseményeken alapul. A független filmrendező, Russ Meyer karöltve a vezető filmkritikusokkal és az újonc forgatókönyvíróval, Roger... több»

MüpArt - Take 6
#23612

zenés

Nyolc hosszú év után érkezett ismét Budapestre 2014 decemberében az angyali hangú Take 6 énekegyüttes, hogy megint levegye a lábukról az acappella szerelmeseit. Bár a világon a... több»

#23613

dokumentum

Minden évben megrendezésre kerül Magyarország egyik "legszebb" rendezvénye, a Magyarország szépe névre keresztelt szépségverseny, melyben az ország legattraktívabb hölgyeivel... több»

Ízőrzők: Cserépfalu
#23614

dokumentum

Cserépfalu a madárcsicsergős falusi nyugalmat, tartalmas kikapcsolódást, túrázást kedvelők paradicsoma. Az ország leghosszabb, vadregényes völgye kanyarog itt, a Hór patak mentén.... több»

Rendező: Móczár István

Klónozás: a halhatatlanság tudománya
#23615

dokumentum

A klónozás mára a fantáziavilágból kilépett a valóságba. Dél-Koreában a házi kedvencek klónozása hatalmas népszerűségnek örvend. A sorozat betekintést enged a híres Sooam... több»

Katie új arca
#23616

dokumentum

Katie a legfiatalabb páciens, aki valaha teljesen új arcot kapott. Milyen nehézségei vannak egy ilyen sebészeti beavatkozásnak? És miként éli meg egy ember a külső megjelenése ennyire... több»

A verebek bolygója
#23617

dokumentum

A házi veréb évezredek óta él az ember mellett. Kis termetű és néha alig észrevehető. Miközben az emberi faj benépesítette a földet, a verebek mindenhová követték, és kitűnően... több»

#23618

kaland

Miután egy erős szél elrepíti a bájos Dórát és majmát Wizzle birodalmába, apró hőseink egy varázslatos mesekönyv hasábjain találják magukat.  Csak azon az áron térhetnek vissza... több»

Rendező: Allan Jacobsen

Emberek és egerek
#23619

kísérleti film

A film Krasznai Béla, recski fogoly hiteles történetének egy jelentős epizódját dolgozza fel, amikor 30 nap sötétzárkára ítélik. Az elítélt barátságot köt szűkre méretezett... több»

Dinoszauruszok - A Föld urai
#23620

családi | kaland

A kis Pacsi a törpeorrú dínók családjához tartozik, és nap mint nap szüksége van az eszére és a szívére, hogy felvegye a versenyt a testvéreivel, különösen Morcossal, aki a vezér... több»