Filmek

Legjobb filmek 2014-től 2014-ig

Saját filmes lista készítése
#34321

horror | thriller

A film története szerint egy szörny szabadul el Los Angeles utcáin... vagy talán csak egy bosszúra éhes rendőr az, aki most bosszút áll a városon, amely a halálba küldte?! több»

#34322

NA Crystal  (2016)

rövidfilm

Crystal, a 22 éves sztriptíztáncos lány Warnerrel, a menedzserével él. Noha kissé szokatlan a kapcsolatuk, minden rendben megy egészen addig, mígnem egy napon kiderül, hogy Crystal... több»

Rendező: Al Hallak

Szereplők: Dan Matteucci, Alexandra Bradley

#34323

horror

Egy sátánista szekta többeket tart fogva, hogy a Krisztus második eljövetele elleni szent háborúra készüljön.

#34324

NA Witchula  (2018)

akció | fantasy | horror | thriller

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista cserediák egy elhagyatott kisvárosba utazik, ami egy egzotikus szigeten található, ám itt gonosz boszrokány-vámpír hibridekkel... több»

#34325

dráma

1932-ben Dallas Hardin, egy korrupt üzletember és szeszcsempész, aki egy Tennessee-i kisvárost ural, meggyilkol egy Nathan Winer Sr. nevű becsületes munkást. Az 1950-es években Nathan... több»

#34326

akció | kaland | thriller

Miután öt évet töltött a Béke Hadtestnél, Naomi hazatér, családja azonban hatalmas veszélyben van. több»

#34327

krimi | thriller

Sam és családja egy rosszindulatú nyomozó célpontjává válik. A támadások egyre gyakoribbak lesznek, mindeközben azonban sötét titkok kerülnek a felszínre.

#34328

dráma | krimi

Három "detektív" a 19. század közepi Európában egy olyan hálózat nyomaira bukkan, amely törvénytelen gyermekekkel kereskedik. több»

Lockdown
#34329

NA Lockdown  (2015)

akció

Egy rendőr visszatér az őrsre, miután felépült egy akció közben elszenvedett sérüléséből, melyet akkor szenvedett el, amikor terhelő bizonyítékra bukkant közeli munkatársai... több»

NAYA: Legend of the Golden Dolphin
#34330

fantasy

A NAYA: Legend of the Golden Dolphin egy 3D-s animációs film. NAYA apja az arany delfinek királya. A király elküldi lányát a Föld nyolc "sarkába", hogy egyesítse a delfinek népét, és... több»

#34331

NA bUMS  (2020)

dráma

Miután évtizedeket töltöttek Los Angeles utcáin, hat hajléktalan csatlakozik egy kormányzati programhoz, amelytől régi életük visszanyerését várják. több»

Viral
#34332

NA Viral  (2015)

dráma | thriller

Egy halálos vírus csaknem a teljes emberiséget kiirtja. Mindeközben egy fiatal nő feljegyzéseket készít családja karanténban töltött mindennapjairól, és megpróbálja megmenteni... több»

#34333

táncfilm

Első alkalommal elevenedik meg a színpadon Wayne McGregor kritikusok által elismert balett triptichonja, amelyet Virginia Woolf művei inspiráltak. Virginia Woolf korszakalkotó irodalmi... több»

Justice League: Apokolips
#34334

akció | dráma | sci-fi

A legendás szuperhősök csapata ismét összeállt, hogy kézre kerítsen néhány nehézfiút. több»

Rendező: Cole Riley

Szereplők: Zeda Falcor, Jarvis Gray, Rta, Cole Riley

Ismeretlen küldetés: a Megalodon
#34335

dokumentum

Ideje mélyre merülni az óceánba, és egészen közel kerülni a világ egyik leggyilkosabb ragadozójával, és feltárni titkos életüket. több»

#34336

NA Mercury  (2018)

akció | dráma | romantikus | thriller

Öt barát megpróbál eltussolni egy balestet, amely egy ember halálát okozta. Ám a dolgok rosszra fordulnak, amikor a férfi nem marad a sírban, ahová temették... több»

Hamburg drogkikötője
#34337

dokumentum

A hamburgi kikötő Európa egyik legfontosabb tengeri kapuja: évente sok millió tonna áru indul innen és érkezik ide a világ minden részéről. A nagy forgalomnak azonban van egy káros... több»

#34338

NA Supermodel  (2016)

dráma

Egy fiatal, Brooklynban felnőtt afroamerikai lány egyik napról a másikra a szegénynegyed utcáiról a fényűző kifutók reflektorainak csillogásában találja magát. Idővel azonban... több»

Szereplők: Wolfgang Joop

USA: a világ legveszélyesebb országa
#34339

dokumentum

Hurrikánok, vulkánkitörések, földrengések, tornádók és áradások jellemzik Amerikát. Ezen természeti tényezők veszélyei miatt a világ egyik legveszélyesebb országának mondható.... több»

Cápák birodalma
#34340

dokumentum

Zeb Hogan pályafutása eddigi legambiciózusabb kalandjára készül: azt tervezi, hogy beveszi magát a pöröly-, bika- és cetcápák rettegett birodalmába, hogy közelebbről is... több»