Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Étel 3.0 (Filmek a nagyvilágból: Étel 3.0)
#36701

dokumentum

Jelenlegi fogyasztásunk szintjén a Föld már nem sokáig tud minden embert étellel ellátni. Milyen megoldásokkal lehetne kezelni a kihívást? Techno-, bio-, vagy Frankenfood lehet a... több»

#36702

NA Dark Corners  (2020)

(1)

krimi

Vince Thompson nagyra tartott rendőr volt Nagy-Britanniában, de az életében lévő sötét dolgok miatt Portugáliába költözik. A múltjától azonban ott sem tud megszabadulni, és... több»

#36703

dokumentum | életrajzi | sportfilm | zenés

A film Robert Raven Kraft történetét meséli el, aki a déli partok legendája volt. több»

#36704

NA Last Humans  (2017)

akció | horror

Hét hónap telt el a felkelés óta. Joelnek és Jade-nek túl kell élniük az új világban, de a dolog sokkal nehezebbé válik mint korábban tűnt. Vadászanak kettejükre, így mostantól... több»

Grimasz
#36705

NA Grimasz  (2013)

játékfilm | rövidfilm

Lajos a szószok szerelmese. Általában magányosan hirdet az aluljáróban. Semmiről nem szól az élete. Semmi nem éri. Senki nem foglalkozik vele. Azonban ma minden megváltozik, mert... több»

Ízőrzők: Karád
#36706

dokumentum

Karád Somogy megye dombok ölelésében fekvő, barátságos települése. Érdemes kisétálni valamelyik szőlőhegyre, onnét lehet igazán látni a somogyi község szépségét. A táji... több»

Rendező: Móczár István

Chug csapat - Készülj a mentésre!
#36707

animáció

Színes, magyarul beszélő, animációs film. több»

...Festeni fogok... - Portréfilm Karátson Gábor festőművész, íróról
#36708

életrajzi

A nyáron elhunyt Karátson Gábor jelentős írói, műfordítói, festői, filozófusi, művészetpedagógusi életművén kívül a politikai elnyomás ellen, és a környezetvédelem melletti... több»

#36709

NA Anna  (2016)

romantikus | rövidfilm | thriller

A filmben egy megtört fiatalember emlékszik vissza arra az időszakra, amikor valami borzalmas dolgot követett el. Megismerhetjük az odáig vezető eseményeket, és magát a cselekedetet is,... több»

#36710

NA Discovery rose  (2020)

(1)

thriller

Katonák, civilek és bűnözők kénytelenek összefogni egymással, hogy túléljenek egy zombi apokalipszist. több»

Rendező: Aydin Tanseli

#36711

horror | thriller

A középiskolás Jane Shipley igyekszik helyrehozni a gyerekkori legjobb barátjával, Merritt-tel megromlott kapcsolatát. Amikor Jane matektanára átlép egy bizonyos határt, a közönyös... több»

#36712

családi | dráma | fantasy | kaland | musical | romantikus | thriller

A Disney-klasszikus élőszereplős adaptációja a West Side Story fiatal színésznőjének, Rachel Zegler főszereplésével. több»

#36713

NA Zona Norte  (2016)

dokumentum

A film egy emberi jogi aktivista nő és a riói utcagyerekekkel folytatott munkáját mutatja be.

Rendező: Monika Treut

Szereplők: Yvonne Bezerra de Mello

#36714

animáció

A lírai tehetségű középiskolás, Karma rappelési álmokkal és rímtervekkel zsonglőrködik, miközben tehetségét, ambícióját és szívét felhasználva bármilyen problémát megold. több»

#36715

dráma

Gyilkosság. Embervadászat. Lamantinok. Egy volt zsaru kénytelen visszatérni szülőföldjére, Floridába, hogy megtalálja egy philadelphiai maffiózó megszökött barátnőjét. Aminek egy... több»

Gavin Hook
#36716

NA Gavin Hook  (2017)

dráma

Gavin Hook nyomozó legalább annyira rejtélyes, mint az ügyek, amiket megold. De vajon hogyan képes mindig rájönni a dolgok nyitjára? több»

Cápaösvény
#36717

dokumentum | rövidfilm

Afrika délkeleti partjai mentén minden évben szardíniák milliói vándorolnak észak felé. Utazásuk azonban távolról se nevezhető zavartalannak és veszélytelennek, hisz cápák és... több»

Szereplők: Nick Schatzki

#36718

NA 4uck 0ff  (2017)

vígjáték

Andi (Meli Alexander) és Dani (Veronica Lynn Braswell) két negyven körüli nő, akik úgy döntenek, hogy valóra váltják álmaikat, így hát Hollywoodba költöznek, ahol új lakótársuk... több»

Siam Square
#36719

NA Siam Square  (2017)

horror

A Shibuya tér  már fél évszázada ez a hely számít Bangkok szívének. Napközben folyamatos nyüzsgés, tömött kávézók, bevásárlóközpontok és egyetemek találhatók a közelben... több»

#36720

NA Gyilkoló  (2021)

(4)

akció | rövidfilm | sci-fi

Egy űrkutatási központ kamerája rejtélyes okokból elromlik. Leon, az egyik alkalmazott keresni kezdi a kamerát, hogy megjavítsa. Hamarosan kiderül, hogy egy űrlény tette azt tönkre. több»