Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51681

animáció | családi | vígjáték

Josh és Blue New Yorkba utazik, hogy meghallgatáson vegyenek részt egy nagy Broadway-musicalhez. több»

Állati királyság
#51682

animáció

TV-ben (ATV Spirit, csütörtök 01:33)

Az Állati királyság története Zhu Zhu és barátai felnőtté válásának kalandjait járja körül, miközben csodás mesevilágba kalauzolja a nézőket. A mesélés során a sorozat... több»

無所住
#51683

NA 無所住  (2024)

dokumentum

Rendező: Ming-liang Tsai

Ernest és Celestine – A gyűjtemény
#51684

animáció

Ernest és Celestine négy kedves őszi és téli történetéről szól ez a kedves mesefilm.Bibi, a kis vadlúd, akit a nagy maci és a kis egérlány fogadtak örökbe, az elveszett... több»

#51685

dráma | életrajzi | történelmi

František Kriegel orvos és politikus megragadó története az 1968. augusztus 21-i drámai eseményeket mutatja be, amikor a kommunista párt vezető vezetőivel (Alexander Dubček, Oldřich... több»

A Hortobágy örökös pásztora
#51687

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Hol volt, hol nem volt, valahol a hegyekben élt egyszer egy juhászember, akinek a legkisebb fia elment a pusztára szerencsét próbálni. A fiú, aki szintén apja mesterségét folytatta,... több»

Rendező: Cséke Zsolt

#51691

vígjáték

Netflix

Donnell Rawlings kék öltönyben, piros zokniban és hidratált bokával beszélget a kapcsolatokról, az utazásról, az öregedésről és a gyereknevelésről. több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Donnell Rawlings

#51692

dráma | vígjáték

A film főszereplője Jay Adi, aki egykori énekes volt a Jay Adi and The Others nevű zenekarban, de három album után feloszlottak az énekes egója miatt. Jay Adi kipróbálja magát... több»

#51693

krimi | sci-fi | thriller

Egy fiatalember egy számára teljesen ismeretlen helyen tér magához. Nem tudja, hol van, és hogy került oda. Egy időhurokban találja magát. Csak a szabadságát akarja visszaszerezni, de... több»

Mary J. Blige's Real Love
#51694

romantikus

Kendra eltökélt szándéka, hogy az iskolára koncentráljon, miközben egyensúlyban tartja a munkát, a tanulást és megőrzi szakmainak a fotós osztálytársával való kapcsolatát. több»

Well Suited for Christmas
#51695

romantikus

Rachel Rocca divattervezőnek szmokingot kell készítenie a város híres agglegénye, Brett Stone számára egy karácsonyi jótékonysági gálára. Miközben dolgozik rajta, rájön a férfi... több»

#51698

dráma

Rendező: Han Yan

Szereplők: Jian-ci Tan, Jingyi Zhang

#51699

dráma | horror

Egy férfit rémálomszerű látomások gyötörnek, miután a Catskill-erdőben kempingezés közben fejsérülést szenved. több»

#51700

NA Irati  (2022)

kaland

Iratit egy fiatal lány, aki keresztény és muszlim harcosok egy csoportját kíséri végig egy utazáson egy ősi mitológiai világban, ahol minden létezik, aminek neve van, hogy... több»