Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51701

játékfilm

Idegen emberek ülnek egymás társaságában a vonaton, és a házasság intézményének lehetetlenségéről folytatnak heves vitát. A társalgás egy pontján az addig szótlanul ülő... több»

Matematikai rejtélyek
#51703

dokumentum

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

A matematika igenis érdekes, és izgalmas feltárni a rejtélyeket, amik ebben a tudományban fellelhetők. Induljunk hát neki mi is! Mik azok a bináris számok? Ha eddig nem tudtad, vagy nem... több»

無所住
#51704

NA 無所住  (2024)

dokumentum

Rendező: Ming-liang Tsai

Ernest és Celestine – A gyűjtemény
#51705

animáció

Ernest és Celestine négy kedves őszi és téli történetéről szól ez a kedves mesefilm.Bibi, a kis vadlúd, akit a nagy maci és a kis egérlány fogadtak örökbe, az elveszett... több»

A Hortobágy örökös pásztora
#51707

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Hol volt, hol nem volt, valahol a hegyekben élt egyszer egy juhászember, akinek a legkisebb fia elment a pusztára szerencsét próbálni. A fiú, aki szintén apja mesterségét folytatta,... több»

Rendező: Cséke Zsolt

#51708

NA Mile 19  (2022)

dráma | thriller

Linda elhalad egy út szélén álló, leállt autó mellett. Azonnal előérzete támad, amely azt súgja neki, hogy segítsen a másik autósnak. A barátja tanácsa ellenére végül visszatér... több»

The Wrong Blind Date
#51709

thriller

Egy frissen elvált nő, Laura azt a tanácsot kapja, hogy próbálkozzon az online ismerkedéssel. Üzenetet kap valakitől, aki felkelti az érdeklődését, azonban a lánya gyanítja, hogy... több»

#51711

dráma

Amikor egy magas rangú vezérigazgatót a cége máltai vállalati rendezvényének – ami egy magas tétű táncversenyen a felsővezetők között – előestéjén meggyilkolnak, Bailey... több»

#51713

vígjáték

Netflix

Donnell Rawlings kék öltönyben, piros zokniban és hidratált bokával beszélget a kapcsolatokról, az utazásról, az öregedésről és a gyereknevelésről. több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Donnell Rawlings

#51714

vígjáték

Thierry a családi fotók nézegetésével tölti napjait, amikor felesége, Claire váratlanul közli vele, hogy elhagyja őt. Thierry végső elkeseredésében megkéri Claire-t, hogy ismét... több»

#51715

krimi | sci-fi | thriller

Egy fiatalember egy számára teljesen ismeretlen helyen tér magához. Nem tudja, hol van, és hogy került oda. Egy időhurokban találja magát. Csak a szabadságát akarja visszaszerezni, de... több»

#51718

dokumentum

A legendás kaliforniai „fény és tér” művész, Robert Irwin az emberi érzékelés értékét vizsgálja egy egyre inkább gépesített világban. A radikális gesztusok által... több»

#51719

dráma

Rendező: Han Yan

Szereplők: Jian-ci Tan, Jingyi Zhang