Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53322

NA Hellfire  (2024)

akció | krimi | thriller

Jeffrey Dahmer – a szörnyeteg
#53323

dokumentum

Jeffrey Dahmer vérfagyasztó története, amely sokkolta Amerikát. Hogyan vált egy félénk, visszafogott serdülő hírhedt sorozatgyilkossá és kannibállá? több»

#53324

NA Reloaded 2  (2024)

akció | krimi | romantikus

#53325

Bakiparádé Pajkaszegen Werk anyagokkal színesített pergő bakiparádé. Az egyes évadok legviccesebb rontásait, humoros vagy éppen izgalmas, különleges pillanatait idézzük vissza az... több»

Angyaltollakat keresni mentem - In memoriam Nagy László - MMA portré
#53326

életrajzi

Nagy László költő, író, műfordító, festő, grafikus életére, sokoldalú személyiségére és pályájára emlékezik öccse, Ágh István költő, Jánosi Zoltán irodalomtörténész,... több»

Rendező: Farkas György

#53328

NA A bárka  (2021)

dokumentum

Ma Magyarországon tizenötezer gyermek él nevelőszülőknél. Ennél sokkal többen vannak, akik a mélyszegénység miatt társadalmunk perifériájára szorultak. Hogyan lehet esélye egy... több»

Rendező: Huszár Domonkos

#53330

dokumentum

Dokumentumfilm a vígjátéksorozatról, amely két modern fekete nő barátságát, valamint kellemetlen élményeit, örömeit és bánatait követi nyomon. Issa Rae, akit a sorozatban játszott... több»

#53331

dokumentum

A Bercsényi-örökség nyomában A franciaországi Bercsényi (Bercheny) huszár ejtőernyős ezred 300 éves kulturális hagyománya tanúsítja, hogy a magyar eredetű, de a 18. században... több»

Rendező: Dobronay László

#53332

sci-fi | vígjáték

A teljes apokalipszis fenyegeti a Földet. Az emberiség utolsó reményét egy időutazó jelenti. Küldetése: visszatérni a múltba és megváltoztatni az események menetét, a hatóságok... több»

#53333

dokumentum

Egy régészcsoport az Égei-tenger szívében emelkedő Kérosz bronzkori titkait kutatja. A sziget ma lakatlan, 4500 évvel ezelőtt azonban fontos civilizációs központ volt, többek közt... több»

#53335

dokumentum

A százéves Jézus Szíve Társaság történetének, értékeinek és apostoli küldetésének bemutatása archív felvételek és interjúk segítségével. több»

Rendező: Réti László

#53336

dokumentum

A medúzákat, melyek olykor nagyobbra nőnek, mint a kék bálna, a leghalálosabb élőlények közt tartják számon a biológusok. Bár nincs se csontjuk, se foguk, se agyuk, a... több»

#53337

NA Night Sky  (2022)

sci-fi | thriller

Csillagösvényen – Csanády György életpályája
#53340

dokumentum

Száz éve íródott a székely himnusz, s ebből az alkalomból ismeretterjesztő film készült arról, milyen körülmények között is született a dal, és ki a szerzője. Az időutazásban... több»

Rendező: Száva Enikő