Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Tövisek és virágok – Kazinczy Ferenc
#53301

dokumentum

Portréfilm Kazinczy Ferencről. A nyelvújítás vezéralakjának, életútján keresztül bepillantást nyerhetünk a kor politikai és irodalmi eseményeibe is. több»

The Roses
#53303

NA The Roses  (2024)

Az 1989-es klasszikus, a Rózsák háborúja újragondolásában a látszólag tökéletes pár, Theo és Ivy sikeresen építi karrierjét, miközben remek gyerekeik és irigylésre méltó... több»

#53304

dráma

1992 októbere. Joghallgatók egy csoportja egy távoli, észak-amerikai otthonba megy, ahol két évvel korábban eltűnt egy lány. több»

#53305

thriller

Brianna kezét megkéri gyermekkori szerelme, de az öröm gyorsan szertefoszlik, amikor rájön, hogy vőlegénye titkokat rejteget. Ezek közé tartozik kapcsolata egy kolleganőjével, ami... több»

Guglhupfgeschwader
#53307

krimi | vígjáték

A bajor falusi rendőr, Franz Eberhofer tíz év után végre a szolgálati évfordulója előtt áll, amit tulajdonképpen rendesen meg is ünnepelhetne, ha nem lenne a szervezett bűnözés, a... több»

Eunuch
#53310

NA Eunuch  (2024)

dráma

Rendező: Udita Bhargava

#53313

20 évvel a szeptember 11-i események és 10 évvel Oszama Bin Laden halála után a valaha készített legtöbb részletet eláruló dokumentumfilmet tekinthetjük meg a CIA 10 évig tartó... több»

Rendező: Marek Bures

#53314

dráma

Egy érett nő elmagyarázza a fiatal szomszéd lánynak, mi vár rá az életben. Ezek azonban nem olyan dolgok, amilyenekre a lány számított. több»

#53315

NA The Legend  (2024)

akció | kaland | vígjáték

#53317

dokumentum

Chris Jacobs műsorvezető segítségével nyomon követhetjük, ahogy a SpaceX és a NASA közös Crew-1 űrhajója első hivatalos küldetésén kutatókat visz a Nemzetközi Űrállomásra. több»

Szereplők: Chris Jacobs, Josh Gates

#53318

horror

Onyx, a szerencsés, lélekölő mellékállásával próbál célt találni, amikor megkapja a hőn áhított meghívást bálványa, a Nagy Bartók kastélyába. Itt csatlakozik Bartókhoz és... több»

Rendező: Andrew Bowser

Szereplők: Andrew Bowser

#53320

animáció

Alice Miranda barátaival átélt karácsonyi kalandjai, melyben felkutatják a nyáron eltűnt ékszereket és felfedik a királynő zsarolójának kilétét.   több»