Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53281

krimi | thriller

Jake csupán nyugodt életet szeretett volna biztosítani magának és családja számára, a férfi azonban egy rosszul elsült balhé után két bűnbanda kereszttüzében találja magát. több»

Kolibrik: A természet repülő csodái
#53282

dokumentum

A kolibrik kis mérete ne tévesszen meg senkit: ezek a színpompás, akrobatikus képességű, virágnektárral táplálkozó madarak ugyanis a beporzó tevékenységüknek köszönhetően... több»

Demon Party
#53284

NA Demon Party  (2023)

horror | vígjáték

Rendező: Jerome Cloutier

Szereplők: Josh Bond

Történelemformáló hazugságok – Kadhafi
#53289

dokumentum

2011. október 20-án Kadhafi ezredest menekülés közben meggyilkolják a sivatagban. A népét közös erővel szabadítják fel európai, amerikai és arab csapatok, akiket azért... több»

#53292

NA Chick Flick  (2023)

vígjáték

A Chick Flick katapultál minket a mai társkereső csatatérre, ahol Claire, a cserbenhagyott divatrovat-vezető önbíráskodóvá válik a közösségi médiában. A szívfájdalomtól fűtve... több»

Rendező: Louise Linton

Szereplők: Sam Page, Louise Linton

Észak-Rajna-Vesztfália – a mesterséges tavak földje
#53293

dokumentum

 A németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található a világon a legtöbb mesterséges tó, amelyet tiszta vizű folyókból és patakokból duzzasztottak fel... több»

#53296

zenés

2020. december 4-én a The Voice műsör különkiadásának örülhetnek a rajongók. A fellépők lelkesen készülődnek a karácsonyi hangulat terjesztésére dalaikkal. több»

#53300

akció | kaland | szatíra | vígjáték