Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
A Tale of Two Christmases
#53961

dráma | romantikus

Emma két különböző karácsonyt él át: az egyiket, amikor a városban marad, és egy új szerelmével ünnepel, a másikat pedig, amikor hazatér a családjához és Drew-hoz. Végre... több»

A kínai kirakós története − avagy így készült a Már megint lakótársat keresünk
#53962

Cédric Klapisch a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító... több»

Rendező: Cédric Klapisch

Fülöp herceg - Szolgálatban egy életen át
#53963

dokumentum | történelmi

Fülöp herceget kissé nyers modoráról és csípős humorérzékéről ismerték leginkább. Hűségesen szolgálta és támogatta feleségét, II. Erzsébet királynőt. Házasságuk a... több»

Rendező: Jordan Hill

#53966

romantikus

Talia és gyermekkori legjobb barátja, Anderson újra találkoznak egy furcsán ismerősnek tűnő városban, amely tele van karácsonyi szellemmel, ami inspirálja a látogatókat, amikor a... több»

#53967

Egy férfi két év után kiszabadul a börtönből, azonban a kisstílű csaló öccse folyamatosan bajt kever, ami újabb nehézségekhez vezet.

#53968

dráma

Két egykori szerelmes találkozása arra mutat rá, hogy hosszú évek után, még mindig éreznek valamit egymás iránt.

Jelenlét aranyban − Horváth Márton üvegei
#53969

dokumentum

Portréfilmünkben Horváth Márton üvegművész beszél életéről, munkáiról, miközben láthatjuk őt a bárdibükki üvegművészeti alkotótelep üvegfúvó kemencéi előtt munka közben... több»

Rendező: B. Farkas Tamás

#53971

romantikus | vígjáték

Egy hongkongi iparmágnás agglegény, aki csak modellekkel randizik, megtalálja a párját, amikor belebotlik egy brazil modellbe, aki nem hajlandó az ő szabályai szerint játszani, és... több»

#53974

dráma | életrajzi | zenés

#53976

dokumentum

Az amerikai Capitolium 2021. január 6-i megszállása körüli események és szereplők a támadást megelőző napokban. több»

Rendező: Andrew Callaghan

Szereplők: Andrew Callaghan

Greenland 2
#53978

akció | katasztrófafilm | thriller

Bár John és Allison sikerrel jártak, azoban egy újabb katasztrófa miatt újra útra kell kelniük, hogy biztonságos menedéket találjanak a család számára.  A 2020-as a Greenland - Az... több»

Sokszínű Betlehem
#53979

dokumentum

Határokon belül és a szlovákiai magyarlakta Jánokon a még élő betlehemezés és csillagozás szokásaival ismerkedhetünk meg közelebbről. több»

Rendező: Wiegmann Alfréd

Szereplők: Hevér Zoltán