Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
The Housewife
#54043

dráma

Az 1964-es igaz történeten alapuló film egy elszánt fiatal New York Times-újságíró útját követi, aki egy Queensben titokban élő potenciális náci tiszt nyomába ered. Amikor azonban... több»

#54044

NA Anyák  (2021)

horror

Amazon Prime Video

Az első gyermeküket váró mexikói–amerikai házaspár az 1970-es években egy migráns gazdálkodói közösségbe költözik, Kaliforniába. Amikor a feleség furcsa tüneteket és... több»

#54045

dokumentum

Az én országom – Az én országom? Ukrán artisták művészet és háború között című dokumentumfilmet a Recirquel My Land című produkciójáról készítettek. Az alkotók... több»

Rendező: Ilka Franzmann

#54046

dráma

Olivia egy fiatal segédlelkész, aki éppen teljes állásban helyezkedik el egy hónappal karácsony előtt - majd váratlanul egy kis románc is az útjába kerül. több»

The Fisherwoman
#54047

akció | thriller

A minnesotai hóviharban csapdába esett özvegy halásznő megzavarja egy tinédzser elrablását, és hamarosan rájön, hogy ő a fiatal áldozat egyetlen reménye. több»

The Rebels of PT-218
#54048

akció | dráma | háborús | kaland | történelmi

A második világháború idején az Atlanti-óceán halálos csatatérré válik, amikor egy amerikai tengeralattjáró a német erők folyamatos bombázása ellen harcol. A film nemcsak egy igaz... több»

#54049

Megismerhetjük az Északi-sark karácsonyi királynőit, és a versenyt, ahol eldől, ki készítette fel a legjobban a házát karácsonyra. több»

Eenie Meanie
#54050

akció | dráma | thriller | vígjáték

Egy megjavult, menekülő tinédzserlány sofőrt visszarángat a kellemetlen múltjába, amikor egy korábbi munkaadója felajánlja neki, hogy megmentheti krónikusan megbízhatatlan volt... több»

#54051

életrajzi

„Egy aranybölcsőben nőttem fel, ahol az arany maga a szeretet” – így vall gyermekkoráról a művésznő, aki élete fontos állomásaira kalauzolja el a nézőket. több»

Rendező: Petrovics Eszter

#54054

horror

Egy stáb Amerika első sorozatgyilkosának, Jeremiah Godslightnak a legendája után nyomoz. Többet kapnak azonban, mint amire számítottak. Hamarosan megtudják, hogy a múlt titkainak... több»

#54055

dráma

Max (2024.06.28.)

A film története Carlát követi, akit a helyi szociális szolgálat nevelőszülőknél helyez el, a fiatal lány nincs könnyű helyzetben, mivel kisbabát vár.

#54056

NA Conspire  (2024)

thriller

The Last Girl
#54058

thriller

Egy magánnyomozó kénytelen szövetséget kötni egy gyilkossal, hogy együtt feltárhassák egy csendes kisváros hátborzongató bűnözői alvilágát.