Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Az igazság az otthoni edzésről
#54762

dokumentum

A koronavírus megjelenésével az otthonok edzőteremmé alakultak. Itt az ideje, hogy lerántsuk a leplet az otthoni edzéssel kapcsolatos tényekről! A műsorban szakértők szólalnak meg,... több»

#54764

dokumentum

Amint beköszönt az újesztendő, ismét egy új fejezet kezdődik a méhes szorgos lakói és a méhész életében. Mivel a méhészet komoly szakmunka, sokirányú ismeretet igényel,... több»

#54767

dokumentum

Athén szívében fekszik az Akropolisz, az ókori metropolisz maradványa, amely több mint 2000 éve néz le a város többi részére. A templomok és műemlékek komplexuma az i. e. 5.... több»

#54768

dokumentum

A NASA 2020 nyarán kezdődött ’Mars 2020’ missziójának ambiciózus célja van: a vörös bolygó felszínére juttatni a Perseverance nevű rovert, mely – kőzet- és talajmintákat... több»

Gordon, Gino és Fred marokkói karácsonya
#54769

dokumentum

Ebben a karácsonyi különkiadásban Gordon, Gino és Fred Marokkóba látogat az ünnepekre, hogy első kézből tapasztalják meg a helyi kultúrát, konyhát és vásároljanak a bazárban.... több»

#54771

családi | dráma | sportfilm | vígjáték

Két férfi története két különböző idősíkban, akiknek ugyanaz a céljuk, hogy legyőzzék Louis-t, a profi asztaliteniszezőt.   több»

#54772

dokumentum

Eperjes Károly Magyar Passió című filmjének előkészületeit rögzíti a werkfilm. A film Várnai Péter könyvének feldolgozása, amely a nyomasztó '50-es évekbe kalauzolja el a nézőt,... több»

#54773

horror

Egy férfi beül egy sötéten varázslatos peep show fülkébe. több»

#54774

dokumentum

Szórakoztató dokumentumfilm a Bécsi Állami Operaház 150. évfordulója alkalmából, amelyben a híres és népszerű tenor, Roland Villazón körbevezet bennünket a bécsi Ringstrasse... több»

Rendező: Felix Breisach

#54778

dokumentum

A National Geographic kutatója, Enric Sala élete egyik legnehezebb feladatára vállalkozik: nemzetközi expedíciót vezet a messzi északon, a Jeges-tenger közepén fekvő Ferenc... több»

Szereplők: Salvatore Vecchio

#54779

dokumentum

A Hawaii-szigetek nemcsak a vakációzni vágyók paradicsoma, de a tengerbiológusoké is, hisz negyvennél is több cápafaj él a környező vizekben. A látványos filmben Paul Atkins... több»