Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Ön dönt!
#69041

NA Ön dönt!  (2002)

dráma | kísérleti film

...tudod Kedves, én úgy vagyok a boldogsággal, hogy azonnal ki kell élvezni az utolsó cseppig, kortyig, hajnalig, döbbenetig, mielôtt elveszik tôlem, és megaláznak, megbüntetnek... több»

Noszlopy Gáspár - Kalandor vagy nemzeti hős?
#69042

dokumentum

Az ötven perces dokumentumfilmben Jósfay György beszélget dr. Andrássy Antal tudományos kutatóval, dr. Bona Gábor hadtörténésszel és Zákonyi Ferenc szakíróval a magyar történelem... több»

Rendező: Jósfay György

#69043

NA NEIL  (2017)

(1)

animáció | rövidfilm

Neil próbálja megoldani a problémáit, melyeket zömmel ő maga kreált magának. több»

Rendező: Martin Posta

Switch Center
#69044

kísérleti film | rövidfilm

Egy munkáslány kitör a nagyüzem mindent magába olvasztó világából, a kataton mozgású munkások közül. Menekülése közben az útvesztőben tündérekkel találkozik, végtelen csiga-... több»

#69045

dokumentum

A dokumentumfilm a 2010-ben a Time magazin év emberének választott Mark Zuckerberg páratlan sikerének titkát kutatja, hogy hogyan lett a mindössze 27 éves fiatalember a 100 millió... több»

Tolja a szél a szekeret
#69046

dokumentum

A jugoszláviai színjátszás egyik legnagyobb csodája a Tanyaszínház. A csoda l978 tavaszán kezdődött a néhány száz lakost számláló észak-bácskai faluban, Kavillón. Ez a... több»

Rendező: Siflis Zoltán

A nagy Georges
#69047

háborús

1944 nyarán Georges Guingouin, a kommunista párt fiatal katonai aktivistája egy csaknem húszezer főből álló partizán-egységet vezetett a franciaországi Limousinban. Egy nap... több»

Fény és mosoly
#69048

dokumentum

Szergej apja híres újságíró, akit mindenhol ismernek. A fiú leérettségizett, és nem akarja, hogy az apja kapcsolatai alapján keressen neki munkahelyet. Egy rádiókat gyártó cégnél... több»

Rendező: Csányi Miklós

Zajti Ferenc
#69049

dokumentum

Zajti Ferenc /1886-1961/ összehasonlító ókori vallástörténettel, magyar őstörténeti kutatásokkal, s nem utolsósorban festészettel foglalkozott. Münchenben Hollósy Simon... több»

Rendező: Zajti Ferenc

#69050

NA Pita Ten  (2002)

animáció

Animációs sorozat egy lányról, akinek angyalszárnyai vannak, és aki szereti együtt tölteni az idejét emberi barátjával. több»

Endlings
#69051

NA Endlings  (2012)

dráma

A nem túl távoli jövőben négy árva gyerek rájön, hogy nem ők az egyedüliek, akik az utolsó élő elefánt után kutatnak.

A milliárdos
#69052

dokumentum

Ki Pintér József? A kilencvenes évek médiasztárja, aki a rendszerváltás idején lett nagyvállalkozó. "Szocialista-kapitalista", akinek vállalkozásait Németh Miklós és Göncz Árpád... több»

Rendező: Wilt Pál

#69053

animáció | fantasy

Egy gonosz lény fenyegeti a békés gnómok közösségét. Ismét az ifjú gnóm, Junior feladata, hogy visszaállítsa a békét az erdőben és biztonságossá tegye azt. Ám ezúttal... több»

Emberekkel történt
#69054

dokumentum

A Fehéri Tamás által rendezett magyar film eredeti dokumentumok felhasználásával mutatja be a magyarországi antiszemita folyamat jelenségeit és hátterét 1919-től 1944-ig, befejezve a... több»

Rendező: Fehéri Tamás

Pompadour bikiniben
#69055

Vajon melyik az igazi? Az operett vagy a musical? Ezen vitatkozik nagyapa és unoka, idősebb és fiatalabb generáció.

#69056

dráma

Egy történet két srácról, akik soha nem akartak felnőtté válni... több»

Rendező: Shunsuke Okubo

Jóbarátok
#69057

NA Jóbarátok  (1996)

dokumentum

Két középiskolás fiú barátsága bizarr politikai felhangokkal.

Rendező: Fischer Gábor

#69058

NA Peridot  (2019)

dráma

A Peridot Gabriel, egy fiatal dzsigoló története, aki a Skid Row-n dolgozik, hogy pénzt küldjön az édesanyjának haza. A férfi barátságot köt Marthával, egy nála jóval idősebb nővel.

The Dead Truth
#69059

dráma | rövidfilm

A film három ikertestvér történetét mutatja be (őket egy színész játssza), akik hat év óta most látják újra először egymást, beszélgetésük során pedig sok addigi titok kerül... több»

Rendező: Josh Burton

Szereplők: Josh Burton

#69060

akció | dráma | kaland | thriller | vígjáték

A film története szerint a kémkedés begyűrűzik egy déli kisvárosba. Egy nyugdíjba küldött kémekből és újoncokból álló kémcsapat érkezik a városba, hogy lefülelje a korrupt... több»