Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Kishalak... Nagyhalak...
#72241

dokumentum | életrajzi

Egy film, ami arról szól ami a címe.A történet szereplői egy folyó orvhalászai és vízirendőrei. A folyóban ipari tételben orvhalászó csoport és egy tőlük független kockásinges,... több»

Rendező: Gyarmathy Lívia

Osztozkodás
#72242

rövidfilm

Két betörő, egy sikeres rablás után búvóhelyére érkezik. Megbeszélik a történteket, s már azon összevitatkoznak, ki mit csinált jól vagy rosszul az akció során. Ugyanis Jim, a... több»

#72243

animáció | családi

Még keményebb, még gyorsabb az akció: az AcceleRacers csapatok két új világba vetik be magukat. A Neoncső pályán a világklasszis autóversenyzőknek elképesztő csőrendszeren kell... több»

Rendező: Andrew Duncan

2003 November
#72244

kísérleti film

A film egy fiatal lány vallomása a novemberi Budapesten. Egy valós naplón alapszik, amely az interneten íródik, mindenki által elolvasható, szerzője azonban ismeretlen. Egyedül a... több»

Rendező: Nagy Dénes

Szereplők: Kassai László, Tornyi Ildikó

#72245

dokumentum

Mocsáry István őrnagy repülőgépét 1942. augusztus 14-én lőtte le a szovjet légvédelem Urivnál. Mivel ezen a területen hónapokig folytak a harcok, ezért a gépben maradt... több»

Rendező: Szuchy Zsuzsanna

A Faragó...
#72246

dokumentum

Faragó Géza szerteágazó művészi pályájának csúcsa kétségtelenül a századelőn felvirágzó plakátművészet és a színpadi látvány és jelmeztervezés. Az első magyar film... több»

Rendező: Moldoványi Judit

A "Rudi" élete
#72247

életrajzi

Élt Budapesten az Erzsébetváros kődzsungelében egy aprócska kis polgár. Ifjabb éveiben színész volt és légtornász, később füstös kiskocsmákban énekelt és zongorázott. Két... több»

Álomhotel - Vietnám
#72248

kaland | romantikus

Nora, a kínai konkurencia megbízásából érkezik a szállodába, hogy a maga javára fordítsa egy, a Markus által megpályázott földterület, elbírálását. Nora, aki rideg... több»

Rendező: Otto Retzer

Örök megújulás
#72249

dokumentum

A világ különböző tájain található növény- és állatvilág bemutatásán keresztül képet kapunk a szaporodás és az ivadékgondozás egyes mozzanatairól.

Rendező: Kollányi Ágoston

Az erdélyi szász kultúra nyomában (Az erdélyi szász kultúra nyomában)
#72250

dokumentum

A szászok távozásával gazdasági, társadalmi, kulturális űr keletkezett Erdélyben. Felbillent az évszázadok alatt kialakult etnikai egyensúly. A sorozat egy gazdag kultúra... több»

Őrült szerelem ez
#72251

dokumentum | életrajzi

Fiatal férfiak. Papok. Katolikusok. Ki római katolikus, ki görög katolikus. Ugyanúgy a római pápa áll fölöttük, ugyanazt a feladatot látják el. Szokásaikban mégis különböznek: a... több»

Rendező: Sós Ágnes

Besztercebánya
#72252

dokumentum

A tatárdúlást követően thüringiai telepesek népesítették be az egykori bányavidéket, akiknek a király hamarosan kiváltságokat is adott. Mátyás királyunk ugyancsak felvidéki... több»

Rendező: Nagy Imre

A titánok harca 3D
#72253

A hatalomért folytatott harc során, mióta világ a világ, emberek királyokkal, királyok pedig istenekkel mérik össze erejüket. Az istenek közötti küzdelem azonban elpusztíthatja az... több»

Izzás és méltóság - Bede-Fazekas Csaba Kossuth-díjas operaénekes portréja
#72254

életrajzi

1975-től a Győri Nemzeti Színház tagja. Gazdag repertoárjában az operairodalom legfontosabb bariton szerepein túl kortárs zenei művek, musicalek, operettek és prózai darabok egyaránt... több»

A dilis trió legjobb pillanatai
#72255

vígjáték

Tartson Moe-val, Larry-vel és Curly Joe-val, és legyen részese 35 mulatságos és balszerencsés esetnek! Garantáljuk, hogy addig fog nevetni, amíg meg nem fájdul minden porcikája. Lesz itt... több»

SITKE 2008. - Koncert a kápolnáért
#72256

zenés

"Meg kell menteni a sitkei kápolnát!" - ez a mondat 22 évvel ezelőtt hangzott el egy összejövetelen, ahol többek között Balázs Fecó és Vida Ferenc, a Lord együttes alapítója is... több»

Rendező: Sebők György

#72257

dokumentum

A Fekete-erdő: 7860 km2, és több mint 1000 éve ismert számtalan legendákon és mítoszokon keresztül. A rómaiak úgy hívták, "Silva Nigra" - a fekete, a sötét, a komor erdő. Abban az... több»

Gyógyító lovak
#72258

dokumentum

Egy film a lovak csodába illő képességeiről. Hogyan használhatók fel a lovak a mozgássérültek és értelmi fogyatékosok gyógyításában, ahhoz, hogy a sérült gyerekek úgy... több»

Rendező: Dénes Gábor

#72259

dokumentum

A film híd múlt és jövő között. A film a tatai Eszterházy Kastély történetének egy fontos szegmensét emeli ki: az épület jelenéről szól, egy stagnáló jelenről és egy... több»

#72260

családi | dráma | rövidfilm | sci-fi

Egy fiú rádiót készít, hogy üzenetet küldhessen egy elveszített szerettének.