Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Jekyll
#72481

horror | misztikus | thriller

A film története szerint Dr Jekyll és Mr. Hyde egyetlen élő leszármazotta lepaktál a gonosszal... több»

Kőtörők
#72482

NA Kőtörők  (1996)

dokumentum

A romániai Alsórákoson a kőtörő munkások ma is a több száz éves módszerrel, csak vésővel és kalapáccsal faragják a kockaköveket.

Rendező: Bartha Ágnes

The Last Battle
#72483

akció | háborús | történelmi

A filmet a második világháború egyik eseménye ihlette, amikor egy csapatnyi németek által körbevett amerikai katona az Alpok egyik kastélyát igyekezett bevenni, a kastélyban ugyanis... több»

Namaszte
#72484

NA Namaszte  (1996)

dokumentum

Nepál egy különös ország a világ tetején. Több száz éves teljes elszigeteltség után az ország 1951-ben nyitotta ki kapuit a világ előtt. Azóta turisták ezrei keresik fel minden... több»

Rendező: Boda Sarolta

#72485

krimi

Charles Beaulieu, aki az algériai háborúban katonatisztként szolgált, regényíró lett. Sajnos a könyvei rosszul fogynak, különösen ahhoz, hogy a férfi fedezni tudja pazarló... több»

#72486

NA Ando Drom  (2021)

dráma

A Császi Ádám rendezésében készülő dráma társadalmi látlelet nyújt azokról a romákról, akiknek periférikus élethelyzetük ellenére sikerült bebizonyítaniuk, hogy az élet... több»

Rendező: Császi Ádám

Szivárvány havasán
#72487

életrajzi

"... a népdal, mint az ékszer, életet akkor kap, ha viselik. Mennél többeké lesz, annál nagyobb lesz világító és melegítő ereje." Ezt a Kodály Zoltán-mondatot kaptam ajándékba... több»

Rendező: Olasz Ferenc

#72488

NA Squadron 42  (2019)

akció | sci-fi

A Star Citizen univerzumában játszódó katonai játék.  több»

The Lord of the Rings: Gollum
#72489

akció | kaland

A Deadalic Entertainment akció-kalandjátéka.     több»

Wesselényi utca 13.
#72490

dokumentum

Rendhagyó portréfilm a Párizsban élő magyar íróról, Méray Tiborról.

Rendező: Simó Sándor

Stan Lee's Annihilator
#72491

akció | kaland

Egy fiatal kínai férfinek, Mingnek választania kell aközött, hogy börtönben marad, vagy belép az Egyesült Államok titkos katonai programjába. A program célja, hogy különböző... több»

Szereplők: Leehom Wang

Könyörtelen idők
#72492

dráma

A második világháború végén járunk, amikor a német hadvezetés még egyszer megkísérli, hogy föltartóztassa az előretörő szovjet csapatokat. Öt magyar katona - egy őrmester és... több»

In memoriam Hajnóczy Péter
#72493

filmetűd

A kamera a nagytehetségű, önpusztító életet élt író halála utáni napokban dolgozószobájában, hátramaradt tárgyai, képei, levelei között bolyong.

Rendező: Mátis Lilla

A bölcsesség kezdete...
#72494

dokumentum

Bodrogra húsz évvel ezelőtt több olyan baptista család érkezett, akik sajátjaik mellett négy-öt örökbefogadott gyermeket is neveltek, majd elkezdték az óvoda és az iskola... több»

Rendező: Bártfai György

#72495

akció | western

1863-ban Arizonában egy magányos férfi szembeszáll egy törvényen kívüli bandával, hogy megmentse menyasszonyát. A banda élén azonban saját édesapja áll. több»

Rendező: Kim Bass

Szereplők: Booboo Stewart, Jeremy Sumpter

Gusztáv életre nevel
#72496

animáció

Gusztáv mint pipogya ember elhatározza, hogy a fiából rámenős embert nevel, ám kissé túllő a célon...

Rendező: Dargay Attila

Columbo – A gyilkosság ártalmas az egészségre
#72497

krimi

Wade Anders a mostanság egyik legsikeresebb televíziós-show műsorvezetője. Egykoron Budd Clarke neve szerepelt a jelöltek élén, de az élet közbeszólt, és ezt Clarke az idő... több»

#72498

NA Renaissance  (2016)

(1)

dráma | romantikus | sci-fi

Férje váratlan halálát követően egy ismert genetikus klónozza a férfit, azonban nem várt fejlemények miatt az irányítás egyre inkább kicsúszik a kezéből. több»

A megbocsátás ereje - Andrew Brunson
#72499

dokumentum

Andrew Brunson amerikai misszionáriust huszonöt éves törökországi szolgálat után a török hatóságok koholt vádakkal bebörtönözték. A tiszteletes kiszabadulásáról szól a film,... több»

#72500

Ronin hosszú idő után engedték ki a börtönből. A férfi hazafele tart szülővárosába, ahol egy ősi gonosz erő tartja rettegésben az embereket. Roninnak túl kell lépnie sötét... több»