Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Leopárdok birodalma
#72501

dokumentum

A dél-afrikai Sabi Sands Vadrezervátum leopárdkirálynője több mint egy évtizeden át a Karula nevű híres nőstény volt. Mostanra azonban az ő ideje lejárt, s az utódai szeretnék az... több»

Kutyakötelesség
#72502

animáció

A korabeli plakátok tanúsága szerint a Csuk és Gek szovjet ifjúsági film kísérőfilmje volt. A falusi környezetben játszódó történet főszereplője a barátságos és gyáva Bodri... több»

Rendező: Macskássy Gyula

A Kormorán-zátony amfórái
#72503

dokumentum

A Földközi-tenger térségében ma már nagyítóval kell keresni azokat a helyeket, ahol az eredeti életközösségek érintetlen formájukban maradtak fenn. Ilyen különleges hely a Korzika... több»

#72504

Miután három barát az egykori óvóhelyen gyorséttermet alapít rájönnek, hogy csak egy vékony fal választja el a helységet és a szomszédos bank széfjét. Miközben azon gondolkoznak,... több»

Fenntartható bolygó
#72505

dokumentum

 Miként őrizhetjük meg a Földet unokáink számára is élhetőnek? A gondolatébresztő film erre keres választ Mexikóban. több»

Vihar lett úrrá a rejtett szívemen - Portréfilm Almásy Aladár festőművészről
#72506

életrajzi

A portréfilmben maga a festőművész kalauzolja a nézőt saját világában, lehetőséget adva így egy izgalmas elme és tudat csak általa megnyíló, realitáson túli dimenzióiba vezető... több»

Rendező: Rohonyi Gábor

Halálos természet: Szuperkígyók
#72507

dokumentum

Vannak állatok, melyeknek félelmetes a hírük, de jobban megismerve őket kiderül róluk, hogy alaptalan a rettegésünk. A kígyókkal kapcsolatban sajnos nem ez a helyzet: ahogy a filmből... több»

#72508

dráma | horror | thriller

Egy fosztogató kénytelen szembesülni a ténnyel, hogy azok szellemei kezdik kísérteni őt, akiknek nyughelyeit kirabolta. több»

Betlehemes körút
#72509

dokumentum

Több mint egy évtizede jár országról-országra, templomról-templomra, házról-házra betlehemes műsorával a Kossuth-díjas Kaláka együttes. Ezúttal Nyugat-Bácska hagyományőrző... több»

Rendező: Cselényi László

#72510

NA The Stooge  (2018)

misztikus | rövidfilm

A történet egy olyan elnyűtt, de határozott embert követ, aki bűvész asszisztensként dolgozik és hamarosan rájön, hogy a mágia világ több meglepetést tartogat, mint amennyit valaha... több»

Világok harca - Az invázió
#72511

A világ minden táján tűzcsóvák hatolnak át a Föld légkörén. Az égi áldás pokoli meglepetést tartogat: óriás méretű, csótány-szerű lények áradata támad az emberekre. Az... több»

#72512

NA The Load  (2015)

dokumentum

A tizenhatodik században egy spanyol nemes hölgy és egy Tameme indián hosszú útra indul az Újvilágba, hogy szabadon élhessenek. A hosszú út lépésről lépésre bontja le közöttük a... több»

Kortanúk – Rendszerváltozás a hadseregben – Lőrincz Kálmán vezérezredes
#72513

dokumentum

Éppen harminc esztendeje, hogy az 1989-es rendszerváltás következményeként megkezdődött a haderő gyökeres átalakítása. A Magyar Néphadsereg nyugatra „tájolt”, jelentős támadó... több»

Fitbox
#72514

NA Fitbox  (2000)

táncfilm

Mindenki tudja, milyen fontos a testmozgás. De aki már próbálta, azt is tudja, milyen nehéz otthon, egyedül elkezdeni. Most azonban végre elért Magyarországra is a megoldás, amelynek... több»

Szereplők: Béres Alexandra

Star Academy Warm-up
#72515

A Star Academy háttérműsora, amelyben a szuperprodukció kulisszatitkairól még többet megtudhatnak a rajongók. A Star Academy Warm-up és a Star Academy Backstage műsorvezetőjeként... több»

A csodarabbik nyomában
#72516

dokumentum

A Csodarabbik nyomában című sorozat első két része útjára indul, hogy felkutassa az egykor nagy zsidó közösségeket és a hozzájuk tartozó, őket vezető, vallási útmutatást adó... több»

Rendező: Eichner András

Az újjászületett Farkas utcai templom
#72517

dokumentum

"Semper reformanda" az Egyháznak szüntelenül meg kell újulna, vallják a nagy reformátorok, ami nem csak az emberek alkotta gyülekezetre, hanem a kőből épült egyházra, a templomra is... több»

Detours
#72518

NA Detours  (2016)

dráma | krimi | thriller

Daniel a nagybátyja segítségével jelentős összeget sikkaszt el, majd bujdosásra kényszerül. A férfin azonban várakozás közben egyre jobban eluralkodik a paranoia.

Konok kunok (Konok kunok)
#72519

dokumentum

A dokumentumfilm a Nagykunságban élő kunok gondolkodásmódját és hagyományőrzését mutatja be a jelenben. Ilyen pl. a birkapörkölt főzése és fogyasztása, ami régen is és ma is a... több»

Az apokalipszis képköltője
#72520

dokumentum

A film Ámos Imre művészetét mutatja be képei és versei segítségével. A kísérőszövegben János jelenéseiből hangzanak még el részletek.