Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
A Molitor-ház
#72601

NA A Molitor-ház  (1976)

(1)

dráma

Bíró Lajos regényéből készült krimi, mely az első világháború idején játszódik a nagy múltú Molitor család otthonában.   több»

A regény ismerete nélkül is valamiért túlságosan kevésnek éreztem. Egy nagypolgári család meglehetősen zavaros viszonyai, ahol még a gyilkosságoktól sem riadnak vissza. A jellemek és az indítékok kidolgozatlanok voltak, a szereplők szinte élettelen bábként viselkedtek. A... több»
Ötvenéves találkozó
#72602

játékfilm

A múlt század húszas éveiben járunk. Akar-e egy szegény szobafestő - ha már amúgy is munkanélküli - munka nélkül harminc pengőhöz és egy komplett reggelihez jutni? Akar-e parádés... több»

A sakkmester
#72603

dokumentum

A fából készült sakktábla és figurák elkészítésének fortélyairól a kalotaszegi Kőrösfőn.

Rendező: Kötő Zsolt

#72604

animáció | fantasy

Egy gonosz lény fenyegeti a békés gnómok közösségét. Ismét az ifjú gnóm, Junior feladata, hogy visszaállítsa a békét az erdőben és biztonságossá tegye azt. Ám ezúttal... több»

#72606

animáció

Filmio

A film kiparodizálja a klasszikus meséket, és karikatúrázza a sárkányölő hős legendáját. A film a középkori lovag, hercegnő és sárkány triójának összes lehetséges... több»

Rendező: Dargay Attila

#72607

dráma

Egy történet két srácról, akik soha nem akartak felnőtté válni... több»

Rendező: Shunsuke Okubo

Katona
#72608

NA Katona  (1996)

kísérleti film

Egy katona úszik.

Rendező: Pohárnok Gergely

#72609

NA Peridot  (2019)

dráma

A Peridot Gabriel, egy fiatal dzsigoló története, aki a Skid Row-n dolgozik, hogy pénzt küldjön az édesanyjának haza. A férfi barátságot köt Marthával, egy nála jóval idősebb nővel.

The Dead Truth
#72610

dráma | rövidfilm

A film három ikertestvér történetét mutatja be (őket egy színész játssza), akik hat év óta most látják újra először egymást, beszélgetésük során pedig sok addigi titok kerül... több»

Rendező: Josh Burton

Szereplők: Josh Burton

#72611

akció | dráma | kaland | thriller | vígjáték

A film története szerint a kémkedés begyűrűzik egy déli kisvárosba. Egy nyugdíjba küldött kémekből és újoncokból álló kémcsapat érkezik a városba, hogy lefülelje a korrupt... több»

#72612

NA Five  (2021)

thriller

Emlékek nélkül ébredve, és egy időhurokban rekedve Clayton egy kisvárosi bűncselekmény elsőszámú gyanúsítottjává válik. A férfinak magyarázatokat kell találnia a történtekre,... több»

Nagy Imre élete és halhatatlansága
#72613

dokumentum

Nagy Imrét, az 1956-os forradalomban, október 24-én miniszterelnökké nevezik ki. október 25-én még ellenforradalomnak minősíti az eseményeket, de október 28-án már kiáll a... több»

Rendező: Bohó Róbert

#72614

krimi

Charles Beaulieu, aki az algériai háborúban katonatisztként szolgált, regényíró lett. Sajnos a könyvei rosszul fogynak, különösen ahhoz, hogy a férfi fedezni tudja pazarló... több»

#72615

akció | kaland

Évekkel azt követően, hogy Batman semlegesítette Jokert, úgy tűnik, a gonosztevő mégis életben van, és támadást tervez Gotham City ellen. Batmannek újra szembe kell néznie legnagyobb... több»

#72616

romantikus | vígjáték

Manuela röplabda edzőként dolgozik. A lány mindig magabiztos volt, a boldogságát pedig sosem kötötte párkapcsolathoz. Miután megismerkedik Leóval, minden megváltozik. Elhatározzák,... több»

Szeretem az embereket
#72617

életrajzi

Szőnyi Zsuzsával, Szőnyi István lányával és Triznya Mátyás özvegyével Simonffy András beszélget Rómában.

#72618

animáció | sci-fi | vígjáték

John egy plázában gürcölő mikulás, akinek az élete egy pillanat alatt a feje tetejére áll, amikor egy önelégült, világuralmi terveket dédelgető robot fogságba ejti. És ez még... több»

Rendező: Goce Cvetanovski

#72619

krimi | thriller

Sam és családja egy rosszindulatú nyomozó célpontjává válik. A támadások egyre gyakoribbak lesznek, mindeközben azonban sötét titkok kerülnek a felszínre.

#72620

NA Fatherland  (2021)

dráma

Miután Carina maga mögött hagyja családját, lánya, Leah és férje, Thomas próbálják összeilleszteni a történések részleteit.