Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
87%

Mission: Impossible - Utóhatás (2018)

Mission: Impossible - Fallout
Filmadatlap
 
30
Szereplők
32
Vélemények
65
Képek
13
Videók

Vélemények: Mission: Impossible - Utóhatás (2018)

 
Ms. Akárki   2019. 09. 18.

legújabb vélemény

0

Meglepő hogy hány bőrt le tudnak húzni egy klasszikus akciófilm szériáról. De igazán kellemes meglepetés volt. Egyik ismerősöm rángatott el rá. Pörgős akciófilm és Tom Cruise is nagyon hozta a formáját.

 
Attish79   2018. 08. 31.

a nap véleménye

1

Semmi kétség: Tom Cruise az Utolsó Akcióhős! Elképesztő, amit ez az ember művel, és immár 56 évesen! Ha csak a fele igaz annak, amiket olvasni lehetett, hogy ő maga hajtott végre a filmben (ejtőernyős ugrás közbeni életmentés, helikoptervezetés, moto... több»


 
Berto49   2018. 08. 02.

1

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Elképesztően látványos mozi, amit mostanában meg lehet csinálni egy akciófilmnél azt megtették. Persze kell hozzá egy Tom Cruise, aki a hatodik X közepén járva bámulatosan telje... több»

 
hsanya182   2018. 11. 23.

2

Az akció részek nagyon szuperül lettek kivitelezve, igazi látvány mozi, már ez első verekedős jelenet nagyon vicces és egyben ütős lett, azután jött a motoros üldözés ami nagyon ász volt. A történet nem volt annyira szimpatikus, kicsit kusza szálak, ... több»

 
HETEDIK   2018. 08. 01.

0

Nekem az előző rész jobban tetszett, itt már valahogy azt éreztem hogy kezd kifulladni a széria, semmi újdonságot nem tudnak belepumpálni és bizony néha ismétli is az ötödik részt. Persze ahogy Cruise sprintel így túl az ötvenen az valami döbbenetes,... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

0

reflektálnék egy ide kommentelőnek... Tom Cruise 1962-es születésű,hogyan lehetne a hatodik x közepén??? :) A filmről: Látványos,és elképesztő effektekkel teletűzdelt akciómozi.Nekem az egyik nagy kedvencem Ving Rhames. Ajánlott kategória.

 
Norbert93   2019. 04. 01.

0
Kellemes meglepetés ért

Nem vagyok oda sem a titkosügynök/szuperkém filmekért, sem Tom Cruise-ért, de ez a film kellemesen meglepett. Nem lett a kedvencem, de kellőképpen szórakoztatott és kellőképpen fordulatos is volt. Ajánlani tudom.

 
VFTS   2019. 01. 30.

0

Hozta a Mission Impossible filmek színvonalát mind történetben, mind látványban, nekem tetszett. Ez is egy olyan film lett, amit egyszer mindenkinek látnia kell.

 
Milanman   2018. 11. 15.

1
MI filmet látok, likeolok...

Tom Cruise hatalmas király. Az MI sorozat révén nem igazán tud hibázni, különösen igaz ez, az elmúlt pár darabra. Az Utóhatás is szépen illeszkedik ebbe a sorba. A legjobb értelemben vett, ütős, izgalmas, látványos, szórakoztató, a műfaji elemeket szépen, szinte patikamérlegre állítva vegyítő alkotás. Nehéz lenne bármely elemébe komolyabban belekötni. A színészei baromi jók, különös tekintettel Cruisra, aki valami egészen elképesztőt melózik a film alatt. Tudván, hogy ezeket kaszkadőr nélkül csinálta, még jobban megsüvegelendő a teljesítménye. Számomra egyetlen gyenge pontja van a filmnek, az pedig részben pont a korábban említett patikamérleg effektusból ered. Az Utóhatás szinte semmilyen szempontból nem tud forradalmi lenni. Persze látunk 1-2 meghökkentő akciójelenetet, de a történet, annak kifutása igazából összességében kiszámítható. Ez persze csak részben kritika, mert alapvetően a franchise sajátja ez. Ezért (is) szeretjük és nézzük mindig nagy kedvvel az újabb epizódokat.

 
Bizsu82   2018. 08. 15.

0

Azt kaptam a filmtől amit vártam! Igazán pörgős, aktív cselekményű film, ami gyakorlatilag egész hosszában leköti a nézőjét, egy percig sem unatkoztam rajta. A megszokott, profi karakterek megvannak benne. Szórakoztató és izgalmas, igazi élmény volt!... több»

 
kevelin   2019. 02. 25.

0

Egy Mission Impossible csak jó lehet. Ha rossz lenne, nekem akkor is tetszene. Imádom az ilyen jellegű akció filmeket. Bár kezd kicsit kiöregedni Tom Cruise azért még mindig jól szórakozom a filmeken. remélem lesz még pár rész.

 
ZozArt89   2019. 05. 01.

0
Ismét hatalmasat robbant!

Ethan Hunt karaktere nem mostanában várható, hogy majd nyugdíjba megy, ugyanis zajlanak a folytatások. Ezúttal is belekerül egy gyakorlatilag képtelen élethelyzetbe amiből senki más nem tudná úgy kivágni magát mint ahogy azt ő teszi. Most is mint máskor az utolsó percig várnak a világ megmentésével mégis újszerű hatást gyakorolt rám ez a rész. Meglepetést tudott szerezni. Végre komolyabb hangulatba került a kémsorozatunk. Az első pár rész mondhatni egy giccsparádé volt persze látványos de azért voltak hibái. A "Titkos nemzet" óta viszont komolyodás látszik mind a történetben mind pedig Ethan szerepében. Ethan gyakorlatilag megállíthatatlan és csak előre tör mindegy milyen veszéllyel néz szembe. Egy átlagos ember bele is roppanna abba a súlyba amit neki kell elviselnie és csupán csak maréknyi társa az akire bármikor számíthat hisz országa rendszerint kihátrál ha jön a baj hullám. Ami újdonságnak számított még ebben a filmsorozatban az, hogy Christopher McQuiarre az első rendező aki másodjára is elvállalta a rendezői szerepet sőt a folytatásokban is az ő munkáját dicsérhetjük majd. Habár változott komolyságban attól még ugyanúgy elképesztő akciójelenetek jellemzik és most sem maradhatnak el a Cruise féle bravúros mutatványok. Végül: Elképesztő, remekmódon összetákolt, oltári látványos és szórakoztató filmélményt tudott biztosítani.

 
szabomarc   2019. 01. 05.

0

Jó akciófilm lett, pont olyan mint az összes többi Mission Impossible. Akinek azok bejöttek, nem fog csalódni ebben sem, de azokhoz hasonlóan, mély nyomot ez sem hagy. Ha szórakozni akar valaki, nyugodtan nézze meg, tetszeni fog.

 
rainman   2018. 08. 08.

0

Ez igen! Végre egy tökös film! Az utóbbi idők szuperhősös CGI orgiája után kimondottan felüdülő volt látni egy ízig-vérig régimódi akciófilmet a mai kor igényeire szabva! A csavaros történet és a valóban székbe szögező látványos akciók mellett elröp... több»

 
erahurka   2018. 08. 13.

0

Az előző három epizód tüzetes ismerete nélkül elég zavaros a történet, olykor kicsit nehezen követhető, máskor pedig bugyuta. Az akció tényleg király, csak ez meg nem tesz ki annyit hogy megérje végigülni a több mint két órás játékidőt.

 
iq.csabi   2018. 12. 10.

0

Az akció jelenetek, a látvánnyal és a kisebb fordulatokkal nagyon jó filmé teszik. Csak a szokásos kimértség jellemzi a végét.

 
CriticalMaster   2019. 01. 01.

0
Látványos, igazi MI sikerfilm

Az Utóhatás egy nagyon látványos és lendületes Mission Impossible akciófilm, melyen látszódik a belefektetett munka. Tom Cruise nagyon odateszi magát, pedig már 56 éves. Nekem a kedvenc jelenetem a háztetőkön futás Londonban, amikor meg is sérült. Nagyon cool. És persze az egész film igényes. Kicsit több benne a lelkizés, az érzelmi szál, de legalább visszaköszönnek a régi MI karakterek is. A főgonosz alakján azért jobb lett volna többet dolgozni. Értékelésem: 80%

 
varkonyiildi   2018. 08. 06.

0

Féltem, hogy ez a legújabb MI rész nem éri majd el a korábbi részek színvonalát, de kellemes csalódást okozott számomra a film, minden percét élveztem, látványos, pörgős.

 
kisssjanka   2018. 08. 09.

0

Eszméletlenül jól sikerült a film. Fantasztikusan látványos és mindent beleadtak, amit a mai kor technikája enged. Tom Cruise pedig most sem enged a megszokott színvonalból.

 
P   2018. 12. 25.

0

Pörgős, akciódús, humoros. Sajnos az izgalmas jelzőt nem lehet a pozitív dolgok mellé sorolni, hiszen jóformán már a film elejétől tudni lehetett, hogy ki áll az egész mögött és minden fordulat kiszámítható volt. Az meg végképp idegesítő volt, hogy ... több»

 
FGyula   2019. 02. 22.

0
Ugyan az

A film túl sok újdonságot nem tartalmazott. Egynek jó volt.

 
Barnabii44   2018. 08. 25.

0

Teljesen megújult a sorozat rengeteg mindenben előnyére de voltak hibák például érthetetlen gyors párbeszédek és a végére ellaposodik de a egyik legjobb verekedős jelenet ebben a filmbrn van amit valaha láttam reméljük tanulnak a hibákból az alkotók.

 
Ironsky666 Nézhetetlen  2018. 12. 02.

0

Ritka gyenge film lett . Minden gagyinak hat benne számomra ! Esküszöm a tv sorozat változat bármelyik része izgalmasabb mint ez a film ! Hatalmas csalódás ????

 
Virág Zsolt   2018. 08. 24.

0

Nem szeretem Tom Cruise-t, mert ... nem. Viszont tény, hogy nélküle a M:I-(mozi)sorozat nem volna az, ami. Tökéletes Ethan Hunt, AMENNYIBEN túlteszed magad azon, hogy ki a főszereplő a való életben. Ezért volt, hogy nálam a sorozat eddigi részei 'rad... több»

 
Ilona H. Kiss   2018. 08. 09.

0

Nekem nagyon tetszett a film tegnap láttam és még mindig a hatása alatt vagyunk.

 
Sós-Sabjanics Kata   2019. 04. 24.

0

Végig izgalmas és fordulatokkal teli, a legjobban sikerült Mission Impossible rész.

 
Tímea Szalkó   2018. 08. 09.

0

Nagyon fordulatos, csavarokkal feldobott film, elég hosszú, de cseppet sem unalmas. Látványra sem rossz. Tetszett!!!!

 
philboy   2018. 08. 03.

0

Nekem az M:I. után gyakorlatilag egy folytatás sem tetszett ebből a szériából, és bár hihetetlennek érzem, úgy tűnik mégis közel húsz évet kellett várni arra, hogy tényleg jó Mission Impossible film készüljön újra. Egyszerűen hihetetlenül jól sikerül... több»

 
tofis   2018. 08. 02.

0

Nem fogok kertelni, nekem máris a kedvencem lett, sőt, azt kell, hogy mondjam, nálam eddig messze az egyik legjobb film idén. Örülök, hogy a jó alakításokon túlmenően sikerült egy rendes sztorit is keríteni neki.

 
lexlutor   2018. 07. 31.

0

Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy ez tényleg minden idők egyik legjobb akciófilmje lett. Mindent hoz, amit egy ilyen mozitól el lehet várni, Tom Cruise élete formájában akciózik, a sztori rendben van, a jelenetek látványosak, az első percben beszip... több»