Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
32
Szereplők
6
Vélemények
53
Képek
8
Videók

Vélemények: Rambo 5: Utolsó vér (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
HETEDIK   2019. 09. 20.

A negyedik rész gyönyörűen lezárta és keretbe foglalta John Rambo történetét, erre forgatnak egy teljesen felesleges és a sorozat többi részét meg sem közelîtô bőrlehúzást. Stallone jobban járna ha lassan visszavonulna a filmezéstől, mert amit az elmúlt néhány évben művel, azzal csak lerombolja mindazt, amit eddig felépített...

 
freeman   2019. 09. 19.

Nagyon brutál film.


 
Phalanx   2019. 09. 20.

Számomra az egyik legnagyobb probléma az Ramboval, hogy egyszerűen nem tudott hű maradni önmagához. Az első rész pörgős volt és brutális, de sosem volt híg és obszcén. Sajnos ez az, ami nagyon jellemző az Utolsó vérre és ez az, ami jellemző volt már a negyedik részre is. Egy szimpla akciófilm lett belőle, amely önmaga karikatúrája csupán.

 
Stiff   2019. 09. 20.

Látványban abszolút jeleskedett a film, de a sztori az úgy érzem valahol félúton elakadt a készítőknél. Nem igazán igényes történet, a karakterek pedig rendre egyszerű papírmasék, amelyek csak arra várnak, hogy a főszereplő levadássza őket. Az akciófilmek rajongói imádni fogják, de sajnos nem túl tartalmas szórakozás. Nincs szívem lepontozni, hiszen a maga nemében tökéletes film.

 
acey   2019. 09. 15.

Remélem, a címe arra utal, hogy ez az utolsó Rambo (és Stallone) film, mert érezhetően gyengül a mester teljesítménye, kár lenne lerombolni a legendát, amit maga köré épített. Akciófilmek közt nem rossz, de a Rambo filmek közt akad azért jobb is. Innentől viszonyítás kérdése...

 
Guszti   2019. 09. 14.

Ezt a részt már talán nem kellett volna erőltetni. Imádom Stallone filmjeit, a Rambo első három része is tetszett, a negyedik már kevésbé. De ez, az aggastyán Stallonéval számomra kultuszromboló.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.