Értékelések (44)

2015. 05. 02.
Nekem tetszett, főleg a zene miatt, de amiatt nagyon, ha nem musical lett volna, szerintem meg sem nézem. Jó színészeket válogattak, a legjobb szerintem Russel Crowe, nem... több»
2015. 05. 02.
Nagyon tetszett, érdekes volt látni, hogyan indult a facebook, és ez hogyan hatott két barát kapcsolatára. A színészeket nagyon jól választották, senki nem lógott ki nega... több»
2015. 05. 02.
Érdekes film, nem volt sok poén benne(nekem), de a történet maga végig lekötött, kíváncsi voltam a végére. Nagyon hangulatos és nagyon jó a képi világa. Abszurd, de jó.... több»
2015. 05. 02.
Nagyon király, van pár elég jó akciójelenet, néhol kicsit elszálltak a történettel, de az is jó, Colin Firth nagyon jó volt nem béna szereplőként, Samuel L. Jackson meg e... több»
2015. 05. 02.
Nagyon tetszett, aranyosak voltak karakterek, kellően vicces volt, jól nézett ki és a sárkány is nagyon jó volt. A történet maga viszont elég sablonos, de ezen túl lehet ... több»

88 Holtodiglan  (2014)

2015. 05. 02.
A film majdnem végig nagyon jó, a színészek rendben voltak, de nem volt senki sem kiemelkedő, a feszültség megvolt, de az utolsó 5 perc nekem elrontotta az összeképet, ro... több»
Talán amiatt, mert először a Baljós Árnyakat láttam, nekem tetszik az új trilógia, ebben azért benne lehet, hogy gyerekként a látvány nagyon sokat számított. Ebben ez a r... több»
2015. 04. 24.
Ez az a film, amit Bill Nighy jelenetei miatt képes vagyok újra megnézni, egyszerűen mindegyik zseniális. Az, hogy több történet van a filmben egyrészt jó, másrészt rossz... több»
2015. 04. 24.
Nagyon tetszett, eleve a szuperképességek miatt, de a karakterek is szerethetőek, bár a történet kiszámítható, de így is élvezhető, voltak benne jó poénok, kellemes csalá... több»
A filmnek szerintem egy hibája van, hogy kicsit unalmas, ez valamennyire a könyvből adódik, ami szintén kicsit gyengébb még, nem történik túl sok minden benne. Maga a lát... több»

84 Zombieland  (2009)

2015. 04. 20.
Nagy kedvencem a film, időnként újranézem, így, hogy nem készült folytatása. A színészeket nagyon eltalálták, megvan az összehang közöttük és nagyon sok jó poén van benne... több»
2015. 04. 20.
Igazi klasszikus film, a mai napig nézhető, egyszerűen nem fog rajta az idő, Schwarzi a tökéletes terminátor, az egysoros szövegeivel és a rezzenéstelen arcával. Némelyik... több»
2015. 04. 20.
Ez a fajta Bond karakter, amit Craig hozott, nekem nem jön be, hiányzik valami belőle, amitől Bond lenne, de ha ezt félreteszem, egy teljesen jó akciófilmet kapok, amin j... több»
2015. 04. 18.
A film önmagában is jó lett, ismét nagyon látványos jeleneteket hoztak össze, megvolt a humor, a beszólások is ültek, a film pedig a tökéletes lezárása is lett a sorozatn... több»
2015. 03. 31.
A könyv nagyon tetszett, azonban a film csalódás, teljesen más a könyv, nem adta vissza a hangulatot és több színész sem passzolt szerintem a karakterhez, a könyvből mást... több»
2015. 03. 31.
A bemutató alapján érdekesnek tűnt, addig nem hallottam róla, nem csalódtunk benne, érdekes, tetszik, hogy nem oldják fel a rejtélyeket, jó a látvány, bele tudtam magam é... több»
2015. 03. 31.
Szeretem a történelmet, a kincskeresős, rejtélyes filmeket, így ez is bejött, érdekes dolgok vannak benne, nem néztem utána, mennyire hiteles, de bejött. Nyilván vannak b... több»
Az X-men az egyik kedvenc "sorozatom" a filmek között, és az utolsó rész nagyon bejött, egyrészt mert visszahozták a régi szereplőket, illetve jók voltak az új szereplők,... több»
2015. 03. 31.
Nagyon tetszett több dolog miatt. Jó volt a történet, érdekesek a karakterek, hangulatos, egyedi a világ a mai filmek között és több színészt is kedvelek belőle és volt 1... több»
2015. 03. 31.
Azon ritka könyvből készült filmek közé tartozik, melyek bejöttek, ebben mondjuk benne lehet az is, hogy előbb láttam a filmet, mint ahogy a könyvet olvastam. Ami miatt t... több»