Értékelések (109)

2017. 11. 29.
Sokkal jobb, mint az első rész, vagy megkockáztatom, hogy akár magánál a könyvnél is jobb. Humoros, izgalmas, fordulatos és eszement jó.... több»
Humoros, izgalmas, fordulatos film. Nem ilyenre számítottam a könyv alapján, az jobban is tetszett, de ez is megállta a helyét. ... több»
2017. 11. 27.
Gyerekkoromban rengetegszer láttam, nagyon kedveltem. Valamiért néha kicsit ijesztőnek találtam, de pont annyira, hogy mindig jó volt újra megnézni.... több»
2017. 11. 25.
Zseniális, egyedi film! Nem hiszem, hogy láttam ennél izgalmasabb, félelmetesebb Disney-filmet. Magával ragadó, itt éreztem legjobban, hogy az ember szinte együtt lélegzi... több»
2017. 11. 25.
Nagyon tanulságos, szép film, emberi kapcsolatokról, kitartásról, szeretetről, elfogadásról. Külön tetszett, ahogy Jamie próbálja Istent belevinni a kapcsolatába.... több»
2017. 11. 24.
Zseniálisan magával ragadott. Maga a történet egyszerű, az állandó csavarok viszont rettentő izgalmassá, feszültté teszik. A szemfényvesztés tökéletesen van jelen a filmb... több»
2017. 11. 13.
Nagyon szerettem, szívesen néztem hétvégenként. A bajkeverő majom ügyetlenkedése mindig megnevettetett, aranyos, egyszerű felfogása pedig megmelengette szívemet.... több»
2017. 11. 13.
Olvastam a könyvet, teljesen magával ragadott, lenyűgözően jó mű. Félve ültem le a film elé, nehogy összetörje bennem a könyv alapján felépített képet, s bár persze nem m... több»

80 Paddington  (2014)

2017. 10. 24.
Nagyon élveztem, gyerekkorom meghatározó meséje volt a Paddington, rengeteget nevettem rajta, örülök, hogy készítettek belőle egy mozifilmet is. Bár kicsit más stílust ké... több»
Kedvenc kalandfilmem, tele izgalommal és humorral. Jack Sparrow belépője zseniális hatás, ott lehet érezni, hogy ez bizony egy jó film lesz. A továbbiakban sem kell csaló... több»
Szerintem méltó folytatása az első résznek, minden tekintetben. Az első filmnek megvolt az újdonsággal ható ereje, ez pedig tökéletesen folytatta, amit az első részben el... több»
2017. 06. 14.
Zseniális, műfajában első! Rég nevettem ennyit egy rajzfilmen. Vadonatúj ötlet, hogy egy Lego-filmet csináltak, s abszolút megérte. Mind a képvilág, mind a humor egyedülá... több»
Végre egy újabb jó Karib-tenger kalózai! A véleményem szerint zseniális első és második rész mércéjét is megüti. A képi világ lenyűgöző, bár ezzel az előző részekben sem ... több»

89 Vuk  (1981)

2017. 06. 02.
Nagyon szeretem, egyik legaranyosabb gyerekrajzfilm igazán megható végkifejlettel. Szerencsére a mai napig él a mese.... több»
Gyerekkorom kedvence, zseniális a Romhányi szöveg, aranyos történet, s a figurák is tetszettek. A szinkronhangok egytől-egyig szuperek.... több»
2017. 05. 27.
Nagyon klassz, de nem értem, miért tartják kultuszfilmnek, egy idő után nagyon idegesítenek a filmből való idézgetések. Ennek ellenére nagyon jó film, jól szórakoztam.... több»
Úgy érzem, ezek a filmek egyre jobbak. Megint izgalmas, hű a könyvhöz, nagyon jó megjelenítésmód, klassz.... több»
Bár az első is tetszett, ez még jobb. Izgalmasabb, a színészek is fejlődtek, nagyon jó film.... több»
2017. 05. 27.
Szép a kidolgozása, s a sztori is jó. Tetszik az üzenete, egyértelműen jó élmény volt, többször is megnéztem, nagyon kedves film.... több»
2017. 05. 27.
Nagyon jó gyerekfilm, külön öröm, hogy magyar. Kifejezetten izgalmas, jó történet, a rajzfilmek közül, amiket láttam, talán a legizgalmasabb.... több»