A legjobb filmek és sorozatok az Apple TV+-on, amiket magyarul nézhetsz

A Netflix, az HBO Max és az Amazon Prime Video mellett kevesebben és kevesebbet beszélnek az Apple streaming szolgáltatásáról, holott erős eredeti címekben nálunk sincs hiány. Listánkban most összegyűjtöttük a legjobb filmeket és sorozatokat, amit az Apple TV+-on nézhetsz magyarul (szinkronnal vagy felirattal).

Az utóbbi időkben az Apple TV+-on is belehúzott, hogy ne maradjon le a többi streaming óriás mögött, ennek az eredménye pedig számos remek film és sorozat lett. 

Hogy melyekre gondolunk? Talán emlékeztek még rá, hogy az eredetileg mozikba tervezett háborús, epikus Tom Hanks-film, A Greyhound csatahajó végül az Apple TV-n kötött ki.

Persze messze nem ez az egyetlen filmjük, mely világsztárok főszereplésével készült. Szintén 2020-ban érkezett a Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult és Anthony Mackie nevével fémjelzett, valós eseményeket feldolgozó A pénzember, egy szívhez szóló dráma, a Palmer Justin Timberlake-kel és, Juno Temple-vel és a Bosszúállók rendezőinek, Anthony Russo és Joe Russo filmje a Pókember sztárjával, Tom Hollanddel.

És akkor most tényleg csak a jéghegy csúcsát érintettük, de nem mehetünk el szó nélkül az utóbbi évek egyik legjobb animációs filmje, az Oscar-jelölt Wolfwalkers mellett sem.

Tény, az Apple TV+ jelenleg erősebb a sorozatos fronton, egyelőre úgy tűnik, hogy nagyobb hangsúlyt is fektetnek a szériákra, viszont itt sem aprózzák el a dolgot.

Az ő kínálatukban érhető Jason Sudeikis 20 Emmy-díjra jelölt vígjáték sorozata, a Ted Lasso, Jason Momoa disztópikus szériája, a See, az Emmy-díjas The Morning Show Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell és Billy Crudup főszereplésével és M. Night Shyamalan thriller sorozata, a Servant is. 

A számos egészestés film és sikeres sorozat mellett néhány igazi dokumentumfilmes gyöngyszemet is találhattok az alábbi listán, közük a zseniális Földünk éjjel színesben-t vagy a Bruce Springsteen: Letter to You-t.

Idelent az összes filmhez és sorozathoz találtok előzetest és szinopszist is, ha pedig valamelyikhez kedvet kaptatok, csak látogassatok el az adott műsor mafabos adatlapjára, és az Apple TV+ ikonra kattintva azonnal el is indíthatjátok, ha van előfizetésetek a streaming szolgáltatónál.

#100

80 Franklin  (2024)

(1)

dráma | életrajzi | történelmi

Apple TV+

A sorozat Franklin pályafutásának egyik legnagyobb hazárdjátékának történetét tárja fel. 70 évesen Franklin túljárt a brit kémek és a francia besúgók eszén, miközben... több»

#99

68 Felszín  (2022)

(4)

thriller

Apple TV+

Egy nő próbálja újjáépíteni az életét egy öngyilkossági kísérlet után, és küzd azért, hogy megértse mindazt, ami ahhoz a pillanathoz vezetett. több»

#98

68 Direkt terápia  (2023)

(4) (1)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Egy gyászoló terapeuta elkezdi pontosan elmondani a klienseinek, hogy mit is gondol az életükről. Képzettségét és etikáját figyelmen kívül hagyva azon kapja magát, hogy... több»

#97

68 Hattyúdal  (2021)

(2)

dráma | sci-fi

Apple TV+

A nem túl távoli jövőben Cameron Turnert halálos betegséggel diagnosztizálják. Lehetőséget kap egy kísérleti módszer kipróbálására, amivel megvédhetné feleségét és... több»

#96

69 Az eltérített járat  (2023)

(9) (2)

thriller

Apple TV+

Egy eltérített repülőgép 7 órás repülőútat követően jut el Londonba, miközben a földi hatóságok válaszokat keresnek. több»

#95

dokumentum

Apple TV+

1977-ben egy, a londoni Enfieldben élő hétköznapi család rémisztő kísértetjárása uralta az Egyesült Királyság címlapjait, és óriási hatással volt egy egész nemzedékre. A... több»

#94

dráma | háborús

Apple TV+

Egy férfi története, aki 1967-ben elhagyja New Yorkot, hogy sört vigyen gyerekkori haverjainak a hadseregben, miközben azok Vietnamban harcolnak. több»

#93

67 Flora és fia  (2023)

(1)

dráma | zenés

Apple TV+

A történet Flórát, az egyedülálló anyát követi, aki háborúban áll fiával, Maxszel. Megpróbál hobbit találni Max számára, ezért megment egy gitárt egy kukából, és... több»

#92

70 WeCrashed  (2022)

(2) (2)

életrajzi

Apple TV+

A kapzsisággal kikövezett történet, ami a WeWork felemelkedését és elkerülhetetlen bukását meséli el - illetve a nárcisztikus pár sztorija, akiknek a kaotikus szerelme... több»

#91

70 Amber Brown  (2022)

(1)

családi

Apple TV+

Amber Brown sorsa cseppet sem könnyű. A szülei válnak, a legjobb barátnője pedig éppen elköltözik. De videónaplója, művészete és új barátja, Brandi segít neki, hogy... több»

#90

dokumentum | sportfilm

Apple TV+

Messi elmeséli az argentin labdarúgó-válogatottban töltött pályafutásának történetét, intim és egyedülálló betekintést nyújtva a meghatározó világbajnoki győzelemre... több»


Szereplők: Lionel Messi
#89

70 Tündöklő lányok  (2022)

(8) (3)

dráma | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Apple TV+

Évekkel azután, hogy egy brutális támadás traumatizálta, Kirby Mazrachi megtudja, hogy egy nemrég történt gyilkosság összefügg a támadással. Összeáll egy veterán... több»

#88

dokumentum

Apple TV+

A múlt, jelen és jövő focija találkozik a sorozatban, amikor felmerül egy új, különálló liga ötlete, ami miatt a sport legnagyobb vezetői kénytelenek megvédeni a sportág... több»

Rendező: Jeff Zimbalist
#87

70 Akkor és most  (2022)

(2)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Apple TV+

A Miamiban játszódó, kizárólag spanyol színészekből álló Akkor és most a fiatalkori vágyak és a felnőttkor valósága közötti különbségeket vizsgálja, amikor egy csapat... több»

#86

70 High Desert  (2023)

(1)

vígjáték

Apple TV+

Peggy, az egykori függő, aki szeretett édesanyja halála után, akivel a kaliforniai Yucca Valley kisvárosban élt, úgy dönt, hogy új életet kezd, és magánnyomozónak áll. több»

#85

dokumentum

Apple TV+

A sorozatban John Lennon hozzátartozói, barátai, valamint orvosok és nyomozók mesélnek a gyilkosság éjszakájáról. több»


Szereplők: John Lennon
#84

Apple TV+

A sorozatban egy pszichiáter és egy régóta hozzá járó páciens igencsak bizzar kapcsolatát ismerhetjük meg. Marty csak fejlődni szeretne, ezért jelentkezik terápiára, viszont... több»

#83

70 Átkozottak  (2023)

akció | animáció | kaland

Apple TV+

Alex, a szerető családapa egy átok következtében kővé változik. Felesége és gyermekei mindent elkövetnek azért, hogy megmentsék és hajmeresztő kalandokba keverednek. több»

#82

70 Girls State  (2024)

dokumentum

Apple TV+

A film 500 serdülő lányt követ Missouri állam minden részéből. Egy hétig együtt vesznek részt egy kifinomult demokratikus laboratórium rendezvényein, ahol megszervezik a... több»

#81

dokumentum

Apple TV+

Errol Morris filmje lerántja a leplet az egykori brit kém, David Cornwell – ismertebb nevén John le Carré – mozgalmas életéről és karrierjéről. A film a hidegháború viharos... több»

#80

dokumentum | sportfilm

Apple TV+

A film Boris Becker életét mutatja be, aki akkor vált teniszszenzációvá, amikor mindössze 17 évesen megnyerte az első bajnokságát, majd fényes karriert futott be, többek... több»

#79

dokumentum

Apple TV+

Csatlakozz Lionel Messihez, aki megkezdi pályafutása következő fejezetét, megrohamozva Észak-Amerikát és a Major League Soccert, új korszakot nyitva az Inter Miamival és... több»


Szereplők: Lionel Messi
#78

70 Rossz nővérek  (2022)

(3)

dráma | thriller | vígjáték

Apple TV+

A sorozat a Garvey nővéreket követi, akiket szüleik halála, és az az ígéret köt össze, hogy mindig megvédik egymást. több»

#77

70 Az afterparti  (2022)

(2)

vígjáték

Apple TV+

Egy éjszaka története más karakterek szemszögéből elmesélve. Mindegyikhez egy külön vizuális formátum és filmműfaj tartozik, ami kiemeli a mesélő személyiségét. több»

#76

70 Szerencse  (2022)

(5)

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Apple TV+

Fény derül a szerencse és a balszerencse szervezetei közötti évezredes harcra, amely titokban befolyásolja a mindennapokat. több»

Rendező: Peggy Holmes
Szereplők: Whoopi Goldberg, Jane Fonda
#75

akció | kaland | sci-fi

Apple TV+

Godzilla és a Titánok közötti csata után játszódó sorozat, amely során kiderül, hogy a szörnyek valósak. Egy család útját követhetjük nyomon, ahogy feltárják eltemetett... több»

#74

72 Megfojtott virágok  (2023)

(31) (5)

dráma | krimi | misztikus | thriller | történelmi | western

Apple TV+

Az USA az 1920-as években. Oklahoma államban, az Osage Nemzet területén rengeteg olajat találtak, ami az ott élő indiánokat nagyon gazdaggá tette. De a fehér telepesek is a fekete... több»

#73

romantikus | vígjáték

Apple TV+

Az egykori gyerekkori legjobb barátok felnőttként újra összejönnek, és megpróbálnak túllépni azon a törésen, ami a szétválásukhoz vezetett. több»

#72

70 Boys State  (2020)

(1)

dokumentum

Apple TV+

A film eredeti módszerrel vizsgálja az amerikai demokráciát. Ezer 17 éves texasi fiú összefog, hogy az alapoktól építsen fel egy új kormányt, a fennkölt eszmék azonban piszkos... több»

#71

72 Az utolsó szavai  (2023)

(2)

thriller

Apple TV+

Egy nő váratlan kapcsolatot alakít ki 16 éves mostohalányával, miközben az igazságot keresi arról, miért tűnt el rejtélyes módon a férje. több»

#70

dokumentum

Apple TV+

A dokumentumfilm-sorozatban megismerhetjük a szökevénnyé vált Carlos Ghosn történetét, aki vezérigazgatóvá vált, majd meglepő módon letartóztatták, nem sokkal később pedig... több»

#69

animáció | családi | dráma

Apple TV+

A Margery Williams klasszikus könyve alapján készült különkiadás a feltétel nélküli szeretet varázsát ünnepli. Amikor William karácsonyra új kedvenc játékát kapja, egy... több»

#68

dokumentum

Apple TV+

Kövesse nyomon a jazz mesterének és úgynevezett alapító atyjának, Amerika első popsztárjának és kulturális nagykövetének életét és örökségét. több»

Rendező: Sacha Jenkins
#67

animáció | családi | vígjáték

Apple TV+

A csendes, jószívű, introvertált Marcie-nak rengeteg zseniális ötlete van, hogy segítsen barátainak céljaik elérésében és problémáik megoldásában. De amikor a világ... több»

#66

75 Együttműködés  (2023)

(3)

thriller

Apple TV+

Egy nagy tétekkel teli, kortárs thriller, amely azt vizsgálja, hogy a múltunk hibái hogyan képesek elpusztítani a jövőnket. több»

#65

dokumentum | krimi

Apple TV+

Nyomon követhetjük Eric C. Conn, egy Kentucky állambeli ügyvéd történetét, akinek sikerült több mint 550 millió dollárt ellopnia az amerikai kormánytól a... több»

#64

családi | sci-fi

Apple TV+

Egy futurisztikus antológiasorozat, amely sci-fi szemszögből közelíti meg a gyermekek problémáit. De nem minden az, aminek látszik, és kíváncsiságuk káoszhoz vezet. több»

#63

78 Próbálkozások  (2020)

(3)

dráma | romantikus | vígjáték

Apple TV+

Jason és Nikki egyetlen vágya, hogy babájuk születhessen, ám mindez nem lehetséges. A pár úgy dönt, hogy örökbefogadnak, baráti társaságuk azonban egyáltalán nem könnyíti... több»

#62

sportfilm

Apple TV+

Üdvözöljük a világhírű Monster Factory-ban, egy olyan iskolában, ahol a spandexbe öltözött fanatikusok kiszabadulnak a mindennapi élet korlátjai közül, hogy a profizmus... több»

#61

75 Extrapolációk  (2023)

(3)

dráma | misztikus | vígjáték

Apple TV+

Váratlan történetek arról, hogy a bolygónk közelgő változásai hogyan befolyásolják a szerelmet, a hitet, a munkát és a családot személyes és emberi szinten. több»

#60

80 Physical  (2021)

(2)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Sheila Rubin egy gyötrődő feleség a 80-as években, San Diegóban, aki a zárt ajtók mögött démonaival és gonosz belső hangjával küzd. Azonban ez megváltozik, amikor felfedezi... több»

#59

88 Víztükre  (2020)

(1)

animáció | családi

Apple TV+

A gyermekek jellemzően gyermeki problémákkal küzdenek, viszont Stillwater, a bölcs panda éppen a szomszédban lakik. Az ő példáját követve a gyermekek mélyebben megismerik és... több»

#58

akció | vígjáték

Apple TV+

A film egy külvárosi apuka történetét meséli el, akinek menekülnie kell a családjával, amikor a múltja utoléri. több»

#57

dokumentum

Apple TV+

A sorozat bemutatja, milyen hatással van az első 2000 nap életünk hátralevő részére. több»

Rendező: James Morgan, Ben Addelman
Szereplők: Olivia Colman
#56

77 Manhunt  (2024)

(1)

dráma | thriller

Apple TV+

A James L. Swanson 2006-os bestsellere, a Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln’s Killer (Embervadászat: A 12 napos hajsza Lincoln gyilkosa után) című könyv alapján készült... több»

#55

73 Constellation  (2024)

(5)

thriller

Apple TV+

Jo egy űrkatasztrófa után visszatér a Földre, és felfedezi, hogy életéből hiányoznak bizonyos részletek, ezért elindul, hogy feltárja az igazságot az űrutazás rejtett... több»

#54

dokumentum

Apple TV+

A dokumentumfim-sorozat betekintést enged a legmodernebb, leginnovatívabb otthonokba, és leleplezi a jövőbeli víziókat és azokat az embereket, akik megálmodták és megépítették... több»

#53

77 Macbeth tragédiája  (2021)

(4) (3)

dráma | háborús | thriller | történelmi

Apple TV+

William Shakespeare azonos című tragédiája nyomán. Egy skót nagyúr három boszorkány meggyőz arról, hogy ő lesz Skócia következő királya. A férfit ambiciózus felesége is... több»

#52

78 Emancipáció  (2022)

(5) (2)

akció | thriller

Apple TV+

Egy szökött rabszolga a louisianai mocsarakon keresztül gyötrelmes úton menekül az őt majdnem megölő ültetvénytulajdonosok elől. több»

#51

78 Finch  (2021)

(13) (5)

dráma | sci-fi

Apple TV+

A posztapokaliptikus Földön egy robot, aki azért épített haldokló teremtője, hogy gondoskodjon szeretett kutyájáról, megismerkedik az élet, a szerelem és a barátság... több»

#50

79 A siló  (2023)

(14) (1)

dráma

Apple TV+

Férfiak és nők egy hatalmas földalatti silóban élnek, ahol rengeteg előírás van, amelyekről azt hiszik, hogy megvédik őket a felszínen lévő mérgező és elpusztult világtól. több»

#49

82 Home Before Dark  (2020)

(4)

dráma | krimi | misztikus

Apple TV+

Egy lány a nagyvárosból fényt derít egy jó ideje húzódó sötét rendőrségi ügyre.

#48

79 A Greyhound csatahajó  (2020)

(10) (9)

akció | dráma | háborús | történelmi

Apple TV+

1942-t írunk. Nem sokkal azt követően, hogy az Amerikai Egyesült Államok belépett a második világháborúba, egy 37 szövetségi hajóból álló flotta megkísérel átkelni az... több»

#47

dokumentum

Apple TV+

Mike Diamond és Adam Horovitz olyan részletekbe avatják be a rajongókat a Beastie Boys története kapcsán, amelyet eddig sosem hallhattak.

Rendező: Spike Jonze
Szereplők: Adam Horovitz, Mike D
#46

dokumentum

Apple TV+

A „The Bloody Hundredth” című dokumentumfilm a 100. bombázócsoport valódi hősei előtt tiszteleg. A narrátor szerepében Tom Hanks hallható. több»

Rendező: Laurent Bouzereau, Mark Herzog
Szereplők: Tom Hanks
#45

80 Pacsinkó  (2022)

(1)

dráma

Apple TV+

Egy koreai bevándorló család reményeit és álmait ismerhetjük meg négy generáción keresztül, ahogy megpróbálnak túlélni és gyarapodni. több»

#44

80 Helló, holnap!  (2022)

(2)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Egy csoport utazó ügynököt követhetünk nyomon, akik holdbéli üdülési joggal házalnak. több»

#43

dokumentum

Apple TV+

Betekintés Earvin Johnson életébe, aki munkásságával nyomot hagyott a történelemben, és megtudhatjuk azt, hogyan hat ma is a kultúránkra. több»

Rendező: Rick Famuyiwa
Szereplők: Magic Johnson
#42

dráma | krimi | thriller

Apple TV+

Két briliáns nyomozót követhetünk nyomon, akik egy történelmi jelentőségű gyilkossági ítélet miatt vívott kötélhúzás során faji kérdésekkel, intézményi kudarcokkal és... több»

#41

dokumentum

Apple TV+

A rivaldafényben töltött évek után Selena Gomez elképzelhetetlen magasságokba emelkedett. De éppen amikor új csúcsra ér, egy váratlan fordulat a sötétségbe rántja. Ez a... több»


Szereplők: Selena Gomez
#40

80 Farkasok népe  (2020)

(4)

animáció | családi | fantasy | kaland

Apple TV+

A babona és a varázslat idején, amikor a farkasokat démoni lényeknek tartották, a természetet pedig megszelídítendő gonosznak, egy fiatal vadász növendék, Robyn Írországba... több»

#39

80 Sántárám  (2022)

(2)

akció | dráma | krimi | thriller

Apple TV+

Egy rablásért bebörtönzött heroinfüggő megszökik a börtönből, majd orvosnak adja ki magát Bombay nyomornegyedében. Az ottani alvilággal való kapcsolatai Afganisztánba... több»

#38

80 Hívások  (2021)

(4)

dráma | horror | misztikus | thriller

Apple TV+

A Hívások egy olyan műsor, amihez hasonlót még nem láttak vagy hallottak. Minden rész egy 12 perces telefonbeszélgetésen keresztül mesél el egy történetet. több»

#37

80 Sugar  (2024)

(1)

dráma

Apple TV+

Egy hollywoodi producer unokájának eltűnését követően egy titokzatos magánnyomozó szegődik a nyomába, hogy felderítse az ügyet. több»

#36

80 Dickinson  (2019)

(4)

dráma | életrajzi | vígjáték

Apple TV+

Megismerhetjük az író, Emily Dickinson világát, ahogyan a társadalom, nőiesség, egyenjogúság és család csapdájában vergődik. Sehogy sem sikerül alkalmazkodnia a korhoz,... több»

#35

dokumentum

Apple TV+

A dokumentumfilm két szemszögből meséli el a humorista és színész Steve Martin történetét – a múlt és a jelen perspektívájából. több»

Rendező: Morgan Neville
Szereplők: Steve Martin
#34

80 Palm Royale  (2024)

(1)

dráma

Apple TV+

A Palm Royale egy igazi underdog történet, amely Maxine Simmons útját követi, amint megpróbál betörni a Palm Beach-i előkelő társaságba. Miközben Maxine megpróbálja átlépni... több»

#33

dokumentum | életrajzi | zenés

Apple TV+

A rajongók eddig sosem kaphattak annyira közeli és bennsőséges képet napjaink egyik legnagyobb popsztárjáról, Billie Eilish-ről, mint most.

#32

dokumentum | zenés

Apple TV+

Egy kalandos utazás Mark Ronsonnal a zeneipar kulisszái mögé, ahol megismerhetjük napjaink legismertebb producereinek munkafolyamatait.

Rendező: Morgan Neville, Mark Monroe
Szereplők: Mark Ronson
#31

84 Dr. Agy  (2021)

(2)

dráma | misztikus | sci-fi | thriller

Apple TV+

Egy zseniális tudós, aki az emberi agyat kutatja, szörnyű személyes tragédiát él át. Kétségbeesve elhatározza, hogy mindent megtesz, hogy kiderítse, mi történt a... több»

#30

dokumentum

Apple TV+

A dokumentumfilm mindazokat a körülményeket vizsgálja, amelyek végül ahhoz vezettek, hogy megszületett a rock and roll egyik legbefolyásosabb bandája. több»

#29

83 Mythic Quest  (2020)

(2)

vígjáték

Apple TV+

Fergeteges sorozat egy videojáték fejlesztő csapatról, akik szeretik feszegetni a határokat. több»

#28

dokumentum | valóságshow

Apple TV+

Kövesse Levy kalandjait, ahogyan meglátogatja a világ legkülönlegesebb szállodáit, valamint felfedezi az ott élő embereket, helyeket és kultúrákat. több»

#27

dokumentum

Apple TV+

A sorozat az éjjel aktív állatok soha nem látott viselkedési formáit tárja fel. több»


Szereplők: Tom Hiddleston
#26

84 A zsúfolt szoba  (2022)

(3) (3)

dráma | életrajzi | krimi

Apple TV+

1979 nyarán Manhattanben egy fiatalembert letartóztatnak egy sokkoló bűncselekmény miatt. Egy nyomozónak meg kell oldania a rejtélyt, mielőtt az igazi bűnöző újra lecsap. több»

#25

animáció | családi

Apple TV+

Egy fiút, egy vakondot, egy rókát és egy lovat követhetünk nyomon, akik barátságot kötnek, és együtt utaznak, miközben a fiú otthont keres. több»

#24

84 Teherán  (2020)

(3)

akció | dráma | krimi | politikai | thriller

Apple TV+

Egy Mossad ügynök hackernek álcázva magát élete első küldetésére indul szülővárosában.

#23

84 A pénzember  (2020)

(3) (2)

dráma | életrajzi

Apple TV+

Bernard Garrett és Joe Morris a hatvanas években az Egyesült Államok első afroamerikai vállkozóivá váltak. Egyik legnagyobb dobásukként egy fehér, munkásosztálybeli férfit... több»

#22

84 Coda  (2021)

(9) (3)

dráma | zenés

Apple TV+

A 17 éves Ruby CODA-ként (Child of Deaf Adults - Siket Szülők Gyermeke) az egyetlen halló ember családjában. Az iskola mellett szüleinek és testvérének segít halászati... több»

#21

85 Öt nap a kórházban  (2022)

(2) (1)

dráma

Apple TV+

Egy New Orleans-i kórház intenzív osztályának orvosai és ápolói küzdenek a betegekért a Katrina hurrikán idején, amikor a létesítmény 5 napig áram nélkül marad. több»

#20

85 Gyanú  (2022)

(3) (1)

thriller

Apple TV+

Öt teljesen átlagos angolt meggyanusítanak egy gazdag amerikai üzletember elrablásával. Kétségbeesett versenybe kezdenek az idővel, hogy bebizonyítsák ártatlanságukat - de vajon... több»

#19

86 Utolsó befutók  (2022)

(6) (1)

dráma | thriller

Apple TV+

Egy csapat brit hírszerző ügynököt követhetünk nyomon, akik karrierjük végét jelentő hibáik miatt az MI5 egyik felejtős osztályán teljesítenek szolgálatot. Vezetőjük a... több»

#18

86 Tetris  (2023)

(8) (18)

dráma | életrajzi | történelmi | vígjáték

Apple TV+

Egy amerikai és egy orosz videójáték-rajongó valószínűtlen barátságot köt, miközben megpróbálják kijátszani a KGB-t és kicsempészni a világ leghíresebb videojátékát a... több»

#17

86 Minden kémia  (2023)

(3) (1)

dráma

Apple TV+

Az 1950-es években járunk, amikor a nőknek a háztartási szférában van a helyük. Így hiúsul meg Elizabeth Zott tudósi karrierjéről szőtt álma is. Miután kirúgják a... több»

#16

80 Servant  (2019)

(4) (3)

dráma | horror | thriller

Apple TV+

Pszichothriller-sorozat az Üveg, a Széttörve és a Hatodik érzék rendezőjétől, M. Night Shyamalantól.

#15

88 See  (2019)

(5)

akció | dráma | sci-fi

Apple TV+

Egy disztópikus jövőben egy járvány során a teljes emberiség elveszíti a látását. Az idők során olyan társadalmi berendezkedések és normák jönnek létre, melyek az egyik... több»

#14

88 Palmer  (2021)

(3) (3)

dráma

Apple TV+

Egy szabadlábra helyezett elítélt és egy nehéz családi körülményekből érkező kisfiú különleges barátságot köt.  több»

#13

88 Különválás  (2022)

(6)

dráma | misztikus | thriller

Apple TV+

Mark egy olyan irodai csapatot vezet, akiknek emlékeit sebészeti úton különválasztották magánéletük és munkahelyük között. Viszont amikor egy titokzatos kolléga megjelenik az... több»

#12

89 For All Mankind  (2019)

(3)

dráma | sci-fi

Apple TV+

A sorozat cselekménye arra próbál rámutatni, mi történne akkor, ha az űrverseny a mai napig sem érne véget. több»

#11

90 Fekete madár  (2022)

(7) (1)

dráma | krimi | thriller

Apple TV+

A sorozat egy rendőr fiát követi nyomon, akit kábítószer-kereskedésért 10 év börtönre ítélnek. Felajánlják neki a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségét azzal a... több»

#10

90 Kedves Edward  (2023)

(3)

dráma

Apple TV+

Edward egy 12 éves fiút, aki túlélte azt a repülőgép-balesetet, amiben elvesztette a családját. Edward megpróbálja értelmezni az életét a többi érintettel együtt, és új... több»

#9

dokumentum

Apple TV+

A jeges sarkoktól a trópusi dzsungelekig ismerkedhetünk meg a természet leglenyűgözőbb óriásaival. több»


Szereplők: Tom Hiddleston
#8

dokumentum | sportfilm

Apple TV+

Stephen Curry törtenete, aki a kosárlabda egyik legbefolyásosabb és legváratlanabb tehetsége lett. Megtudhatjuk, hogyan emelkedett a csúcsra, miután először egy elfeledett iskolai... több»

Rendező: Peter Nicks
Szereplők: Stephen Curry
#7

91 Jacob védelmében  (2020)

(13)

misztikus | thriller

Apple TV+

Egy apa mindent elkövet, hogy megvédje kisfiát, akit gyilkossággal vádolnak. William Landay azonos című regénye nyomán.

#6

dokumentum

Apple TV+

A dokumentumfilmet David Attenborough narrálja. Az eddig nem látott képsorozatok bemutatják, hogyan adott új utat a természetnek az emberek elzárása és a járványhelyzet. A Föld... több»

Rendező: Tom Beard
Szereplők: David Attenborough
#5

91 The Morning Show  (2019)

(4)

dráma

Apple TV+

A sorozat betekintést nyújt azoknak az embereknek az életébe, akik reggeli műsorukkal nap mint nap segítik az amerikaiak ébredését. Lerántja a leplet azokról a különleges... több»

#4

92 Prehisztorikus bolygó  (2022)

(5) (3)

dokumentum | történelmi

Apple TV+

A sorozat jóvoltából megtapasztalhatjuk világunkat olyan módon, ahogy eddig még nem láthattuk. 66 millió évet utazunk vissza az időben, és megismerhetjük a dinoszauroszokat és... több»

#3

dokumentum | életrajzi

Apple TV+

A film a népszerű színész és szószóló Michael J. Fox életét követi nyomon, feltárva személyes és szakmai győzelmeit és megpróbáltatásait, valamint azt, hogy mi történik,... több»

#2

92 Ted Lasso  (2020)

(13) (7)

dráma | sportfilm | vígjáték

Apple TV+

A sorozat Ted Lasso amerikaifutball-edző történetét követi nyomon, aki az Egyesült Királyságba tart, hogy a londoni labdarúgó csapatot az angol foci élvonalába juttassa. több»

#1

87 Mennyei cseppek  (2023)

(2)

dráma

Apple TV+

Egy nő felfedezi a világ legnagyobb borkollekcióját, amelyet elhidegült apja hagyott rá, és egy japán férfival versenyez az örökségéért. több»