Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb krimi filmek 2018-től 2018-ig - Dánia

Saját filmes lista készítése
#1

82 A 64-es betegnapló  (2018)

(17) (2)

krimi | misztikus | thriller

Jussi Adler-Olsen író Q-ügyosztályról sorozatának negyedik filmadaptációjában Carl Morck és Assad új ügyet kapnak. Munkások egy felújítás során borzalmas felfedezést tesznek,... több»

Nagyon vártam már a Q ügyosztály legújabb részét, már csak azért is, mert az elmúlt egy évben sok vicces jelenetet és apró kulisszatitkokat árult el a két főszereplő –Nikolaj Lie Kaas és Faris Faris- általam követett social media felületeken. De amennyire vicceseket... több»
#2

78 A bűnös  (2018)

(33) (6)

dráma | krimi | thriller

Az idei év meglepetéssikere Gustav Möller játékfilm-rendezői bemutatkozása, amely számos kritikust levett a lábáról. A felfüggesztett rendőr, Asger Holm unalmas diszpécseri... több»

Ez a film azért erős és azért annyira jó, mert gyakorlatilag egy ember arcát látjuk másfél órán át. Itt van szükség, és itt tud kiteljesedni legjobban a vizualitás, mégpedig aképpen, hogy képeket lát az agyunk, holott csak hangokat hallunk. Minden ránk van bízva, minden, amit... több»
#3

dráma | horror | krimi

A megosztó, ám sokszor kritikailag is elismert filmjeiről híres botrányrendező, Lars Von Trier filmjében egy kiemelkedő intelligenciájú férfi sorozatgyilkossá válásának lehetünk... több»

Nem releváns, hogy hány csillagot adtam neki, egyszerűen nem tudom egy ötös skálán értékelni ezt a filmet. Ha csak szavakkal kéne jellemeznem, a következők lennének azok: vontatott, provokatív, beteg, nyomasztó, lélektépázó, elvont, erőszakos, furcsa, zavaros,... több»
#4

54 A luxus ára  (2018)

(1)

dráma | krimi

A török Riviéra egyik kikötővárosa, Bodrum gyönyörű díszletei előtt játszódik ez a modern gengsztermese, szerelmi háromszöggel, luxussal, erőszakkal és drogokkal megspékelve.  több»

Nem gondoltam volna, hogy egyszer egy skandináv filmben tudok ekkorát csalódni. A film magyar címe, és a leírt tartalom izgalmasabban hat az emberre, mint maga a film. A játekidő nincs másfél óra, mégis a lassú tempó unalmas, érdektelen időtöltést eredményez. A leírásban szó... több»