Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21541

családi | fantasy

Klara királynő uralkodik a 12 hónap felett, akinek feladata minden hónapban beállítani az éves órát a hónapok áthelyezéséhez. Az elmúlt hetekben a királynő egyre gyengébbé... több»

Egerek és hazugságok
#21542

romantikus | vígjáték

A naiv és jólelkű Dr. Arnold Arnie Fischer átveszi apja müncheni orvosi praxisát - ám a helyzet annál jóval bonyolultabb, mint várta.  több»

#21543

52 Barbarians  (2021)

thriller

Egy vidéki házban tartott vacsoraest, amelyen négy barát találkozik egy születésnapi ünnepségen. Ám az éjszaka előrehaladtával titkok kerülnek napvilágra, és nyugtalanító... több»

#21544

animáció

A shoppiek és shopkinok világkörüli kalandra indulnak, hogy felkutassák eltűnt kis barátjukat, Kooky Cookie-t és egy igen értékes ellopott gyémántot.

#21545

52 Venus  (2023)

(1)

dráma

Az 1970-es években Paula és Miguel épp zenekaruk utolsó koncertjére készülnek. Közel negyven évvel később Jorge megérkezik abba a kávézóba, ahol fiatal éveit töltötte, és ahol... több»

Engem személy szerint nagyon megérintett a film, hihetetlenül érzéki.
#21546

animáció | dráma | romantikus | rövidfilm

A rövidfilm azt mutatja be, hogy a fájdalmas események idővel emlékekké változnak. több»

Rendező: Sawako Kabuki

#21547

horror | vígjáték

Doctor Spine a csontkovács életében sajnos eljön az a pillanat, amikor az elméje három különböző személyiségre bomlik. Az új identitások pedig a legnagyobb jó szándékkal sem... több»

#21548

dráma

Hat főiskolai hallgató válaszol egy e-mailre, amelyről úgy hiszik, Oscar Fielding írta. Ennek következményeként egy téli hétvégére a Sziklás-hegységhez utaznak egy faházba, hogy... több»

Fivér és nővér(Testvérek)
#21549

vígjáték

A Fivér és nővér című filmdráma két testvérről szól. Bruno Cellini, az ötvenéves megrögzött agglegény egy nap váratlan hírt kap: 40 éve nem látott édesapja hazatér... több»

#21550

dokumentum

A dokumentumfilm az amerikai őslakosok kultúrájának kihasználását vizsgálja a sportban, beleértve az olyan nevek és logók használatát, amelyeket olyan csapatok és franchise-ok vettek... több»

Rendező: Aviva Kempner, Ben West

Trew Calling
#21551

vígjáték

A Trew Calling című vígjáték főhőse Trew, aki elmeséli, hogyan találkozott egy nap a Mindenhatóval. Az Úr azt tanácsolta neki, hogy írjon le mindent, amit beszélgetésük során... több»

#21552

vígjáték

Az első transznemű férfi stand up műsora. több»

Rendező: Ryan Polito

Szereplők: Ian Harvie

#21553

42 A mélyben  (2023)

(5) (4)

horror | thriller

Amikor Ben és felesége, Jules megörökölnek egy elhagyatott tengerparti birtokot, először megdöbbennek a hozzá tartozó lenyűgöző privát öböl és strand láttán. Ez a boldogság... több»

Miért készült ez a film? Hogy az összes horrorklisét el tudják sütni egyszerre egy olyan sztorihoz, aminek még lezárása sincs? Fel nem tudom fogni, hogy tudott ennyire kevés erőfeszítést beletenni ebbe a filmbe a stáb. Minden történeti elem a legunalmasabb vagy legbugyutább... több»
#21554

52 Trumpet Man  (2016)

animáció | rövidfilm

Az animációs film a vágyról és a szerelemről szól.

Rendező: Emily Wong

#21555

dokumentum | road movie

A BAREFOOT egy portréfilm Mark Baumer íróról és aktivistáról, aki több mint 100 napig mezítláb sétált, hogy felhívja a világ figyelmét az éghajlatváltozás veszélyeire. több»

#21556

rövidfilm

HBO Max

A 19 éves Ming magányos lány, aki éjszakai műszakban dolgozik egy kisboltban. Egy nap a tavaszi fesztivál közeledtével ismeretlen szomszédja, Rui meghívja őt egy „különleges”... több»

Rendező: Li Yingtong

Szereplők: Xuanyu Chen, Wang Yi, Zhao Zhengda

Nem túl izgalmas film, de a története háttérben nagyobb érzelmek sejthetőek. Igaz, ezeket nem fejti ki, sőt, annyira ki sem emeli. Az „unalmas” jelzőt legfőképp azzal érdemli ki, hogy a legtöbb (általam látott) rövidfilmmel egyetemben a cselekmény lassan halad, a (néha... több»
#21557

dráma

Egy író alkotói válságának kellős közepén rádöbben, hogy az általa teremtett karakterekkel él együtt.

#21558

vígjáték

Simon egy zárkózott és munkájából adódóan biztonsági megszállott, aki még otthon is kétszer-háromszor bezárja a bejárati ajtaját, munkájában pedig az a feladata, hogy megvédje... több»

#21559

dráma | vígjáték

Egy drámai vígjáték a bánatról...

#21560

52 Grand Father  (2016)

(1)

akció | dráma

Egy vietnami veterán régóta elvesztette a kapcsolatot a fiával, akinek most a halálhírét veszi. Nyomozása során arra a következtetésre jut, hogy a férfi halála nem öngyilkosság volt.