Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21521

animáció | fantasy

Netflix

Keegan, egy ír fiú és Moya, egy spanyol lány a Megaloceros Giganteus mitikus világába utaznak, ahol megtanulják értékelni a Riverdance hagyományát és az élet örömét. több»

Könnyed szórakozás, ami megtaníthatja a gyerekeket arra, mit jelent elveszíteni valamit/valakit. Jó kis film, tudom ajánlani.
#21522

családi

A Blunderbuss kalózcsalád az unalmas Sandsborough-ba költözik, és a szomszédok nem túl boldogok ettől. Michael és új kalózbarátja, Billy megpróbálják rávenni a családot, hogy... több»

Esetleg gyerekeknek szórakoztató lehet, de egyébként eléggé bugyuta és kesze-kusza.
#21523

dokumentum | krimi

A dokumentumfilmszerű tévéfilm a multimilliomos üzletember, Robert Kardashian életét mutatja be. Különös tekintettel arra a bizonyos estére és arra a bizonyos Louis Vuitton táskára,... több»

Amerikai aranyifjak
#21524

thriller

Hollywood aranykorának romjai között él a 24 éves Tod a két évvel fiatalabb húgával, Lanival. A nagymamájuk, Judy az álomváros egyik sztárja volt, most meg egy haldokló otthoni... több»

#21525

krimi | thriller

Nicole teljesen megdöbben, mikor lánya, Cameron egy mexikói nyaralásból eljegyezve tér vissza. Amit egyikük sem sejt, hogy a jóképű vőlegénynek van egy másik, titkos barátnője,... több»

#21526

vígjáték

Az A Gert Lush Christmas című vígjáték története Karácsonykor játszódik. Ez az az időszak, amikor szinte mindenki elvárja, hogy boldog légy. Dan Colman azonban kissé aggályos és... több»

#21527

52 Phoenix, Oregon  (2019)

(3)

vígjáték

Egy szívbemarkoló és felemelő történet az útkeresésről és az egzisztenciális válságról. Két jó barát, egy séf és egy képregényíró elhatározza, hogy nem engedi eluralkodni... több»

Ez egy nagyon visszafogott, hétköznapi, manírok nélküli film, ami egy nagyon jó történettel akarja megnézni a nézőt, nem pedig az üres látvánnyal, Pont ezért nem való midnenkinek - de aki szereti a hétköznapok csodáját, az imádni fogja.
#21528

52 Indice 50  (2016)

animáció | rövidfilm

Egy családi pikniket megzavar egy zümmögő légy.

#21529

52 Apacsok  (2013)

dráma

Korzikán állandó vitaforrás a gazdag turisták és a szegény helybéliek között. Aziz és barátai betörnek egy nyaralóba, de nem azért, hogy kirabolják, hanem hogy bulizzanak egyet,... több»

#21530

52 Crone Wood  (2016)

horror | thriller

Egy nemrég összeismerkedett ifjú pár úgy dönt, hogy kempingezni mennek az erdőbe, ám döntésüket hamar megbánják. több»

#21531

52 Heartlock  (2019)

dráma | krimi | romantikus

Egy régi elítélt szárnyai alá vesz a börtönben egy frissen bekerült rabot - közben pedig azon dolgozik, hogy egy női őr segytségével megléphessen.  több»

#21532

52 Witch-Hunt  (2017)

horror | thriller | vígjáték

Öt nő csak a hecc kedvéért megpróbál szellemet izédni, játék közben azonban kiderül, hogy az egyikük valójában boszorkány. több»

#21533

dráma | romantikus

Egy váratlanul megözvegyült férfi visszatér Új-Zélandra, ahol kénytelen szembesülni azzal, hogy a lelke mélyén még így is számos titkot rejt magában.

#21534

52 A trófeán túl  (2012)

(2)

akció | dráma | krimi

Két rivalizáló Las Vegas-i banda azért küzd, hogy megszerezzék egymástól a hatalmat a város felett, miközben egy Los Angeles-i zsaru (Michael Masini) beépül az egyik bandába, hogy... több»

A film próbál egy tökös gengszterfilmnek tűnni, de elég sok helyen begyullad egyszerűen. Nem egy merész alkotás. Még Madsen sem tud dobni az egésznek a hangulatán, pedig egész jól hozza a szerepét. Mindenesetre szerintem egyszer meg lehet nézni, de ezen felül eléggé felejthető.
#21535

dokumentum

A Crazy About Tiffany's című dokumentumfilm a Tiffany & Co. példátlan sikerének kulcsát keresi. Egy történet arról, hogy vált egy egy apró, ám kompromisszumokat nem ismerő New York-i... több»

#21536

animáció | családi | fantasy

Egy kúria rengeteg érdekességet rejtegethet, főleg az ott lakó kiváncsi kis hercegnő számára. Barbara egy felderítő útja során rábukkan egy bűvös könyvre, amely Csodaországba... több»

Nos, önmagában véve egy igencsak kedves és szívhez szóló mese, csak ne lenne ennyire zavaróan rossz az animáció. Nagyon idejétmúlt, és szerintem sokkalta jobban járt volna mindenkit, ha egyszerűen csak nem erőltetik a 3D technikát. Kár érte, mert bőven lett volna potenciál az... több»
#21537

kaland

Buzz egész életében a legendás aranykincset kereste, a kontinens minden sarkát bejárta utána. Egy nap megkeresi őt Eric, akinek a birtokába került a kincshez vezető térkép. Eric arra... több»

#21538

dráma | történelmi

Párizs, 1942 nyara. Irene zsidó és francia. Tizenkilenc éves, és szenvedélyes életet él. Barátai vannak, új szerelme, és egy vágya, hogy színésznő legyen. Semmi sem utal arra, hogy... több»

#21539

romantikus

Holly enged barátnője unszolásának, és regisztrál az Ámor nyila társkeresőre. Alig hisz a szemének, amikor az app összehozza a tökéletes férfival, aki jóképű, sármos, és olyan... több»

#21540

dráma | vígjáték

Tom visszatér egykori iskolájába, ám a beilleszkedés nem megy egykönnyen. Persze mindebben segít egykori jó barátja, Leo.