Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21561

52 Artifice  (2016)

thriller

A film cselekményének főhőse egy színész, aki egy ijesztő és nagy kihívást jelentő szerep megformálására készül. Amikor a valóság és a képzelet határai elmosódnak, a férfi a... több»

#21562

dráma | életrajzi | sportfilm

Disney+

Egy fiatal ázsiai-amerikai tinédzser és kosárlabda-fanatikus története, aki csak zsákolni és csajozni akar, végül mégis sokkal többet tud meg önmagáról, legjobb barátairól és az... több»

Mint tudjátok rólam, a mozifilmeket preferálom inkább a streamingfilmekkel szemben, mivel nálam még mindig azok a filmek, amik a mozivászonról köszönnek vissza rám, bármilyen hiper-szuper TV készülékek vannak otthon, az más! Így erről a filmről se írok túl bő lével, csak úgy... több»
#21563

animáció

Egy fiatal srác célja, hogy a legnagyobb bladerré válhasson a világon. több»

Egyszerűen imádom ezt a mesét, nem tudom megunni, annyira hihetetlenül fordulatos és izgalmas, szerintem a Pokemon széria után az egyik legjobb anime.
#21564

52 Elena tudja  (2023)

(2)

dráma

Netflix

Elena a lánya, Rita hirtelen haláláért felelős személyt keresi. Mivel nem tud olyan válaszokat kapni, amelyek segítenek megérteni a történteket, ő maga indítja el a nyomozást. A... több»

A film lassú lefolyású, s bár látszólag egy anya magánnyomozásáról szól, több mély, nagyon komoly témát is boncolgat: abortusz, anya-lánya függőségi kapcsolata, Parkinson-kór. Amiért csak három csillagot adtam, mert mindezeket a témákat szinte csak futólagosan említi,... több»
#21565

52 Jó kezekben  (2022)

(2)

dráma

Netflix

A halálos betegséggel diagnosztizált egyedülálló anya találkozik egy sármos agglegénnyel, miközben önfejű hatéves gyermeke jövőjét próbálja felépíteni. több»

Nemcsak a hősnő, a film is erősen gyengélkedik. Amolyan C kategóriás, a történet bicsaklik, ezért túlzásba esnek, a párbeszédek hiteltelenné válnak, a színészek, hát ők is a C kategória részei...
#21566

52 Egy boldog ember  (2023)

(2) (3)

vígjáték

Telekom TVGO

Miközben Jean, egy északi kisváros nagyon konzervatív polgármestere az újraválasztásáért kampányol, felesége, Edith, akivel negyven éve élnek házasságban, közli vele a hírt, amit... több»

Bárhogy is nézem, de nálam ez akkor is csak egy középszerű vígjáték nagyon gyengén megírt történettel, sablonos szereplőkkel és gyenge poénokkal. Szerintem semmit sem veszít az ember, ha egyszerűen csak kihagyja.
#21567

krimi | vígjáték

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Inès (45) talán mintaszerűen viselkedett a tisztítószereket árusító vállalkozásában, de soha nem ismerték el, és nem fizették meg megfelelően. A fiatal, bámészkodó gyakornok,... több»

#21568

52 Lázálom  (2021)

(2) (1)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy kísérteties történet megtört lelkekről, toxikusságról, környezeti és spirituális katasztrófákról, valamint a kötelékről, ami a szülőt gyermekéhez köti. Amanda nem... több»

Egy ütős kis öko-folk-horrormese, ami szerintem jól sikerült. Inkább pszichológiai terror jellemzi, mint a vérfürdő, de a történet érdekes és a feszültség határozottan érezhető.
#21569

romantikus | vígjáték

Netflix

Barbara és Talia az Egyesült Államokban hatalmas kulturális sokkban részesülnek, de a nehézségek ellenére is felejthetetlen pillanatokban lesz részük. több»

Meglepően jó. Nem voltak nagy elvárásaim amikor leültem megnézni, de végig nevettem. Jó kikapcsolódás.
#21570

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy újabb rosszul elsült kapcsolat után Sophie elhatározza, hogy megpróbálja újraélni korábbi kapcsolatait, hogy jobban megismerhesse önmagát. több»

Eléggé unalmas és klisés romantikus film, nem igazán kötötte le a figyelmemet és semmi új sem volt benne.
#21571

dokumentum

HBO Max

Írók, cosplayerek, akadémikusok és képregényrajzolók tartanak beszámolót a női szuperhősök hatásáról a popkultúrára. több»

#21572

vígjáték

Netflix

Jacqueline Novak komikus vicces és filozofikus elmélkedést tart a szexről, a felnőtté válásról és arról a bizonyos testrészről ebben az intim stand-up különkiadásban. több»

Rendező: Natasha Lyonne

Szereplők: Jacqueline Novak

#21573

52 ADN  (2020)

dráma | történelmi

Nagyapja halála után Maïwenn felfedezi örökségét, és megismeri algériai gyökereit.

#21574

52 Mi négyen  (2021)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Két pár, akik jóban vannak egymással, úgy dönt, négy hétre párt cserélnek. Az egyetlen szabály, hogy nem szexelhetnek. Vajon gördülékenyen mennek majd a dolgok? több»

#21575

romantikus

Netflix

Két legjobb barátnő, Uche és Toyin beleszeret Sundaybe, egy elbűvölő, de problémás agglegénybe. Szerelmi háromszög alakul ki, és a nők nem tudják, hogy ugyanazzal a férfival... több»

#21576

vígjáték

Netflix

Mo Gilligan mesél fiatalkoráról, munkáséveiről, kapcsolatairól, producerekről és másról is ebben a különkiadásban. több»

Szereplők: Mo Gilligan

#21577

51 Game Over, Man!  (2018)

(1)

akció | vígjáték

Netflix

Három jó barát már azt ünnepli, hogy szponzort találtak videójátékuk elkészítéséhez, amikor a jótevő befektetőt elrabolják a terroristák. több»

Egyszer nézhető akciófilmecske. A kelleténél több bráner szerepel benne. 5/10
#21578

31 Neverland elhagyása  (2019)

(12) (1)

dokumentum

Karrierjének csúcsán a pop királya, Michael Jackson kapcsolatot kezdett egy hét és egy tíz éves fiúval, akik most a harmincas éveikben járnak, és végre őszintén tudnak beszélni a... több»

Ezerszer megcáfolt hazugságok, önellentmondások tömkelege két hazug csávó szájából, aki csak a pénzre hajt. Manipulatív és dögunalmas film. Gagyi.
#21579

romantikus | vígjáték

Az Egy régi jó tivornya című vígjáték egy baráti társaság kalandjairól számol be. Amikor a csapat értesül arról, hogy kedvenc bulizóhelyük eladásra kényszerül, Eric... több»

Az Egy régi jó tivornya szeretne a tinédzser közönséghez szóló, felhőtlen bulifilm lenni, miközben üzenete az idősebb generáció problémáinak tematikájára épül. A film ennek ellenére egyik fronton sem képes túllépni a gyenge középszerűségen. A történet a Nagyfiúk és a... több»
#21580

dráma

Netflix

Egy nagyvállalat vezetője asszisztensének egy napját láthatjuk. Ahogy a nő életében egyre gyakoribbá válnak a munkahelyi zaklatások, úgy dönt, eljött az ideje az ellenállásnak. több»

Keveseknek ajánlom ezt a filmet. Nem szórakoztató, ez a film elgondolkodtat és idegesít egyszerre. A történet kétrétegű. A markáns vonal leginkább egyfajta mobbing, a lenézett és kihasznált segéderő iskolapéldája. A második finomabb, ám mégis nyilvánvalóan a mondanivalónak... több»