Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36701

NA Abruptio  (2019)

horror

Egy gonosz faj manipulálja az embereket, amivel az a céljuk, hogy zűrzavart okozzanak. Les Hackel rájön erre, de sietnie kell, mert a nyakába már beültettek egy robbanószert, és már... több»

#36702

sci-fi | thriller

A film története szerint Nostradamus egyik rejtélyes leszármazottja hihetetlen szellemi adománnyal rendelkezik, így hát hősünk arra vállalkozik, hogy befejezi a legendás mester művét. több»

#36703

NA Alter Ego  (2021)

krimi | misztikus | thriller

Egy paranoiás, visszahúzódó, zseniális író egy félreeső házban tölt egy estét, és várja, hogy teremtménye eljöjjön érte és elpusztítsa. több»

#36704

akció | sci-fi

Tudósok tucatjai hosszú éveket töltöttek azzal, hogy feltalálják azt az utazási lehetőséget, amelynek segítségével percek alatt célba érhetünk. A kutatás végre befejeződik, ám... több»

Szereplők: Alex Hale

#36705

vígjáték

A Felson családnak egy dobása van, ha szeretné megmenteni malmát a bezárástól - egy elegáns vacsorán kell meggyőzniük a gazdag bankárt, hogy adjon nekik kölcsönt. Ám a sorsnak más... több»

Reinas salvajes
#36706

A hegyekben található eldugott táborban Carlota, az ismert paleontológus, tudományos karrierének legfontosabb leletét őrzi: egy félig madár, félig oroszlán mitikus lény, azaz a... több»

#36707

vígjáték

Vexhill egy 12 éves gyerekekből álló banda úgy dönt, hogy kideríti, mi áll a rejtélyes gyilkosságok hátterében, ám csakhamar legsötétebb rémálmukkal szembesülnek, egy emberevő... több»

#36708

dráma | romantikus | sci-fi

Zoe egész életében leukémiában szenved. Amikor az állapota rosszabbodni kezd, az orvosai azt mondják, csak néhány hónapja van hátra. Egy nap egy fiatal űrhajós a lány családjának... több»

#36709

dráma | fantasy | vígjáték

Történetünk egy csapat fiatal szuperhősről szól, akik néhány éve már megmentették a világot, rövidesen azonban újra szövetségre kell lépniük egymással egy ébredő sötét erő... több»

The Godmother
#36710

Az egykori drogbáró, Griselda Blanco története, akit az 1970-es években csak úgy emlegettek, a  "Kokain Keresztanyja".    Megtörtént események alapján. több»

#36711

Egy őrült fegyveres furgonjával túszul ejt néhány orvostanhallgatót. Ahogy az éj leple leereszkedik, a túszok kezdenek rájönni elrabolójuk indítékaira.

Delphin - 2020-as újdonságok a pontyhorgászatban
#36712

sportfilm

Filmünkből megismerhetik a Delphin 2020-as, pontyhorgászattal kapcsolatos újdonságait. több»

#36713

NA The Depths  (2019)

családi | fantasy | misztikus | rövidfilm

Justin elhunyt édesanyja lakásában kutakodva keres enyhülést fájdalmára. Egy öreg búvárruhát talál és úgy dönt, felfedezi a mélységet.  több»

OzoneUtazás: Dél-Tunézia
#36714

dokumentum

Az Ozone csapata ezúttal Dél-Tunézia mesés tájaira viszi el a kedves nézőket és az utazni vágyókat. A csapat ezúttal azonban a forró sivatag, pompás oázisok, sós tavak és kedves... több»

#36715

dokumentum

A dokumentumfilm az 1919-es év első felében lezajlott erdélyi harcokról és véres leszámolásokról libbenti le az igazság fátylát. Amikor már úgy tűnt, hogy a románok átvették a... több»

Rendező: Vojtkó Ferenc

Jamie Oliver – 20 éve a pályán
#36716

dokumentum

Jamie Oliver, a zseniális és legendás séf karrierjének 20 évébe pillanthatunk be. több»

A fénynél is gyorsabban
#36717

dokumentum

Kimerészkedni az ismeretlenbe, felfedezni, mi rejlik a horizonton túl, új csillagokat, új világokat találni… Ezek az ábrándok az emberiséggel egyidősek. Galaxisunk – a mai... több»

MüpArt - Csanyi-Lattmann Quartet feat. Alegre Correa
#36718

zenés

Csanyi Zoltán és Lattmann Béla 2009 végén közös zenekart hoztak létre, amelyhez később csatlakozott Szendőfi Péter és Lamm Dávid. A Walk On The Beach című új lemezükön főként... több»

Rendező: Kovács Krisztián

#36719

dráma

Graciela egy ideje arról álmodozik, hogy elköltözik a városból, hogy új életet kezdhessen, azonban minden megváltozik, amikor rájön, hogy az apjának kapcsolata van egy hajléktalan... több»

Leopárdok birodalma
#36720

dokumentum

A dél-afrikai Sabi Sands Vadrezervátum leopárdkirálynője több mint egy évtizeden át a Karula nevű híres nőstény volt. Mostanra azonban az ő ideje lejárt, s az utódai szeretnék az... több»