Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39581

NA Rag Dolls  (2017)

romantikus | rövidfilm | vígjáték

Iskolaszünetben fordul elő egy ellenőrizetlen gyanús ügy, mikor is egy fiatal lány rongybabákat fedez fel egy antik ládában. A babák nagyon valóságosak, az irányítás kikerül a... több»

#39582

romantikus

Sidharth anyja halálakor tér vissza Indiába, ahol fájdalmas emlékek kísértik. Mikor találkozik a régi bandával és felidézik, legjobb barátjának, Samnak öngyilkosságát, rájön,... több»

#39583

NA The Tommyknockers  (2019)

(1)

horror | sci-fi | thriller

A magyarul "Rémkoppantók" címen megjelent könyv adaptációja. A történet szerint Roberta Andersen western írónő Haven kisváros peremén él visszavonultan. Egy napon az erdőben... több»

#39584

NA Mirror  (2017)

(1)

dráma | rövidfilm

A depresszióval és rossz házassággal küzdő Layla szerelmes lesz egy másik dimenzióhoz tartozó nőbe, akivel csak egy tükrön keresztül kommunikálhat. több»

#39585

NA The Uncanny  (2022)

horror | thriller

Egy szociális munkásra hárul a feladat, hogy megmentsen egy általa felügyelt családot egy démoni lény közelségétől.

#39586

vígjáték

Joe Kingnek az a problémája, hogy nem képes megölni magát, pedig egészen komolyan próbálkozik a dologgal. A halála pillanatában lepereg a szeme előtt a jövője, ahol Tallulah-t látja... több»

Sergeant X
#39587

NA Sergeant X  (2017)

sci-fi

2121-ben járunk. Egy távoli bolygón hajótörést szenved egy ismeretlen űrhajó. Egy fiatal lány a helyszínre siet, ahol egy rejtélyes túlélőre talál. több»

Rendező: Justin Steele

Bollywood Superstar Monkey
#39588

Két majom megpróbálja megakadályozni, hogy egy ősi démon meghódítsa a világot. több»

The Brontes
#39589

NA The Brontes  (2017)

életrajzi

1820-at írunk. Miután édesanyjuk korai halála után Haworth-be költöznek, a Bronte nővérek, Charlotte, Branwell, Emily és Anne egyre jobban kezdenek belefeledkezni saját regényeikbe,... több»

Lights Out
#39590

thriller

Egy vak kínai kislány egy top-secret orvgyilkossági program kellős közepén találja magát. több»

#39591

NA Zaire  (2016)

dráma | rövidfilm | sci-fi

Egy tudós azért küzd, hogy a szerves életet meghonosíthassa egy távoli bolygón, de a kísérletei rendre kudarcot vallanak.

Rendező: Joshua Benson

Szereplők: Eric Kole, Jeff Worden

#39592

akció | thriller

Egy csapatnyi tengerészgyalogost küldenek a kolumbiai dzsungel mélyére egy mentőexpedícióra, ám a vadonban kontrollálhatatlan természetfeletti erőkkel találják magukat szemben. több»

Alaina Koski
#39593

A film története szerint egy híres deszkás srácnak sikerül meglógnia az orosz maffia elől, és Finnországba menekül. több»

#39594

NA Testing  (2017)

Dr. Melissa Stereo versenyt fut az idővel, hogy kifejlessze az ellenszérumot az ellen a vírus ellen, ami az Egyesült Államok déli részén ütötte fel a fejét. több»

Faces of Love - A szeretet arcai
#39595

dokumentum

Húsz évvel ezelőtt egy francia nővér különleges elhívást kapott Istentől. Nem sokkal később - felhagyva addigi életével - a Fülöp-szigetekre indult, hogy missziót alapítson az... több»

Rendező: Huszár Domonkos

#39596

dráma | thriller

Öt fiatal srác fantasztikus kalandra indul Dél-Amerikában, hogy felkutassanak egy titokzatos gyógyítót. több»

#39597

animáció

Kiderül Dóri a világhírű Barnum lánya, erre visszajuttatják New- Yorkba a két rosszcsontot. Mr. Barnum és társulata boldogan ölelik keblükre a két csavargót, kiderül Dorothynak... több»

Rendező: Gyulai Líviusz

#39598

NA Take away  (2017)

játékfilm

Filmio

Egy hangsor, aminek sorsa van. De mi irányítja az útját? A véletlen? A végzet? A szerencse? A balsors? A film szereplői hétköznapi emberek. Történeteiket egy aluljáróból... több»

Rendező: Szabó Szonja

Gigantikus rakományok(Megarakományok)
#39599

dokumentum

A nehézgép fuvarozást mindenki jól ismeri: azt nevezzük így, amikor nagyméretű alkatrészeket sárgán villogó nagyteherautók szállítanak az utcákon. Ezek azonban mind eltörpülnek... több»

#39600

akció | dráma | thriller

A film a  biztonsági kamerák szemszögéből mutatja be a 780-as járat tragédiáját. A repülőgépen az utasok és a legénység megmagyarázhatatlanul kezd viselkedni, miután egy... több»