Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50381

vígjáték

Netflix

A díjnyertes komikus, Mike Birbiglia visszatér a Netflixre a várva várt „The Old Man and the Pool” című különszámával. A Broadwayn és a londoni West Enden teltházas előadások... több»

Rendező: Seth Barrish

Szereplők: Mike Birbiglia

#50382

A hátraszaltó megkísérlése nem éppen biztonságos. Kitörheted a nyakad, vagy a fejedre eshetsz, vagy csúnyán a csuklódon landolhatsz. Ezért hagytam, hogy az avatárom megtanulja a... több»

Rendező: Nikita Diakur

#50384

dráma | sci-fi

Egy disztópikus jövőben játszódó film, ahol Észak-Amerikában mindenkit vonalkód segítségével követnek, aki nem fehér, heteroszexuális és keresztény. több»

#50385

NA Squealer  (2023)

akció | horror | thriller

Amikor egy helyi zsaru és egy túlbuzgó szociális munkás a városban eltűnt személyek ügyének nyomára bukkan, gyomorforgató felfedezést tesznek egy sertésfarmon, ahol a városi hentes... több»

#50387

dokumentum | rövidfilm

Netflix

Guillermo del Toro, Rian Johnson és más filmes hírességek visszaidézik a Los Angeles-i történelmi Egyiptomi Színház emlékét, amely most visszatér egykori dicsőségébe. több»

9:30 Collective és az Alien Chatter
#50388

zenés

A 9:30 Collective története 1998-ra nyúlik vissza, amikor elkészítette első albumát. Lemeze a jazz műfajában szokatlanul nagy hazai médiavisszhangot kapott, a megjelenést követően... több»

Rendező: Sebők György

#50389

dokumentum

Nigella Lawson a meghitt karácsony nyomában vidékre látogat, és tippeket ad a nézőknek a nyugodt kikapcsolódásra, ahonnan nem hiányozhat a kaszinótojás, a koktél, a narancsos... több»

Rendező: Dominic Cyriax

Szereplők: Nigella Lawson

#50390

dráma | életrajzi

Igaz történet arról, hogy 1971-ben hogyan száll szembe egy kétségbeesett férfi egy rasszista San Franciscó-i vállalattal. több»

Volviendo al Fin
#50391

akció | dráma | western

Rendező: Juanjo Martínez

#50392

dokumentum

Russel Westbrook életét és karrierjét követhetjük nyomon. Sikere ellenére a 2021–2022-es évadot negyedik csapatában kezdi három év alatt, amiben szeretné megszilárdítani az... több»

Szenes Iván Szilveszter 2023
#50393

zenés

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről-évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. Két részes szilveszteri... több»

#50394

dokumentum

Külseje ellenére igazán irigyelésre méltó. A csupasz turkáló soha nem beteg, és alig érez fájdalmat. És a tudósok tudni akarják, hogy miért. A National Geographic dokumentumfilmje... több»

Hitet és reményt – MDF-segélyszállítmányok Erdélybe
#50398

dokumentum

A Magyar Demokrata Fórum 1989. decemberében nagyszabású segélyprogramot szervezett Erdélyben. A nemzeti szolidaritás jegyében a közelgő választásokra félretett kampánypénzeket is... több»

Rendező: Balogh László