Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51781

horror | vígjáték

#51782

dokumentum

Hat fiatal vezető különböző háttérrel a szebb jövő elérésén dolgozik, miután egy szervezet globális teret biztosított számukra, hogy felgyorsítsák a társadalmi változásokat. több»

#51785

dokumentum

A thai dzsungelek sűrűjében félelmetesen tökéletes vadászok figyelik zsákmányaikat, hogy lecsaphassanak rájuk. több»

Rendező: Peter Lamberti

#51786

dokumentum | életrajzi

Netflix

Nyomon követhetjük a komédia két ikonját, amint egy héten keresztül teltházas fellépéseken veszik birtokba New Yorkot. több»

#51788

romantikus

Mira Varna bármit megtenne, hogy megvédje családja gyümölcstortákkal foglalkozó cégét, és megmentse a csődtől. több»

The Secret Gift of Christmas
#51789

romantikus

Egy vásárlóasszisztens kapcsolatba kerül egy új ügyféllel, aki megpróbálja megtalálni a tökéletes ajándékokat a lányának, hogy helyrejöjjön a kapcsolatuk. több»

#51791

romantikus

Ally egy munkamániás orvos. Josh, a barátja megkéri a kezét, de helyette összevesznek, amikor kiderül, hogy Ally elvállalt egy műszakot karácsony éjszakájára. A dolgok elfajulnak, és... több»

Making Spirits Bright
#51794

dráma | romantikus

Grace és Tony két külön családból származik, de együtt dolgoznak egy cégnél, ami karácsonyi dekorációkkal foglalkozik. Azonban amióta ismerik egymást, folyamatos konfliktus van... több»

Gatlopp
#51795

NA Gatlopp  (2021)

horror | vígjáték

Egy baráti társaság újra összeáll egy estére, miután egyikük elválik. Mivel csaknem egy évtized telt el azóta, hogy mindannyian együtt voltak, nosztalgiázás közben úgy döntenek,... több»

#51798

krimi | misztikus | thriller

Egy modern mese a kapzsiságról, a szerelemről és az ártatlanság elvesztéséről egy konzumtársadalomban, ahol mindenki idegennek érzi magát - egyfajta kritika világunkról, anélkül,... több»

Ella McCay
#51799

vígjáték

A film egy idealista fiatal politikust követ nyomon, aki családi problémákkal és kihívásokkal teli munkahelyi életével zsonglőrködik, miközben arra készül, hogy átvegye mentora, az... több»

#51800

NA Foscadh  (2021)

dráma

Miután szülei elhunynak, a magányos John Cunliffe felfedezi rendkívül értékes birtokukat. Kénytelen lesz az udvarlás, a bizalom és a bosszú hullámzó vizein kormányozni az életét. több»