Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
Attenborough és a Jurassic tengeri szörny
#53722

dokumentum

150 millió évvel ezelőtt dinoszauruszok uralták a földet, de az óceánokban rejtélyes tengeri szörnyek domináltak. Ismerje meg a Pliosaurust, a tengerek Tyrannosaurus rexét! Tekintse meg... több»

Heidi – Itt a tavasz!
#53724

animáció

Itt a tavasz, Heidi és Nagyapa felmennek a hegyre, hogy őszig a kisházban maradjanak. A hegyen van már Peter és a kecskék is, és Heidival a Kristály-tóhoz szeretnének kirándulni. Ám... több»

Rendező: Jérôme Mouscadet

Kis terek, nagy ötletek – Izland
#53726

dokumentum

George Clarke építész és Will Hardie mesterember bejárja a világot, hogy megkeresse a legcsodálatosabb kis tereket, amelyek egy-egy országban vagy régióban a hóban és a hó körül... több»

#53727

dokumentum

A II. világháborúban is többféle módon segített Lengyelországnak Magyarország és a magyar emberek, ahogy tettük ezt 1920-ban is, amikor a lőszerhiánnyal küzdő népnek puskát és... több»

Christmas in Toyland
#53728

romantikus

A film egy játékbolt adatelemzőjének történetét meséli el, aki karácsony előtt több száz munkahelyet próbál megmenteni, hogy segítsen életben tartani az ünnep szellemét. több»

Nem szabadott sírnunk
#53730

dokumentum

Lidia Maksymowicz történetét meséli el, akit háromévesen az auschwitz-birkenaui táborba küldtek. Az ő esetén keresztül az auschwitz-birkenaui táborban élő gyerekek életét mutatja... több»

Piros, fehér és kék
#53731

dokumentum

TV-ben (Tv Paprika, csütörtök 01:33)

Az ételekért rajongó páros, John Torode és Lisa Faulkner hangulatos konyhájába invitálja a nézőket egy órára, telis-tele ízletes, kellemes ételekkel. Természetes kedvességüknek... több»

#53732

akció | sportfilm | vígjáték

Egy lány felfedezi, hogy játékkonzolján keresztül varázslatos módon képes irányítani focizó apja teljesítményét. több»

Illyés Gyula – dokumentumtöredékek
#53734

dokumentum

A dokumentumtöredék a nagy költő életből elevenít fel pillanatokat írásai segítségével. több»

Rendező: Balogh Zsolt

#53737

dokumentum

Az Afrika déli részén fekvő Botswana kivételes természeti értékeket rejt. Az érintetlen vadonban az évszakok körforgása a víz felbukkanása és hiánya határozza meg a vidéket... több»

Rendező: Andie Clare

#53738

dokumentum

Pályatársak, barátok és lánya, Huszárik Kata emlékeznek a 90 éve született, és 40 éve tragikusan fiatalon elhunyt, de mindössze két játék- és öt dokumentumfilmjével a magyar... több»

Rendező: Mohi Sándor

#53739

horror

Miután egy sérült fiatal nő menedéket keres félreeső otthonában, egy zord remetének meg kell küzdenie egy vérszomjas szektával és egy telhetetlen varázslónővel, hogy mindkettőjük... több»

#53740

NA Csavargók  (2018)

dokumentum

Filmio

„Közel 35 évet töltöttem teherautó-vezetéssel. Több, mint kétmillió kilométert tettem meg. Hogy kerültem pont ide?” Dokumentumfilmünk főhőse sehol sem talált megnyugvást,... több»