Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Magna Hungaria
#68941

dokumentum

A háromrészes dokumentumfilm a millecentenárium évében készült. Vladár Sándor vezetésével néhány lelkes fiatal lovas emléktúrát tett Baskíriától Magyarországig.

Rendező: Mihályfy László

#68942

akció | kaland

Évekkel azt követően, hogy Batman semlegesítette Jokert, úgy tűnik, a gonosztevő mégis életben van, és támadást tervez Gotham City ellen. Batmannek újra szembe kell néznie legnagyobb... több»

#68943

vígjáték

María José és Alfredo a 20. házassági évfordulójukat készülnek megünnepelni. A gyermekeik elviszik őket abba a szállodába, ahol a nászútjukat töltötték, de egy varázslat miatt... több»

Punta Grande
#68944

dráma

Lilian, Fred és lányuk, Luzi Argentínába mennek szabadságra. Rájuk esteledik, így a Punta Grande nevű hotelben szállnak meg éjszakára. A német tulajdonos barátságtalanul fogadja... több»

#68945

NA Squadron 42  (2019)

akció | sci-fi

A Star Citizen univerzumában játszódó katonai játék.  több»

#68946

életrajzi

A munkanélküli Nonato úgy dönt, hogy látványosan fog tiltakozni a rossz gazdasági helyzet ellen, és elrabol egy repülőgépet. A pilóta szemei előtt csak egyetlen cél lebeg, hogy... több»

Rendező: Marcus Baldini

Ultrareneszánsz
#68947

dokumentum

Ultrának lenni életforma. "A csapat mindenekelőtt." Szerelem, család csak ez után. Fontos még, hogy fehér a bőrszínük és idegenekkel nem "vegyülnek". A film ezt a világot mutatja be:... több»

Rendező: Dér András

#68948

kaland

Andrew DiMerá-nak meg kell mentenie barátait és családtagjait egy fosztogatótól. több»

Asklé, egyujjas
#68949

dokumentum

A megrázó - ugyanakkor nagyon humánus - dokumentumfilm a talán legkiszolgáltatottabb réteg, a szellemi fogyatékosok életét, a magyarországi gondozást, velük való foglalkozást mutatja... több»

Rendező: Elbert Márta

#68950

NA Haunted  (2020)

horror

Rideg bepillantás azoknak az embereknek az élettörténeteibe, akik különös és megrázó természetfeletti jelenségeknek voltak a szemtanúi. több»

Rendező: George Harry Stephenson

Szereplők: Tony Ashley

Segítség
#68951

NA Segítség  (1991)

animáció

A 39 részes gegparádé egyenként 35 másodperces epizódjaiból néhány:Tenger, Superman, Favágó, Lék, Ejtőernyő, Ostrom, Börtön, Hold, Ősember, Pillangó, Hálózsák.

Özv. Huszárik Jánosné vagyok
#68952

dokumentum

Huszárik Zoltán édesanyjával készült visszaemlékezés 1985-ből. A film az édesanya szemével láttatja fia életútját. A családi albumot lapozgatva ismerhetjük meg a gyermekkor, az... több»

Rendező: Hegyi Béla

Fanny
#68953

NA Fanny  (2015)

dráma

Egy filantrópus beleavatkozik egy friss házaspár életébe, hogy újra átélje saját múltját. több»

#68954

NA Alexis  (2022)

(1)

dráma | sci-fi | thriller

Lou Diot furcsa jelenségekre figyel fel az égen, és attól tart, hogy közeleg a világvége, de senki sem akar hinni neki.

Thank you for sharing my movie
Tajvan - emberközelben
#68955

dokumentum

Bemutatjuk a rendkívüli gazdasági fejlődést bejárt egzotikus kis kínai szigetország, Tajvan útját az egykori szegénységből a mai jóléti társadalomig. Felvillantjuk e prosperitás... több»

#68956

NA Keleti Éva  (2018)

dokumentum

Ha valaki nem hallott volna még Keleti Éváról és az interneten próbál információhoz jutni, könnyen belefut a „magyar fotóművészet nagyasszonya” kifejezésbe vagy, hogy „iskolát... több»

Rendező: Borsody István

Diákszerelem
#68957

rövidfilm

Egy kis moziban elszakad a film. Az idős jegyszedő néni elmeséli a történet hátralévő részét, ám a nézők nem akarnak belenyugodni abba, hogy a film rosszul végződik.

Rendező: Szomjas György

Szereplők: Dajka Margit

Ivanov
#68958

NA Ivanov  (1977)

Csehov drámájának hőse, Ivanov nem tud megbékélni a sorsával. Beteg feleségéből - aki annak idején mindent feláldozott érte - már elege van, birtoka pusztul, élete romokban. Ivanov... több»

Keresztény farsang Nino Machaidzéval (Opera)
#68959

zenés

Első ízben lépett fel Magyarországon a világhírű grúz szoprán, Nino Machaidze 2020. február 22-én, az Opera ünnepi műsorának sztárvendégeként. Az évente megrendezett tematikus... több»

Into the Fire
#68960

akció | dráma | misztikus | romantikus

Egy egykori tengerészgyalogos kezdő tűzoltóként nap, mint nap kockára teszi az életét, azonban míg mások életétnek megmentésére törekszik, saját magával is meg kell békélnie. A... több»