Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#69221

NA Pita Ten  (2002)

animáció

Animációs sorozat egy lányról, akinek angyalszárnyai vannak, és aki szereti együtt tölteni az idejét emberi barátjával. több»

Endlings
#69222

NA Endlings  (2012)

dráma

A nem túl távoli jövőben négy árva gyerek rájön, hogy nem ők az egyedüliek, akik az utolsó élő elefánt után kutatnak.

A milliárdos
#69223

dokumentum

Ki Pintér József? A kilencvenes évek médiasztárja, aki a rendszerváltás idején lett nagyvállalkozó. "Szocialista-kapitalista", akinek vállalkozásait Németh Miklós és Göncz Árpád... több»

Rendező: Wilt Pál

#69224

animáció | fantasy

Egy gonosz lény fenyegeti a békés gnómok közösségét. Ismét az ifjú gnóm, Junior feladata, hogy visszaállítsa a békét az erdőben és biztonságossá tegye azt. Ám ezúttal... több»

Emberekkel történt
#69225

dokumentum

A Fehéri Tamás által rendezett magyar film eredeti dokumentumok felhasználásával mutatja be a magyarországi antiszemita folyamat jelenségeit és hátterét 1919-től 1944-ig, befejezve a... több»

Rendező: Fehéri Tamás

Pompadour bikiniben
#69226

Vajon melyik az igazi? Az operett vagy a musical? Ezen vitatkozik nagyapa és unoka, idősebb és fiatalabb generáció.

#69227

dráma

Egy történet két srácról, akik soha nem akartak felnőtté válni... több»

Rendező: Shunsuke Okubo

Jóbarátok
#69228

NA Jóbarátok  (1996)

dokumentum

Két középiskolás fiú barátsága bizarr politikai felhangokkal.

Rendező: Fischer Gábor

#69229

NA Peridot  (2019)

dráma

A Peridot Gabriel, egy fiatal dzsigoló története, aki a Skid Row-n dolgozik, hogy pénzt küldjön az édesanyjának haza. A férfi barátságot köt Marthával, egy nála jóval idősebb nővel.

The Dead Truth
#69230

dráma | rövidfilm

A film három ikertestvér történetét mutatja be (őket egy színész játssza), akik hat év óta most látják újra először egymást, beszélgetésük során pedig sok addigi titok kerül... több»

Rendező: Josh Burton

Szereplők: Josh Burton

#69231

akció | dráma | kaland | thriller | vígjáték

A film története szerint a kémkedés begyűrűzik egy déli kisvárosba. Egy nyugdíjba küldött kémekből és újoncokból álló kémcsapat érkezik a városba, hogy lefülelje a korrupt... több»

#69232

NA Five  (2021)

thriller

Emlékek nélkül ébredve, és egy időhurokban rekedve Clayton egy kisvárosi bűncselekmény elsőszámú gyanúsítottjává válik. A férfinak magyarázatokat kell találnia a történtekre,... több»

Mikulás és a varázsdob
#69233

animáció

Élt egyszer egy kisfiú, Rascal a távoli Lappföldön, s megtudta, hogy influenzás a Mikulás. Gyorsan tollat fogott, s levelet írt neki, hogy majd ő segít a bajon. A papiros azonban,... több»

#69234

akció | kaland

Évekkel azt követően, hogy Batman semlegesítette Jokert, úgy tűnik, a gonosztevő mégis életben van, és támadást tervez Gotham City ellen. Batmannek újra szembe kell néznie legnagyobb... több»

#69235

romantikus | vígjáték

Manuela röplabda edzőként dolgozik. A lány mindig magabiztos volt, a boldogságát pedig sosem kötötte párkapcsolathoz. Miután megismerkedik Leóval, minden megváltozik. Elhatározzák,... több»

#69236

animáció | sci-fi | vígjáték

John egy plázában gürcölő mikulás, akinek az élete egy pillanat alatt a feje tetejére áll, amikor egy önelégült, világuralmi terveket dédelgető robot fogságba ejti. És ez még... több»

Rendező: Goce Cvetanovski

#69237

krimi | thriller

Sam és családja egy rosszindulatú nyomozó célpontjává válik. A támadások egyre gyakoribbak lesznek, mindeközben azonban sötét titkok kerülnek a felszínre.

#69238

NA Fatherland  (2021)

dráma

Miután Carina maga mögött hagyja családját, lánya, Leah és férje, Thomas próbálják összeilleszteni a történések részleteit.

Virág magyarok
#69239

dokumentum

1996-97-ben készültek ezek a kisfilmek a HSC által kiírt pályázatra, sokszor, sok helyütt bemutatták már őket, igazolva, hogy az operatőrök, ha rendezni kezdenek, akkor is maradandót... több»

Rendező: Szabados Tamás

#69240

vígjáték

Egy konzervatív politikus szabad szellemű lánya megpróbálja feldobni a karácsonyi vacsorát, ám káosz keletkezik, amint kiderülnek a legféltettebb családi titkok. több»