Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
A mi kis városunk
#70181

Szerethető városban lakni - ez minden városlakó vágya. Ebben a műsorban a civilek is lehetőséget kapnak arra, hogy kitalálják, mit kezdenének egy térrel, egy épülettel vagy akár... több»

Két óceán között
#70182

dokumentum

A gyönyörű film a közép-amerikai földhíd különleges vidékére kalauzolja a nézőket. Kivételes, egyedülálló táj ez, ahol két kontinens és két óceán ad randevút egymásnak –... több»

Ballaszt
#70183

NA Ballaszt  (1966)

rövidfilm

A változtatni akarás stációi. Egy falusi lányt, családját, otthoni környezetét, vágyait, törekvéseit próbálja meg bemutatni ez a rövidfilm egészen főiskolai felvételi vizsgájáig.

Rendező: Kocsis Mihály

Menteni az életed árán is!
#70184

dokumentum

A tűzoltás történetét mutatja be a film az ókortól napjainkig, tudniilik már régészeti emlékek bizonyítják, hogy a szervezett tűzoltás szükségességének felismerése szinte... több»

Rendező: Csonka Judit

Noé tekintete
#70185

dokumentum

Sajátos hangulatú werk-dokumentumfilm, amely betekintést nyújt a számtalan külföldi vendégszereplést megélt, Goda Gábor vezette Artus Stúdió kulisszái mögé, a nagysikerű és... több»

103 szerda
#70186

NA 103 szerda  (2012)

rövidfilm

Mintha most válság lenne, mintha mindenki menni akarna... De hogy volt ez korábban? Nem felejt az ember gyorsabban, mint kellene? A magyar történelem válságok krónikája, és az állandó... több»

Privát "Forgácsok"...
#70187

dokumentum

A For-Creation Bt. tevékenysége szorosan összefügg a Privát Fotó- és Film Alapítvány működésével. Az alapítvány célja, hogy összegyűjtse, archiválja és katalogizálja a magyar... több»

Rendező: Forgács Péter

#70188

A Filmvászon Legendái című sorozatban Hollywood legragyogóbb csillagai vonulnak fel - estéről estére egy-egy kiemelkedő tehetségű színész vagy rendezőóriás életútjával... több»

Ha beköszönt a világvége
#70189

dokumentum

Az izgalmas dokumentumfilm bemutatja azt a hatalmas és precíz gépezetet, amely fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy az Egyesült Államok kezelni tudja a legszélsőségesebb eseményeket is.... több»

Vadászat az orosz tigrisre
#70190

dokumentum

Chris Morgan brit ökológus és Sooyong Park koreai kameraman Oroszország keleti erdeiben próbálják lencsevégre kapni a szibériai tigrist, mely eddig csak Sooyongnak sikerült. több»

#70191

NA Impervious  (2015)

rövidfilm

Az Impervious című horrorfilm főszereplője, Katie a közelmúltban költözött új házába. A pincében rátalál egy olyan család fotójára, akik korábban a házban laktak, azonban... több»

Rendező: Al Hallak

Szereplők: Daneah Underwood

#70192

NA Lost Case  (2018)

animáció | családi | kaland

Mindenkinek van táskája. Ezúttal minden csomag hazatalál,  az elveszett, a talált és az is, amelyiket senki sem kéri. több»

Rendező: Raja Gosnell

Angyal István - Tűzoltó utca 1956
#70193

dokumentum

Angyal István az egyik legaktívabb budapesti felkelőcsoport, a Tűzoltó utcaiak parancsnokaként is kommunista maradt, s harcát egy igazabb szocializmusért vívta. Történetéről... több»

Rendező: Lugossy István

#70194

akció | fantasy | kaland

A Sötét Lovas legendája nemzedékről nemzedékre maradt fenn. Mielőtt még a legenda megszületett volna, Dark Rider egy átlagos férfi volt. Egy nap arra ébredt, hogy mellette fekszik egy... több»

#70195

akció | kaland | thriller

A film története szerint öt profi bűnöző azt tervezi, hogy ellopja a világ legértékesebb bélyegét Cape Town-ból. több»

Balekok és banditák
#70196

vígjáték

A film hőse szakadt értelmiségi, legutóbb egy könyvkiadó lektora volt, most is állás nélkül van. Gyerekkora óta mindig ő húzza a legrövidebbet, ő viszi el a balhét. A film... több»

#70197

akció

Egy utcai csaló segítséget nyújt a hatóságok elől menekülő tehetséges harcosnak, aki underground utcai bunyókkal próbál meg elegendő pénzre szert tenni családja számára,... több»

Gyilkos kedv
#70198

dráma

Kora délután egy iskolából hazatérő kislányt kamionosok felkapnak a kocsijukba, magukkal viszik, megerőszakolják s rabul ejtik. Az édesanya az események mögött férje kétes üzleti... több»

#70199

horror

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista barát összejön, hogy megtervezzenek egy jó kis átverést, csakhogy a végeredmény szörnyű helyzetbe hozza mindannyiukat... több»

Magyar tarka - A műgyűjtő
#70200

dokumentum

A rendszerváltás körüli túlélési stratégiák bemutatása egy magát műgyűjtőnek valló orosz férfi portréján kersztül.

Rendező: Kamondi Zoltán