Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#72481

dráma | romantikus | sci-fi

Zoe egész életében leukémiában szenved. Amikor az állapota rosszabbodni kezd, az orvosai azt mondják, csak néhány hónapja van hátra. Egy nap egy fiatal űrhajós a lány családjának... több»

#72482

dráma | fantasy | vígjáték

Történetünk egy csapat fiatal szuperhősről szól, akik néhány éve már megmentették a világot, rövidesen azonban újra szövetségre kell lépniük egymással egy ébredő sötét erő... több»

Karel Capek: Végzetes szerelem játéka
#72483

Egy olasz vándorcirkuszban játszódó szerelmi történet, ahol a szomorú bohóc és a hős szerelmes beleszeret a primadonnába. Cselszövések, árulás és halál. Zenés, táncos... több»

In memoriam Hajnóczy Péter
#72484

filmetűd

A kamera a nagytehetségű, önpusztító életet élt író halála utáni napokban dolgozószobájában, hátramaradt tárgyai, képei, levelei között bolyong.

Rendező: Mátis Lilla

#72485

NA Ringer  (1996)

thriller

Egy férfi jelenik meg a semmiből, és emlékezteti az anyát a múltjára, amikor még call girl-ként dolgozott, és felügyeleti jogot követel. Akarata ellenére vissza kell térnie a... több»

The Godmother
#72486

Az egykori drogbáró, Griselda Blanco története, akit az 1970-es években csak úgy emlegettek, a  "Kokain Keresztanyja".    Megtörtént események alapján. több»

Gusztáv életre nevel
#72487

animáció

Gusztáv mint pipogya ember elhatározza, hogy a fiából rámenős embert nevel, ám kissé túllő a célon...

Rendező: Dargay Attila

A remény pápája Magyarországon - II. János Pál pápa Magyarországon
#72488

dokumentum

1991-ben első ízben látogatott Magyarországra a katolikus egyház feje. A pápalátogatás állomásain, szertarásain zarándokok tömegei vettek részt határon innen és túlról egyaránt.... több»

Rendező: Asbóth Kristóf

Szereplők: Czigány György

#72489

Egy őrült fegyveres furgonjával túszul ejt néhány orvostanhallgatót. Ahogy az éj leple leereszkedik, a túszok kezdenek rájönni elrabolójuk indítékaira.

Delphin - 2020-as újdonságok a pontyhorgászatban
#72490

sportfilm

Filmünkből megismerhetik a Delphin 2020-as, pontyhorgászattal kapcsolatos újdonságait. több»

#72491

NA The Depths  (2019)

családi | fantasy | misztikus | rövidfilm

Justin elhunyt édesanyja lakásában kutakodva keres enyhülést fájdalmára. Egy öreg búvárruhát talál és úgy dönt, felfedezi a mélységet.  több»

OzoneUtazás: Dél-Tunézia
#72492

dokumentum

Az Ozone csapata ezúttal Dél-Tunézia mesés tájaira viszi el a kedves nézőket és az utazni vágyókat. A csapat ezúttal azonban a forró sivatag, pompás oázisok, sós tavak és kedves... több»

#72493

dokumentum

A dokumentumfilm az 1919-es év első felében lezajlott erdélyi harcokról és véres leszámolásokról libbenti le az igazság fátylát. Amikor már úgy tűnt, hogy a románok átvették a... több»

Rendező: Vojtkó Ferenc

Jamie Oliver – 20 éve a pályán
#72494

dokumentum

Jamie Oliver, a zseniális és legendás séf karrierjének 20 évébe pillanthatunk be. több»

A csitári hegyek alatt...
#72495

dokumentum

Négy felvidéki falu: Menyhe, Béd, Vicsapáti, Nyitraegerszeg egykor magyar ajkú falvak voltak. Idős emberek mondják el, hogyan hal ki a környéken a magyar nyelv.

Rendező: Kurucz Sándor

A fénynél is gyorsabban
#72496

dokumentum

Kimerészkedni az ismeretlenbe, felfedezni, mi rejlik a horizonton túl, új csillagokat, új világokat találni… Ezek az ábrándok az emberiséggel egyidősek. Galaxisunk – a mai... több»

MüpArt - Csanyi-Lattmann Quartet feat. Alegre Correa
#72497

zenés

Csanyi Zoltán és Lattmann Béla 2009 végén közös zenekart hoztak létre, amelyhez később csatlakozott Szendőfi Péter és Lamm Dávid. A Walk On The Beach című új lemezükön főként... több»

Rendező: Kovács Krisztián

#72498

dráma

Graciela egy ideje arról álmodozik, hogy elköltözik a városból, hogy új életet kezdhessen, azonban minden megváltozik, amikor rájön, hogy az apjának kapcsolata van egy hajléktalan... több»

Leopárdok birodalma
#72499

dokumentum

A dél-afrikai Sabi Sands Vadrezervátum leopárdkirálynője több mint egy évtizeden át a Karula nevű híres nőstény volt. Mostanra azonban az ő ideje lejárt, s az utódai szeretnék az... több»

Kutyakötelesség
#72500

animáció

A korabeli plakátok tanúsága szerint a Csuk és Gek szovjet ifjúsági film kísérőfilmje volt. A falusi környezetben játszódó történet főszereplője a barátságos és gyáva Bodri... több»

Rendező: Macskássy Gyula