Értékelések (81)

2020. 04. 12.
Szerintem abszolút hozta az előző rész szintjét. A két öreg karakter jó ötlet volt, hogy kicsit eltérő legyen az elődtől és DeVito-t is régen láttam, sajnos ő is megörege... több»
Pörgős, akciódús jó zenékkel megpakolt filmet kaptunk. Egyes hozzállás kicsit olya furává tette a filmet. Egyszer nem érdekelte, hogy mi lesz az akció kimenetele, máskor ... több»
Szerintem annyira nem volt rossz. Persze ez nem a felnőtt korosztálynak lett készítve elsősorban, de egyszer simán meg lehet nézni. Én jól szórakoztam rajta.... több»
2020. 01. 01.
2020. 01. 01.
Szerintem De Niro-nak jól áll ez a tökös nagypapa szerep. Én nagyon jól szórakoztam a filmen, bár tény, hogy nem a legviccesebb vígjáték, amit eddig láttam.... több»
Jó sokszor láttam már és még mindig tudok rajta nevetni. Tetszenek a vicces utalások, a magyar szinkronfordítás is jó lett, a karakterek humorosak, de azért menj a francb... több»
Nekem tetszett. Sajnos nem a moziban néztem meg, így a látvány valamelyest vesztett az értékéből, de még így is jó volt. A történet eleje nekem kicsit döcögve indult, de ... több»
2019. 12. 30.
Az előző filmhez képest a gonosz karakter kicsit jobb volt, de a színvonalát ugyanúgy hozza, ám a felépítése ugyanaz, csak a helyszín más. Szóval ennek a filmnek az a sze... több»

56 Robin Hood  (2018)

2019. 12. 30.
A többi értékelést elnézve, lehet bennem van a hiba, de nekem tetszett. Nyilván nem ez a legjobb Robin Hood film, de összeségében engem lekötött arra kb 2 órára. Egerton ... több»
2019. 12. 29.
Hart és Ice Cube remek párost alkot ebben a filmben. A karakterek jól ki lettek találva, a színészek jól hozták a szerepeket, bár Omaré kicsit kidolgozatlan és olyan semm... több»
2019. 12. 26.
Annyira örülök, hogy anno nem a moziban néztük meg, mert egy forintot nem ér. Számomra ez a film semmiről nem szól. Tinik, akik egyetemre mennek, stréberek, akik mindenár... több»
2019. 12. 25.
Rengetegszer láttam már és Karácsonykor, ha nem maradok le róla, mindig megnézem a TV-ben, kicsit felelveníti a gyerekkori Karácsonyaimat, amire szívesen emlékszem vissza... több»
2019. 12. 25.
Két részben néztem meg a filmet. Először nem bírtam végig nézni, majd a TV-ben kaptam el a film végét. Messze elmarad az első résztől, ami kifejezetten jó volt. Értem én,... több»
2019. 12. 23.
Én nagyon jól szórakoztam a film alatt. Ez a kissé ügyefogyott Mikulás-karakter rendkívül jól áll a filmnek, és jól passzoltak a poénok is, amik nem voltak eget verően vi... több»

89 Shrek  (2001)

2019. 12. 23.
Te jó ég! Már majdnem húsz éves mese, de még mindig leragaszt a képernyő elé. Pont az előbb kaptam el a TV-ben, de még reklámokkal együtt is szívesen megnézem.... több»
2019. 12. 22.
Azon filmek közé tartozik nálam, melyek megnézése után semmi nem maradt meg. Se egy-egy jelenet, se egy poén, csak néztem és néztem és arra lettem figyelmes, hogy már ne... több»
2019. 12. 10.
Lacheau és Boudali a francia Sandler-Schneider páros. Ebben a filmben is jók voltak, sikeresen lezsibbasztották az agyamat. Mondjuk nekem csak rá kell nézni Boudali fejér... több»
2019. 12. 10.
Vígjáték? ... Mint Makó Jeruzsálemtől. Annyira semmitmondó humortalan film, hogy azt sem értem miért néztem végig. Nevetni akartam, kicsit kikapcsolódni hát ez arra nem v... több»
Az összes rész nagyszerűre sikeredett, ez sem kivétel. Drámai, vicces, izgalmas, igazából volt itt minden. Annyi problémám volt, hogy annyira sötétre sikeredett, hogy vo... több»

84 Toy Story 4  (2019)

2019. 11. 04.
Ennyi év eltelt és nem változott semmi. Ez a Toy Story ugyanaz a Toy Story, amely több, mint két évtizeddel ezelőtt belopta magát az emberek szívébe, és még mindig ugyano... több»